×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

California Exotics

Artikelen 97 tot 128 van 370 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Geef uw genotsstuk een extra dimensie met de Optimum™ Series Get Hard™ Head Pump Set. Deze hightech, volledig automatische pomp levert 3 niveaus van intense zuigkracht, 5 vibratiefuncties en een trillingskietelkussen voor werkelijk explosieve resultaten. Vergroot het uithoudingsvermogen of geef jezelf over aan totaal plezier met 3 niveaus van zuigstimulatie en 5 onafhankelijke vibratiefuncties.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    De Clit Kisser™ flikkerende kogel verpakt intense vibraties met meerdere snelheden in een plagende tongvormige hoes. De oraal-achtige stimulator heeft een eenvoudig aan te raken snelkeuzeknop en een eivormige kogelvibe voor een opwindend gevoel.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Open de deur van een opwindende anale sensatie met de Silicone Anal Probe Kit. Deze opwindende anale trainingsset bevat een set van 3 anale pluggen met schaalverdeling, een gemakkelijk te trekken ring en een ongelooflijk gestructureerd oppervlak. Om te genieten van alles wat de opwindende wereld van anaal spelen te bieden heeft, is training bedoeld om totale veiligheid en tevredenheid te garanderen. Elke sonde in onze kit neemt geleidelijk toe in lengte en omtrek voor fantastisch plezier op elk niveau van plezierspel.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Binnenkort meer details over dit product. Ervaar ongeëvenaard plezier met de Cyclone™ Dual Chamber Stroker. Deze premium masturbator is ontworpen om je plezier naar een hoger niveau te tillen met zijn innovatieve functies en uitzonderlijk ontwerp.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Maak kennis met de Euphoria Collection O-Ring Pasties, het perfecte accessoire om je sensuele stijl naar een hoger niveau te tillen en je fantasieën te verkennen. Deze verleidelijke pasteitjes hebben een boeiend ontwerp met O-ringen en klinknagelaccenten en voegen een vleugje edgy verfijning toe aan je intieme momenten.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Scandal® Wide Open Mouth Gag is een gedurfd erotisch accessoire, perfect voor koppels die willen experimenteren met erotisch spel of stijlvolle fetisjisten die willen genieten van designerverlangens.

    € 37,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Bereid je voor op heerlijk plezier en premium sondespel dat echt geschikt is voor royalty's met The Regal™ Empress. Het veganistische Her Royal Harness™-ontwerperleer, de tailleomsluiting met snelgesp en de zachte fluwelen voering geven je de ultieme controle over comfort.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Laat de goede tijden maar komen en je zult altijd geluk hebben met de Naughty Bits Roll Play Naughty Dice Set. Het vuile spel is gemaakt om koppels bij elk spel te laten genieten van hun kinky kanten.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    De Her Royal Harness™ ME2™ Thumper is gemaakt voor wederzijdse tevredenheid met diepe dreunende pulsaties, ronddraaiende trillingen en twee krachtige motoren verpakt in een sensueel gevormd pakket. De gebogen schacht, de kietelbasis en 2 krachtige vibratiemotoren in de schacht en de basis creëren bij elk gebruik een genotsparadijs voor twee.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Wikkel jezelf in state-of-the-art genot met de krachtige Bionic™ Thrusting Masturbator. Deze volledig op zichzelf staande masturbator is gemaakt om de zintuigen te omhullen met een volledig aanpasbare strelingervaring. Een ultrastrakke, gestructureerde kamer wikkelt zich strak om je heen, terwijl 7 functies voor intense stuwkracht en een turbo-oplaadknop voor ongeëvenaard plezier zorgen bij elke slag.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    De compacte Petite Jack Rabbit is de perfecte speelkameraad voor spontaan, intiem soloplezier of erotisch koppelspel. De krachtige waterdichte vibe is gemakkelijk te gebruiken en beschikt over rotatie, trillingen en flikkerende extasebewegingen, voor de ultieme orgastische ervaring.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Ga een stapje verder met de Performance Maxx™ Life-Like Extension 7”. De levensechte hoes met hol ontwerp voegt 5 cm toe aan uw lengte voor een verbeterde genotservaring.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pas op: de Boundless™ Bed Restraint kan uw avonden voor lange tijd in beslag nemen! Dit speelgoed voor volwassenen wordt geleverd met pols- en enkelboeien met klittenbandsluitingen en universele klemmen, waardoor maximaal comfort en terughoudendheid worden gegarandeerd.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Introductie van de Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, een premium stroker ontworpen om ongeëvenaard plezier en aanpasbare sensaties te bieden. Deze veelzijdige stroker is voorzien van een tip-ticker en wordt geleverd met een handig opbergdoosje voor discrete en hygiënische opslag.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Het gaat allemaal om de grootte van jouw plezier en de CalExotics Silicone Studs 6” zijn gearriveerd om een beukende ervaring te bieden die geschikt is voor elke maat koningin. De real-feel dong is gemaakt met een ruime 6-inch schacht, een realistisch flexibel ontwerp en een zuignapbasis

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Van verlegen beginners tot erotische experts, de Ultra-Soft™ Dual Ring omhult je met plezier met de ultrazachte, rekbare dubbele versterkingsring. De rekbare, comfortabele versterker is gemaakt om het uithoudingsvermogen te vergroten, de gevoeligheid te verbeteren en superieure erectieondersteuning te bieden.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Laat de goede tijden maar komen en je zult altijd geluk hebben met het Naughty Bits® Roll With It™ icon-gebaseerde seksdobbelspel. Het vuile spel is gemaakt om koppels bij elk spel te laten genieten van hun kinky kanten. Introduceer dit vuile spel in je slaapkamergedrag om een nieuwe vonk aan te wakkeren met frisse speelideeën.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Bereid je voor op heerlijk plezier en premium sondespel dat echt geschikt is voor royalty's met The Regal™ Duchess. Het luxe harnas Her Royal Harness™ is gemaakt voor prestaties en comfort met een strak, onopvallend ontwerp, zachte fluweelachtige voering en verstelbare gespsluiting.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Wikkel jezelf in genot op een hoger niveau met de krachtige Bionic™ Sucking and Vibrating Masturbator. Deze volledig op zichzelf staande masturbator is gemaakt om de zintuigen te omhullen met een volledig aanpasbare strelingervaring.

    € 299

    € 179

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    De Stroke It™-collectie biedt je de Tight Pussy-streelhoes, gemaakt om te prikkelen bij elke extra strakke haal; Duik diep in meer dan 1 pond zwaar strelingsplezier met erotisch gedetailleerde lippen en anatomisch correcte kamer. Onze dikke stroker-hoes is geweldig voor iedereen die een beetje extra pit wil in zijn solospel. Meer dan 1 pond InvisiSkin®-materiaal vergroot uw pleziertool en levert het krachtige, beukende plezier waar u naar verlangde.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    De CalExotics grote siliconen opblaasbare plug is een unieke anale sonde met opblaasbaar lichaam, gemakkelijk in te drukken ballon en afneembare slang. De waanzinnig opwindende sonde blijft zelfs opgeblazen als de slang wordt losgemaakt! Om je extase op te blazen, bevestig je eenvoudigweg de slang en druk je op de gemakkelijk knijpbol.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Gemaakt om de extase te versterken, te escaleren en te intensiveren elke keer dat je de stalen kralen siliconen versterkerkooi aantrekt. De stevige, maar toch rekbare dubbele siliconen kooi ondersteunt, terwijl de beweegbare stalen genotskralen jou en je geliefde opwinden.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Ervaar de intieme solo-rit van je leven met de krachtige Optimum Power Ultimate Head Exciter. De slanke en compacte masturbator beschikt over intense stotende en roterende actie voor een onvergetelijke orgastische ontmoeting. Schuif je penis naar binnen en ervaar puur genot. De eenvoudig te gebruiken stroker is gemaakt van duurzaam ABS en beschikt over een zachte en sensueel getextureerde, verwijderbare TPR-hoes voor verhoogde gevoeligheid en verbluffende sensaties.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    De Personal Trainer Love Doll zal je zeker goed trainen. De opwindende mannelijke sekspop heeft een levensecht opblaasbaar ontwerp, een gezicht in 4 kleuren en een keiharde pik die altijd klaar is voor een ritje.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Maak kennis met de Working Stiff™ The Fireman, klaar om uw verlangens aan te wakkeren en uw verlangens te doven met intens genot. Ervaar de hitte en passie van je wildste fantasieën met dit speeltje.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    De Tempt & Tease™ Kiss is een dubbelzijdige stimulator die precies weet waar je zin in hebt. Voel de hitte opkomen met de dubbele stimulator met twee onderscheidende uiteinden, twee krachtige motoren en 7 onafhankelijk regelbare vibratiefuncties. Met een veelzijdige vorm en twee krachtige vibratiemotoren aan elk uiteinde bereik je in een mum van tijd nieuwe klimatologische hoogten.

    € 119

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Ervaar voortreffelijk plezier met de Ovation™ Rave, een flikkerende teaser die zorgvuldig is ontworpen met ergonomische rondingen om nauwkeurige stimulatie te bieden aan al uw erogene zones. Geniet van de sensationele flikkerende actie, die 10 verkwikkende snelheden biedt die golven van plezier door je lichaam sturen, waardoor je nieuwe niveaus van gelukzalige tevredenheid kunt ontdekken.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    De sensueel gevormde stimulator is bekleed met een plagende textuur voor slijpen en dubbele motoren voor diepe, rommelende stimulatie. Gebruik de afstandsbediening en eenvoudig aan te raken knoppen om door 12 spannende functies van trillingen, pulsatie en escalatie te bladeren. Maak de rit van je leven en geniet van het plezier precies zoals jij het wilt met de onafhankelijk aangestuurde vermogensmotoren.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Maximaliseer uw plezier en tot het naar een hoger niveau met Performance Maxx™ Life-Like Extension With Harness. De levensechte hoes met hol ontwerp opgelost 5 cm toe aan uw lengte voor een verbeterde genotservaring.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    De Eclipse Polsband Remote Thrusting Rotator Anal Plug is een sensueel siliconen speeltje gemaakt om je te laten genieten van spannend anaal- en prostaatplezier. De slanke afstandsbediening met polsbandje bedient 12 krachtige vibratiefuncties met intens gesynchroniseerde roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Laten we de sfeer bepalen. Ten eerste, spannende zuigkracht om de bloedstroom en gevoeligheid te vergroten. Als je eenmaal het zuigende gevoel hebt gevonden dat je uitsnijdt, is het tijd om met de 6 verschillende zuigpatronen te spelen. En als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, de sensuele tong die op 6 onvergetelijke manieren beweegt en trilt. Dit is een plezierige ervaring die speciaal voor jou is gemaakt!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    De Eclipse™ Thrusting Rotator Probe is het ticket naar een wonderland van ondeugend anaal genot voor zalige beginners of erotische experts. De sonde met 12 functies combineert krachtige trillingen en intense stimulatie met spannende roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 370 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.