×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende eieren

Artikelen 97 tot 128 van 204 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Kegel Rejuve, een slimme Kegel-trainer, die gebruik maakt van hooggevoelige meerpuntsfilmsensoren om subtiele spierkracht te detecteren, en Magic Kegel APP met trainingen, beoordeling en begeleiding, om vrouwelijke gebruikers te helpen de bekkenbodemspieren te verbeteren.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Op zoek naar speelgoed dat veelzijdig en eenvoudig te gebruiken is? Deze oplaadbare eiervibrator is een geweldige aanvulling op je solo-spel, maar is ook het perfecte formaat om als stel in de hand te houden. Gemaakt van de paarse siliconen met een flexibel koord, is het ei ideaal voor externe stimulatie maar is ook geschikt om inwendig te dragen. Waarom draag je dit stimulerende ei niet eens tijdens het voorspel met je partner, of zelfs tijdens een ondeugend uitstapje naar de winkel?

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Debby Purple

    Met dit compacte en eenvoudig te gebruiken op afstand bedienbare ei met 12 functies kunt u wat extra stimulatie aan uw seksleven toevoegen. Dit afgelegen ei heeft prachtig afgeronde contouren voor de perfecte textuur tegen de huid. Het ei wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening, zodat je tijdens het gebruik de intensiteit kunt wijzigen. De vibraties worden geleverd met 12 variabele snelheden, waardoor je met slechts één speeltje een breed scala aan sensaties kunt ervaren.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Svakom Ella Neo Mobiel bestuurbaar Bluetooth-ei met app is een innovatief vibrerend kogelei met intelligente functies en ergonomisch ontwerp. Deze krachtige liefde-ei-vibrator wordt niet alleen geleverd met maar liefst 10 vibratiemodi en app-aangedreven mogelijkheden, maar ook met een extra vibratie-instelling, Climax-modus, die je gek maakt. Gebruik het handmatig of via de APP, speel anole of geef de controle aan je partner, ontdek alle nieuwe manieren om te behagen en tevreden te zijn.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    De Perifit Care+ Kegeltrainer is ontworpen voor iedereen met een vagina in elke levensfase die zijn bekkenbodem wil herstellen, regenereren en versterken. Deze anatomisch intelligente bekkentrainer beweegt mee met uw lichaam door meer bewegingsmogelijkheden te bieden, uw bekkenspieren te versterken en voor te bereiden op praktijksituaties. Onze gepatenteerde dubbele sensortechnologie biedt u de meest nauwkeurige metingen van alle Kegel-trainers op de markt.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Zelfs vanaf de andere kant van de kamer is er maar een vinger nodig om de rillingen in dat lichaam te veroorzaken! Laat het plezier de controle overnemen met deze gebruiksvriendelijke, op afstand bedienbare, oplaadbare eiervibe! Of je nu het gemak tijdens het solospel op prijs stelt, of de kracht tijdens het spelen met z'n tweeën, de draadloze afstandsbediening is een opwindende functie voor gebruik thuis of in de stad!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Ontworpen voor eenvoudig gebruik, zodat u de bediening zelfs in de donkerste nacht in een handomdraai kunt uitvoeren. Frustratievrij en perfect voor plezier, slechts één druk zorgt voor intense stimulatie op jouw manier.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Durf jij genoeg om je sensuele controle te hebben over het dragen van je partner? Wilt u zich op een allermooiste manier laten verrassen?

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Ocean Breeze 2.0 verschilt van zijn voorganger Ocean Breeze doordat hij een motor heeft met veel krachtigere trillingsmogelijkheden. Waren ze voorheen extreem stimulerend, nu zijn ze gewoon orgastisch.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    De Silicone Remote Pinpoint Pleaser is de uniek gevormde achterdeurteaser van je dromen. De verleidelijke anale sonde heeft een verrukkelijke rollerballtip, een geribbelde schacht en 12 vibratiefuncties die ervoor zorgen dat je bij elke plagerige aanraking opgewonden raakt. Kies de intensiteit van je plezier en duik diep in orgastische interne stimulatie met krachtige rolstimulatie.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Ocean Breeze 2.0 verschillend van zijn voorganger Ocean Breeze omdat hij een motor heeft met veel krachtigere trillingsmogelijkheden. Waren ze voorheen extreem stimulerend, nu zijn ze gewoon orgastisch.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser verpakt krachtige vibraties met meerdere snelheden in een intiem gebogen, op afstand bestuurbaar pakket. Met slechts één druk op de knop op de discrete afstandsbediening kunnen jij of je geliefde genieten van het ultieme plaagplezier, waar en wanneer je maar wilt. De eenvoudig te gebruiken stimulator heeft 12 vibratiefuncties met verschillende intensiteiten en patronen om uit te kiezen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Schok en zoem van binnen en van buiten met dit E-Stim siliconen ei! Met krachtige interne motoren voor intense vibraties en gemakkelijke elektrische stimulatie zonder de noodzaak van een powerbox, draden of elektroden. Perfect voor mensen die op een ongecompliceerde manier willen electroplayen - shockeer jezelf of je geliefde van binnen en van buiten terwijl je geniet van intens zoemend plezier en je zintuigen prikkelt!

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Deze extreem mooie vibro-bullet zorgt voor een dubbele hoeveelheid stimulatie – hij kan je niet alleen vaginaal plezier bezorgen, hij kan ook je clitoris plezieren met zijn stimulatie-arm. Je hebt keuze uit 4 vibratiestanden in 4 snelheden.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Maak uw partner blij terwijl u hun plezier op afstand bestuurt! Speel met 10 vibratiemodi, waaronder 3 snelheden en 7 pulserende patronen. De gebogen vorm van de zijdezachte siliconen ei-vibe vormt zich naar het lichaam voor comfortabel dragen thuis of tijdens een ondeugend avondje uit. Zowel de stekker als de afstandsbediening zijn oplaadbaar en werken tot 10 meter uit elkaar!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed is een draadloze kogel die jou of een partner urenlang waterdicht plezier zal bezorgen. Gebruik de discrete en intuïtieve afstandsbediening en ervaar alle 6 krachtige functies van de zijdezachte en perfect geribbelde siliconen kogel.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    De waterdichte RC Bendable Panty Vibrator van Sweet Smile is de winnende combinatie van een buigbare G-spot vibrator en clitorisvibrator. De zijdezachte pantyvibrator, die in de panty wordt gedragen, geeft tegelijkertijd vaginaal en clitoraal genot – stil en discreet, zonder dat iemand het merkt!

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Elvira Pink

    Bezorg het plezier keer op keer. Gemaakt van superzacht siliconen van medische kwaliteit, 12 vibratiestanden zorgen ervoor dat je altijd de perfecte vibratiesensatie kunt vinden!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Ontdek de spannende avonturen van Anastasia en Christian Gray met de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection. Gebaseerd op het erotische literaire fenomeen dat koppels over de hele wereld lieten maken met de sensualiteit van kennis BDSM, waarvan wereldwijd meer dan 150 miljoen exemplaren werden verkocht en drie zeer succesvolle films voortbracht, zijn dit zorgvuldige samengestelde speelgoed en bondageaccessoires een wereldwijd succes sinds ze voor het eerst in de schappen kwam. in 2012.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • LUV EGG Green

    Daag jezelf en je partner uit met LUV EGG! Dit vibrerende eitje met afstandsbediening is perfect voor partners die op zoek zijn naar een spannend seksspeeltje. Het vibrerende eitje is omhuld met zachte siliconen, die lichaamsveilig zijn, prettig verwarring op de huid en grondig gereinigd kunnen worden. LUV EGG heeft een extra krachtige motor met 12 vibratiestanden. Het ei is waterdicht, oplaadbaar en kan worden gebruikt in combinatie met glijmiddel op waterbasis.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Word verliefd op de Amour Remote Bullet, een veelzijdige mini-vibrator op afstand met een bereik van 16,5' en een discreet vibrerend lichaam. Deze sensationele waterdichte kogel zit boordevol 7 vibratiefuncties met 5 snelheden voor elke functie, voor een verscheidenheid aan speelse pulsaties.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Jivy

    De Motion Love Balls van Feelztoys geven je een verdomd fijn gevoel van binnen! De kegelballen zijn speels en spannend, ze bewegen en draaien waardoor je goede vibraties krijgt. En omdat ze fluisterstil en waterdicht zijn, kun je ze overal gebruiken! Zelfs in het openbaar. Omdat de afstandsbediening een bereik heeft van 15 meter, kun je ook minder de verleiding en spanning opzoeken met je partner.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Onze Bnaughty Premium Unleashed is niet te temmen. Geef je over aan de Bnaughty-kogel en geef de volledige controle over aan degene die de draadloze afstandsbediening vasthoudt. Klein maar krachtig, dit speeltje is perfect om je te richten op die mooie plekjes waar je wild van wordt. Waterdicht en gemaakt van niet-poreuze siliconenmaterialen, ABS-kunststof en PU-coating, u zult er zeker van zijn dat u hem overal kunt gebruiken waar de verbeelding u naartoe brengt. Of het nu onder de dekens is of in het openbaar, de stille vibratie zal je niet verraden... maar veel succes met het beheersen van je opwinding.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Een van de meest veelzijdige app-verbonden speelgoed op de markt. Lovelife Krush is een insteekbaar speelgoed met afstandsbediening voor plezierballen met Bluetooth® en ook een slimme kegelsporter. Dit speelgoed werd op de Consumer Electronics Show in 2016 uitgeroepen tot Best of Show in de categorie Digitale gezondheid en fitness.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Klaar voor uw volgende bekkenbodemtraining, het Remote Dual Motor Kegel-systeem is hier om uw trainingsroutine te intensiveren. Het geheel uit vrouwen bestaande productontwikkelingsteam van CalExotics heeft het opnieuw gedaan door een dubbele kegelvibrator te ontwerpen die even comfortabel als opwindend is, met 12 intense vibratiefuncties, dubbele motoren en een afstandsbedieningsbereik van 10 meter.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Oplaadbare vibro-bullet Shaking Love Ball (RC) van Javida met een trillende/pulserende magneet aan de binnenkant die in 8 verschillende snelheden op en neer beweegt. De modi kunnen eenvoudig worden aangepast met de knop op de afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een bereik van 5 meter en kan daardoor ook door een partner gebruikt worden – voor verrassende pleziermomenten en spannende controlespelletjes.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Een genot voor haar, voor hem en voor beiden tegelijk! Met deze set zul je veel sexy plezier beleven, geloof ons. Het bevat een verwisselbare minivibrator met app-gestuurde functies, evenals een Dante II siliconen erectiering en een Candy clitorisstimulator om de minivibrator in te plaatsen. Geniet van voorspel vol bedwelmende opwinding en intenser vrijen, het is de moeite waard!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Geniet van je schattige maar functionele, pindavormige apparaat genaamd de Slay® #ThrustMe

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Maia Toys Syrene Purple

    SYRENE is een USB oplaadbare bullet vibrator met een afstandsbediening die op batterijen werkt. Syrene heeft de kracht van een kogel en een lange, flexibele nek die je overal kan bereiken waar je maar wilt.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Ontketen een stimulatiestorm met het George op afstand bestuurbare vibrerende liefdesei. De nieuwe, explosieve, zijdezachte siliconen buitenkant heeft een spervuur van plezierharen die de hele omtrek van het ei bedekken, voor ongelooflijk intense en orgastische sensaties. Dit eierceptieve speeltje zal je zwak en trillend op de knieën achterlaten.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    Perifit is de revolutionaire oplossing voor bekkengenezing en krachttraining. Perifit is een deel-app, deelsporter en geeft je kegeloefeningen een moderne upgrade met behulp van krachtige gamified-technologie.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 204 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.