×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende eieren

Artikelen 65 tot 96 van 204 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Klaar voor eicellent genot? De You Crack Me Up zal je erogene zones verrukken met zijn krachtige vibratie en roterende liefdeskralen. Dit hoogwaardige liefdesei beschikt over 7 stimulatie- en pulsatiemodi, met eenvoudige bediening met één druk op de knop. Deze schoonheid is gemaakt van lichaamsveilige, zacht aanvoelende siliconen en wordt geleverd met een afstandsbediening voor handsfree plezier. Verwen uzelf met de eierachtige tevredenheid van dit premium ontwerp!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Smart Dream II is een op afstand bestuurbaar vibrerend ei met externe clitorisstimulator, het heeft een hypoallergene textuur en biedt dubbele stimulatie: intern en extern voor de clitoris. Het Smart Dream II ei is gemaakt van zacht siliconenmateriaal en voelt heerlijk zijdezacht aan. Dit speciale vibrerende ei zorgt voor een geweldige stimulatie die gericht is op de erogene zones. Uitgerust met twee krachtige en stille motoren zal hij de meest veeleisende gebruikers bekoren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    In dit geval vinden we Oriao, een ei met een heldere en verleidelijke paarse kleur. Het heeft 7 functies: telescopische beweging op en neer en trillingen met afstandsbediening. De 7 telescopische bewegingsfuncties op en neer worden gecombineerd met de 7 trilfuncties, zodat u de combinatie kunt vinden die u het leukst vindt.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Ergonomisch, compact en fluisterstil liefdesei met draadloze afstandsbediening.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream OMG! Bullets #Fun Vibrating Bullet Fuchsia

    De OMG Bullet is leuk, flirterig en ontworpen voor jouw beste mogelijke plezier! Klein van formaat en toch groot van kracht, deze ultragladde siliconen kogel heeft een handige enkele bediening om 20 vibratiemodi te bedienen die voldoening schenken en plezieren. Sluit de via USB gevoede kogel aan en plaats de taps toelopende punt waar u maar wilt genieten van OMG-plezier!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Op afstand bestuurbaar via de FeelConnect3.0 APP, geef de kracht op en laat je partner je leiden op een reis vol plezier, waar en wanneer dan ook.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Fugu Green

    Houd controle waar u ook bent met onze Magic Motion-app. Een handige vibrator op zakformaat voor clitorale en vaginale stimulatie die eenvoudig te bedienen is met een enkele drukknop. Deze minivibrator is oplaadbaar via USB en geeft je krachtige trillingen over een bereik van 7 patronen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Dankzij de flexibele staart past hij zich aan uw lichaam aan. Zeer comfortabel en stil, ideaal om buiten en op openbare plaatsen te spelen. IPX7 water- en stof betrouwbaar gecertificeerd.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Woomy Dingus Vibration Egg with Remote Control Pink

    Dingus is een vibrerend ei van Wooomy gemaakt met extra zachte siliconen voor diepe, rommelende vibraties en teenkrullende climaxen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimina KegelSmart 2

    KegelSmart is een revolutionaire nieuwe manier om Kegels te doen. Net als een personal trainer stelt hij een routine vast die eenvoudig te volgen, veilig in gebruik en volledig afgestemd op uw individuele behoeften is. KegelSmart is de gemakkelijkste en slimste manier om een regelmatige Kegel-oefeningsroutine in uw schema op te nemen, waardoor u snel kracht opbouwt en uw leven radicaal verandert.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Orange-Yellow

    Intoyou® App Series vertegenwoordigt een avant-gardistische en eigentijdse lijn die design en technologie op een uitzonderlijke manier naadloos combineert. Dompel jezelf onder in een unieke ervaring terwijl je ons assortiment speelgoed met geavanceerde technologie ontdekt.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Oplaadbare vibroballen RC Love Balls met 2 Functies van Javida met vibratie en een stuwfunctie in de punt. De 10 fluisterstille, maar intens pulserende modi kunnen comfortabel worden bediend met de knoppen op de afstandsbediening.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    De unieke Helix is de ultieme dubbele stimulatieset bestaande uit een vibrerend ei en een speciale afstandsbediening; die ook gebruikt kan worden als vibrerende stimulator.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luxe RC Vibrerende E-Stim Love Ball van XOUXOU voor diepe elektrische stimulatie en een tintelende, spannende training van de bekkenbodemspieren.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Durf jij genoeg om je sensuele controle over te dragen aan je partner? Wilt u zich op een allermooiste manier laten verrassen?

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream OMG! Bullets #Happy Vibrating Bullet Purple

    De OMG Bullet is leuk, flirterig en ontworpen voor jouw beste mogelijke plezier! Klein van formaat en toch groot van kracht, deze ultragladde siliconen kogel heeft een handige enkele bediening om 20 vibratiemodi te bedienen die voldoening schenken en plezieren. Sluit de via USB gevoede kogel aan en plaats de taps toelopende punt waar u maar wilt genieten van OMG-plezier!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Klaar voor eicellent genot? De Make My Orgasm Egg-plode zal je erogene zones opwinden met zijn krachtige vibratie en roterende punt. Dit hoogwaardige liefdesei beschikt over 7 stimulatie- en pulsatiemodi, met eenvoudige bediening met één druk op de knop. Deze schoonheid is gemaakt van lichaamsveilige, zacht aanvoelende siliconen en wordt geleverd met een afstandsbediening voor handsfree plezier. Verwen uzelf met de eierachtige tevredenheid van dit premium ontwerp!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Kom aan bij TardeNoche Yiggo, het vibrerende ei waarvan je niet wist dat je het nodig had in je seksuele leven.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, is een vibrerend ei met afstandsbediening. De spraakbesturingsfunctie, ideaal voor twee spelers. Degene met de afstandsbediening bepaalt de regels. Discreet en praktisch, het ei heeft 2 touwtjes om het gemakkelijk te kunnen verwijderen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Klaar voor eierplezier? De Knock Knock Eggstavagant zal je erogene zones bevredigen met zijn krachtige trillingen en slanke rondingen. Dit hoogwaardige liefdesei beschikt over 8 stimulatie- en pulsatiemodi, met eenvoudige bediening met één druk op de knop. Deze schoonheid is gemaakt van lichaamsveilige, zacht aanvoelende siliconen en wordt geleverd met een afstandsbediening voor handsfree plezier. Verwen uzelf met de ei-quisite-tevredenheid van dit premium ontwerp!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Het fantastische draadloze op afstand bestuurbare ei geeft een geheel nieuwe dimensie aan sensueel spelen voor jou en je partner. De aparte afstandsbediening regelt de tien verschillende snelheden en laat het ei zachtjes zoemen of op topsnelheid helemaal los gaan!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Op zoek naar iets om een langeafstandsrelatie op te fleuren? Met de smartphone-app van de Irena 1 kan je partner je speeltje besturen, hoe ver weg ze ook zijn!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Joanne Purple

    Pretty Love Joanne is een op batterijen werkende, op afstand bedienbare intieme eiervibrator met 12 vibratiefuncties.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    De OMG Bullet is leuk, flirterig en ontworpen voor jouw best mogelijke plezier! Klein van formaat en toch groot van kracht, deze ultragladde siliconen kogel heeft een handige enkele bediening om 20 vibratiemodi te bedienen die voldoening schenken en plezieren. Sluit de via USB gevoede kogel aan en plaats de taps toelopende punt waar u maar wilt genieten van OMG-plezier!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Hiibo Vibrating & Rotating Egg with Remote Control Pink

    Maak kennis met Latetobed Love Eggs, een reeks vibrerende eieren met verschillende en opwindende functies.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Remote Control Egg

    Dompel jezelf onder in de voortreffelijke sensaties van dit volledig oplaadbare vibrerende ei! Hij beschikt niet alleen over tien verschillende snelheden en functies om te prikkelen en te plagen, maar hij heeft ook een afstandsbediening die handsfree plezier mogelijk maakt en koppels kunnen spelen! Je kunt dit speeltje veilig naar binnen laten glijden met de handige ophaallus en zorg ervoor dat je je ei ook meeneemt in bad of onder de douche, want hij is volledig waterdicht en onderdompelbaar! Opruimen is een fluitje van een cent met Evolved Toy Cleaner en afspoelen met warm water.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LUV EGG Blue

    Daag jezelf en je partner uit met LUV EGG! Dit vibrerende eitje met afstandsbediening is perfect voor partners die op zoek zijn naar een spannend seksspeeltje. Het vibrerende eitje is omhuld met zachte siliconen, die lichaamsveilig zijn, prettig verwarring op de huid en grondig gereinigd kunnen worden. LUV EGG heeft een extra krachtige motor met 12 vibratiestanden. Het ei is waterdicht, oplaadbaar en kan worden gebruikt in combinatie met glijmiddel op waterbasis.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Perifit is de revolutionaire oplossing voor bekkengenezing en krachttraining. Perifit is deels app, deels sporter en geeft je kegeloefeningen een moderne upgrade met behulp van opwindende gamified-technologie.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Magic Sundae is een kleine en schattige, intelligente, leuke vibrator. Het daagt de technische limiet uit om een externe antenne in het knopgedeelte te integreren, signaalblokkering zoveel mogelijk te vermijden en altijd en overal controle te krijgen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Jive Blue

    Ervaar het ultieme in discreet genot met Jive by We-Vibe™, een draagbare vibrator met Bluetooth-bediening. Geniet van handsfree spelen, alleen of met je partner, met de gratis We-Connect™-app.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Ben je op zoek naar een trio zonder derde persoon? Haal dan de nieuwe rituele kogels in huis, want het geeft je seksleven een enorme boost! Vermomd als een gebruikelijke vibrerende kogel, verbergt het een wervelwind van passie die je intieme delen wil verkennen.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Of je nu speels wilt zijn met een partner of wilt genieten van sensuele solo-tijd, deze krachtige voorspelset met siliconen afstandsbediening is gemaakt voor veelzijdig plezierspel. Deze spannende set bevat een gebogen stimulator met afstandsbediening met polsbandje en een voorgevormde versterkingsring met draagbare afstandsbediening.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 204 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.