×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Master Series

Artikelen 1 tot 32 van 185 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Extreme Sex Bench

    Voer duistere fantasieën uit of bereid je voor op intense speelscènes wanneer je je geliefde vastmaakt aan de Obedience Extreme Sex Bench! Dit heavy duty seksmeubel is gemaakt van stevig staal, met comfortabele vulling voor het lichaam, de benen, de armen en het hoofd van je partner, zodat je urenlang krachtig kunt spelen.

    € 1.149

    € 729

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Trilogy Orgasm Balls zijn ideaal verzwaard voor het versterken van de Kegel-spieren en zijn gemakkelijk verwijderbaar door middel van het nylon ontgrendelingskoord.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ass Vault Locking Ass Expander

    Neem anaal spelen serieus met de Ass Vault Locking Ass Expander! Deze plug is gemaakt van duurzaam, niet-poreus roestvrij staal en is compatibel met alle soorten smeermiddelen en gaat jarenlang mee!

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Deze Master Series Interlace Restraint Kit is veelzijdig genoeg om ze op alle mogelijke manieren te binden. De set bevat acht contactpunten die zeker op elk matrasformaat passen. De vier afneembare enkel- en polsboeien zijn gemaakt van neopreen om hun comfort te garanderen en toch naar wens te worden vastgezet. Elke manchet is verstelbaar zodat hij goed past en is gemaakt met klittenband om een snelle loslating te garanderen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Straf en behaag je speeltje in deze sluw onderscheidende variant op een palissade! Houd je geliefde vast bij hun nek, beide polsen en hun enkels terwijl ze worden gepenetreerd door een aderlijke zwarte lul! Alle onderdelen van dit opmerkelijke ding zijn verstelbaar, zodat je de basisstang kunt verlengen, de hoogte van de dildo en de halsband kunt aanpassen en de locatie van de polsen en enkels van je geliefde kunt wijzigen. De constructie kan niet eenvoudiger, met eenvoudige, schroefvaste verbindingsbuizen. De luxe, stevige boeien zijn allemaal afgewerkt met een vergrendelingsbeugel om ervoor te zorgen dat ze niet kunnen ontsnappen, en een D-ring om ze aan de palissade te bevestigen of zelfs in andere bondagescènes te gebruiken! Verrijk je BDSM-fantasieën terwijl ze tot leven komen met een uniek instrument voor vergrendelde penetratie.

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Tijd om facesitting serieuzer te nemen met een voortreffelijk BDSM-meubel dat orale seks comfortabeler maakt en daardoor langer meegaat! Met Queening-krukjes, of Kinging-krukjes voor de heren, kunt u uw rechtmatige positie op de troon van uw speelgoedgezicht innemen. Deze specifieke stoel is voorzien van een verstelbare hoofdhangmat die ze perfect positioneert, zodat hun mond en neus stevig in uw onderstel worden gestopt.

    € 859

    € 539

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    De Dick Spand heeft een realistisch penisuiterlijk, met zijn gedefinieerde kop en geribbelde schacht voor een weelderige textuur en een heerlijke knijp. Geniet van het bevredigend inbrengen van de normaal leeggelopen schacht, en geef toe aan je behoefte aan vulling met de eenvoudig aanpasbare opblaasfunctie - perfect voor degenen die houden van de vulling van groot speelgoed, maar niet van het oncomfortabele inbrengen. Pomp de bol totdat je de gewenste vulling hebt bereikt en geniet van het stretchen!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Breng erotische terughoudendheid naar een hoger niveau met deze Extreme Bondage Table! Met een comfortabel gezichtsgat en een volledig zichtbaar kruisgat is deze gladde en gewatteerde tafel gebouwd om mogelijkheden voor plezier en spel te creëren. De meegeleverde pols- en enkelboeien zijn perfecte aanvullingen op tafel en kunnen eenvoudig aan een van de 20 D-ringen worden bevestigd, zodat u uw partner op de rand van extase kunt houden wanneer u maar wilt!

    € 1.539

    € 959

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Jizz White Lubricant 1l

    Houd je van de textuur en het uiterlijk van sperma? Speel met onze Jizz Body Glide en geniet ervan tijdens sensueel spel! De crèmewitte textuur is gemaakt van een mix op waterbasis en is ongeparfumeerd, zodat je kunt genieten van de look en feel zonder dat er geurtjes achterblijven!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Dit sluwe trainerapparaat zorgt voor voldoende schokken voor uw pup. Biedt effectieve training via elektrostimulatie, trillingen, audiotonen en visuele signalen.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Face Fuck Strap On Mouth Gag Black

    Maak kennis met de Face Fuk uit de Master Series van dichtbij. Deze rekbare, volledig latex strap-on is ontworpen om over de mond of kin te passen. Jij of je speeltje kan het als knevel gebruiken, of op de kin dragen, zodat de tong vrij kan rondlopen als de dildo binnendringt.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Gemaakt van premium, niet-poreuze en ftalaatvrije siliconen, dit vibrerende kralengeluid is lichaamsveilig en gemakkelijk te reinigen!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    De Dirty Words Anal Plug-set bevat 3 verschillende maten premium siliconen buitaccessoires om dat gaatje te trainen! Ga van backdoor-beginner tot gevorderde anale liefhebber. Elke plug heeft een ondeugende naam voor je kont - of voor de kont van je speeltje om te laten zien: slaaf, hoer en slet!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Mouth-Full Dildo Face Mask Black

    Train je partner om een dong in de mond te houden en hem in het geheim in het openbaar te kokhalzen! Gebruik dit lichtgewicht, ademende katoenen gezichtsmasker op openbare plaatsen en verberg het feit dat er een dildo in hun mond zit!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Vergroot je kont met de Ass-Pand! Met deze opblaasbare siliconen anaalplug kun je je kont vol pompen naar nieuwe niveaus van achterdeuruitbreiding! De buitenkant van siliconen is fluweelzacht en zorgt voor een premium gevoel voor je kont, terwijl de zachte pompbol gemakkelijk in de hand ligt terwijl je pompt tot de gewenste volheid.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Jizz White Lubricant 488ml

    Houd je van de textuur en het uiterlijk van sperma? Speel met onze Jizz Body Glide en geniet ervan tijdens sensueel spel! De crèmewitte textuur is gemaakt van een mix op waterbasis en is ongeparfumeerd, zodat je kunt genieten van de look en feel zonder dat er geurtjes achterblijven!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

    Deze gag met open mond verandert het gezicht van je partner in een vulva waar je je schacht in kunt steken! Trek de banden rond hun hoofd aan en zet ze vast met de vergrendelgesp. Duw voorbij de zachte, realistische vaginale opening in de mond van je slaven die graag willen behagen! De harde binnenring van de prop zorgt ervoor dat de lippen en tanden open blijven. Geniet van het vernederen van je partner terwijl zij je bedienen met deze unieke grap!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Dit extreme CBT-balbrekerapparaat met 10 standen is intern geëlektrificeerd, voor intense sensaties en ritmische stimulatie. Met de eenvoudig te gebruiken controller kun je door alle 6 intensiteitsinstellingen bladeren, en met de verstelbare schroeven kun je de druk regelen. Dankzij de duurzame planken kun je intensief knijpen zonder je in de steek te laten.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Ga van backdoor-beginner tot gevorderde anale liefhebber met deze set van 5 holle anale dilatatoren met schaalverdeling. Elke taps toelopende plug is zo gevormd dat hij comfortabel kan worden ingebracht, met een puntig uiteinde en een uitlopende basis die ervoor zorgt dat alles op zijn plaats blijft bij langdurig dragen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Duik in tepelgeluk met deze transparante tepelzuigers! Deze plunjers vergroten de gevoeligheid en de grootte van de tepel, zodat u uw mooie noppen beter kunt waarderen. Het eenvoudige ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een betrouwbaar tepelspeeltje waar je op kunt rekenen als je er zin in hebt. Deze kleinere plunjerset is perfect voor mensen met tepels aan de kleinere kant, met een openingsdiameter van 1,2 inch en een inbrengdiepte van 1 inch.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Black-Gold

    Geef je dierbare kat een eigen halsband cadeau! De bel, het vlinderdasaccent en de gitzwarte esthetiek laten je sub pronken met hun innerlijke onderdanige katachtige met een zwoele stijl! Gemaakt van duurzaam en toch zacht PU-leer voor comfort, vooral handig voor langere speelsessies met katten.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Under Cover Ball Gag Face Mask

    Houd je partner in het openbaar gekneveld! Gebruik dit lichtgewicht, ademende katoenen gezichtsmasker op openbare plaatsen en verberg het feit dat er een rubberen prop in hun mond zit!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Black Baller Anal Beads

    De Black Baller levert vijf indrukwekkend grote bollen voor intense knallende sensaties. Het gemakkelijk te trekken ringhandvat zorgt voor gemakkelijke bediening en een veilige grip, en het gladde, flexibele TPE-materiaal maakt dit speelgoed veilig en gemakkelijk schoon te maken.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Deze klemmen in bullnose-stijl, bevestigd aan een enkele ketting, zijn eenmaal aan de tepels van je speeltje bevestigd en je kunt bepalen hoeveel plezier of pijn ze verdienen.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

    Maak kennis met Titanica-orgasmeballen. Ze zijn ruim van formaat, uiterst zwaar en dagen je uit om ze uit te proberen. Deze enorme orgasmeballen zijn ideaal voor intens sensatiespel en voor degenen die houden van een lekker vol gevoel. Gemaakt van staal

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Heart Choker

    Deze trendy choker is perfect om te dragen in de stad of voor een ondeugend avondje uit en straalt onmiskenbare BDSM-vibes uit. Het metalen hart in het midden maakt het een romantisch cadeau voor een onderdanige partner, en het is ook nikkelvrij voor mensen met een gevoelige huid.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Test je grenzen met een unieke ballstretcher en twee gewichten van 8 ounce! Begin met een hanteerbare ruk door het U-gedeelte van de brancard op uw scrotum boven uw ballen te schuiven. Geniet van de aantrekkingskracht van het robuuste roestvrij staal terwijl de zwaartekracht zijn tol eist! Twee verbindingskettingen hangen met handige haken voor het toevoegen van elk van de verzwaarde ballen... of misschien zelfs meer! Hoeveel kun je aan? Speel alleen of met je Meester of Meesteres! Het duurzame materiaal is niet-poreus, waardoor het na elk gebruik gemakkelijk te reinigen is.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Voor het meest intense ballenverpletterende spel kun je deze acryl lul- en ballenbreker aanschaffen.

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 1 tot 32 van 185 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.