×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

California Exotics

Artikelen 129 tot 160 van 370 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Cat Mask Black

    Laat je innerlijke verleidster los met het Euphoria Collection Cat Mask. Dit boeiende accessoire is ontworpen om uw verbeelding te prikkelen en uw intieme ontmoetingen naar een hoger niveau te tillen. Het masker is voorzien van een veilige gespsluiting, die zorgt voor een comfortabele en verstelbare pasvorm voor urenlang speels verkenningsplezier.

    € 37,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Breng de sensatie naar een hoger niveau en geniet van tepelspel met de Nipple Play Crystal Chain-tepelklemmen. Ontdek verhoogde sensatie met de 2 volledig verstelbare tepelklemmen, plaagketting en fonkelende kristallen. Bereik nieuwe niveaus van speelplezier met de verstelbare klemmen. Klem de ondeugende gespen om je lichaam en geniet van elke stroom van pijn en genot.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Geniet van de betoverende geneugten van de French Kiss™ Elite Lover en laat je meevoeren naar een wereld van ultieme extase. Deze verleidelijke flikkerende teaser is ontworpen om je verlangens aan te wakkeren en je zintuigen te prikkelen. Met zijn vibrerende en roterende kogel biedt hij 10 prikkelende functies van vibratie, pulsatie en escalatie, waardoor je nieuwe niveaus van plezier kunt ontdekken.

    € 80,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Laten we gaan spelen! Sluit je aan met de Cheeky™-lijn anale pluggen! Elk stuk heeft zijn eigen individuele textuur en de stevige geflensde basis met zuignap zorgt voor veilig spelen voor volwassenen met maximaal seksueel welzijn. Deze buttplugs zijn geschikt voor gebruik door één partner, maar kunnen ook worden uitgebreid tijdens het spel met koppels en voegen wat opwinding toe aan elke speeltijd.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Of je nu speels wilt zijn met een partner of wilt genieten van sensuele solo-tijd, deze krachtige voorspelset met siliconen afstandsbediening is gemaakt voor veelzijdig plezierspel. Deze spannende set bevat een gebogen stimulator met afstandsbediening met polsbandje en een voorgevormde versterkingsring met draagbare afstandsbediening.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Geniet van opwindend plezier met het prachtige Scandal® Trio Pleasure Wheel, een uitdagend plezierwiel met drie 22-punts wielen. Gemaakt van een robuuste, niet-aantastende nikkelvrije zinklegering voor het ultieme luxueuze gevoel en een geweldig gevoel in de hand.

    € 34,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Brown

    Life-life puur huidmateriaal voelt echt aan en is onderhoudsvrij.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Magic Pump

    Vergroot uw bezittingen met de Optimum™Series Magic Pump, een slanke, duurzame penispomp gemaakt voor superieure zuigkracht en prestatieverbetering. Vergroot het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk je hengel met dit beginners- en expertvriendelijke seksspeeltje voor mannen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    De ultravrouwelijke Butterfly Kiss is voor haar het ultieme sensuele genotsmiddel. De krachtige stimulator met meerdere snelheden is superzacht en delicaat gebogen om uw intieme plekjes op te wekken, te masseren en te stimuleren. Gebruik het om je wildste fantasieën en erotische dromen te ontdekken.

    € 22,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Maak kennis met de Boundless™ Body Pump Kit, een krachtig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor op maat gemaakte en gecontroleerde zuigkracht. Deze lichaamspomp is ontworpen om uw intieme ervaringen te verbeteren en opwindende sensaties te bieden.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Geniet van de ultieme bevrediging, gewogen voor uw sensuele genot.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Vergroot uw genot met de Cyclone™ Triple Chamber Stroker. Deze premium masturbator is ontworpen om je ervaring naar nieuwe hoogten te tillen met zijn innovatieve functies en uitzonderlijk ontwerp.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Spreid die benen en duik diep in je stoutste fantasie met de CalExotics Naughty Neighbor Love Doll. De verlegen sekspop heeft een levensgroot ontwerp, 3 ondeugende liefdesgaten en een knijpbaar lichaam.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Ga een stapje verder met de Performance Maxx™ Life-Like Extension 8”. De levensechte hoes met hol ontwerp voegt 5 cm toe aan uw lengte voor een verbeterde genotservaring.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Breng uw gewone vingermassages naar een hoger niveau met de Posh Silicone Finger Teasers. Deze zachte teasers bieden alles wat je leuk vindt aan vingers op die gevoelige clitoris, tussen je lippen en het strelen van je g-plek... met natuurlijk de extra extase van ongelooflijke textuur, ultrazachte materialen en vrouwelijke, flirterige kleuren. De Posh Silicone Finger Teasers-set wordt geleverd in vier kleuren, passend bij elke stemming. Probeer het heldere en sprankelende oranje, leuke en flirterige roze, sensuele paars of prachtig diepblauw op maat.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Bereid je voor op heerlijk plezier en premium sondespel dat echt geschikt is voor royalty's met The Regal™ Queen. Het luxe harnas Her Royal Harness™ is gemaakt voor prestatie en comfort, met een korsetachtig kantontwerp, zachte fluweelachtige voering en verstelbare gespsluiting. Het gedurfde kruisloze ontwerp spreekt zelfs de meest dominante aan, met de discrete drukknopen die gemaakt zijn voor elke maat sondering.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Maak kennis met de Admiral® 2-ringset, een veelzijdige set hoogwaardige siliconenversterkers, ontworpen om uw prestaties en plezier te verbeteren. Deze set bevat twee ringen met geleidelijke afmetingen, gemaakt van rekbaar, comfortabel en stevig siliconen.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Geniet van onbeperkt exquise stimulatieplezier met de Ultimate Stroker Beads. De exotische erectieverbeterende ring is voorzien van 5 rijen gladde en verleidelijke parelkralen die voor een geïntensiveerde orgastische extase zorgen. De rekbare hoes met kralen biedt ondersteuning voor het behoud van erotische erectie en verdubbelt het stimulatieplezier. Trek de kralenversterker aan en streel weg voor onmiddellijke opwinding. De erectieverbeteraar heeft een discrete en compacte afmeting van 4 cm x 4 cm en is gemaakt van duurzaam ABS.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    De Eclipse™ Tapered Roller Ball Probe is er om zelfs de meest ervaren achterdeurliefhebber te verrassen met een krachtige rollende punt, geribbelde schacht en 12 intense vibratiefuncties. . Kies de intensiteit van je plezier en duik diep in orgastische interne stimulatie met krachtige rolstimulatie.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Voel u bekrachtigd met plezier op 36 verschillende manieren die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop u van uw persoonlijke tijd geniet met de Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Ervaar een diepere, meer bevredigende verbinding voor u en uw partner met de krachtige Link Up™ Edge. De dubbele stimulerende ring zorgt voor intens genot met 10 krachtige vibratiefuncties, toegevoegde Ultra-Soft™ steunring en plagende geribbelde textuur.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    De oplaadbare siliconen Dual Clit Flicker combineert 7 intense vibratiefuncties met een erotisch fladderend pakket voor dubbel knie-schudplezier. Deze dubbele stimulatorringmaten zijn ideaal voor beginners die de boel op smaak willen brengen of voor erotische experts die intens plezier aan hun arsenaal willen toevoegen.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Ontworpen voor eenvoudig gebruik, zodat u de bediening zelfs in de donkerste nacht in een handomdraai kunt uitvoeren. Frustratievrij en perfect voor plezier, slechts één druk zorgt voor intense stimulatie op jouw manier.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Gemaakt om de extase te versterken, te escaleren en te intensiveren elke keer dat je de Steel Beaded Dual Silicone Maximizer aantrekt. De stevige, maar toch rekbare dubbele siliconen ring ondersteunt, terwijl de beweegbare stalen genotskralen jou en je geliefde opwinden.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    De Silicone Remote Pinpoint Pleaser is de uniek gevormde achterdeurteaser van je dromen. De verleidelijke anale sonde heeft een verrukkelijke rollerballtip, een geribbelde schacht en 12 vibratiefuncties die ervoor zorgen dat je bij elke plagerige aanraking opgewonden raakt. Kies de intensiteit van je plezier en duik diep in orgastische interne stimulatie met krachtige rolstimulatie.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Maak kennis met de Naughty Bits® Yum Bum™ Ice Cream Cone Butt Plug, de ultieme traktatie voor je plezierige fantasieën. Deze verleidelijke buttplug is ontworpen om een geheel nieuw niveau van tevredenheid te brengen in je intieme speeltijd.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser verpakt krachtige vibraties met meerdere snelheden in een intiem gebogen, op afstand bestuurbaar pakket. Met slechts één druk op de knop op de discrete afstandsbediening kunnen jij of je geliefde genieten van het ultieme plaagplezier, waar en wanneer je maar wilt. De eenvoudig te gebruiken stimulator heeft 12 vibratiefuncties met verschillende intensiteiten en patronen om uit te kiezen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    O Casanova! De sensuele French Kiss™ Casanova is een onweerstaanbare flikkerende teaser met een krachtige vibrerende kogel die voor echt gepassioneerd speelplezier zorgt. Deze krachtige vibe laat je ware extase zien met elke knipoog van de tongbreker, dual-vibe-motoren en 12 vibratiefuncties.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Verhoog en verleng uw erotische prestaties en sensueel geno met de Hot Rod Enhancer. Bevredig je geliefde terwijl je geniet van zelfbevredigende orgastische opwinding met de getextureerde hoes gemaakt voor je climaxverrukking. Het eenvoudig te gebruiken erectieverbeteraar zorgt ook voor onmiddellijke omvang en levert een intensievere stimulatie voor maximale verleidingstevredenheid.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    De Optimum Power® Masturball™ is een volledig op zichzelf staande vibratie-powerstroker boordevol 10 vibratiefuncties, 3 functies van sensationele compressie en drukgevoelige kietelpads voor een volledig aanpasbare strijkervaring. Drukgevoelige knijppads passen de strakheid aan bij elke beweging, terwijl de verscheidenheid aan functies je kietelen en plagen naar nieuwe climaxhoogten.

    € 119

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief with Packing Pouch Black

    De Packer Gear™ Boxer Brief met opbergzakje is het discrete en comfortabele harnas waar je altijd van hebt gedroomd. De klassieke boxershort is gemaakt voor ultiem comfort en stijl en is gemaakt van een zachte, rekbare stof met een veilig opbergzakje. De handige pakzak heeft een natuurlijke, volle uitstraling voor een echte inpakervaring. Beginners en ervaren inpakkers zullen zeker genieten van de pasvorm, het comfort en de prijs van het unieke Packer Gear™ harnas.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 370 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.