×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

California Exotics

Artikelen 65 tot 96 van 370 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Executive Automatic Douche

    Om te genieten van alles wat de opwindende wereld van anaal spelen te bieden heeft, moet je je voorbereiden op totale reinheid, veiligheid en tevredenheid. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over kleine ongelukjes die de stemming kunnen bederven; in plaats daarvan zorgt de Executive Oplaadbare Auto Douche™ voor een superieure schoonmaakervaring. Dit volautomatische reinigingssysteem bevat een geavanceerd anti-terugstroomontwerp dat is gemaakt voor een diepe reiniging als geen ander. Het krachtige reinigingssysteem is compleet met stroommodi met 3 snelheden, een 360° multidirectioneel spuitopzetstuk en een inhoud van 15,6 fl. Oz-lamp.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Maak kennis met de Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, het ultieme plezierspeeltje dat zowel flexibiliteit als intense stimulatie biedt. Ontworpen met een buigbare kop en nek, zodat u hem perfect kunt positioneren om uw meest gevoelige gebieden te bereiken en het contact te maximaliseren voor adembenemend plezier.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    De Optimum Series® Maximum Results™-pompset bevat 2 krachtige zuigpompen, een afneembare slang en een Master Grip™-pomphandgreep die u met één hand kunt bedienen om bij elke pompsessie maximale resultaten te behalen. Met elke druk op de Master-Grip™-pomp met één hand kunt u zich verheugen op een krachtige toename van de omtrek en lengte.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Ervaar ultiem genot met de Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, een volledig op zichzelf staande oplaadbare masturbator die zowel vibratie- als stuwkrachtmogelijkheden biedt. Met 10 intense functies voor vibratie, pulsatie en escalatie, evenals 10 onafhankelijke strijkfuncties, levert dit apparaat een breed scala aan sensaties voor genot op maat.

    € 189

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Introductie van de Optimum Series® Vibro Air Pump, 's werelds eerste drukgeactiveerde vibrerende pomp, ontworpen om uw plezier te verhogen en een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    De Sensation Enhancer is een superstrakke, open verlenghoes met een sensueel gerolde schacht. De supergrote versterker wikkelt zich strak om uw pleziertool om de omtrek, lengte en plezier te vergroten. Terwijl u uw geliefde opwindt met een grotere omtrek en stimulerende kralen, resulteert de krachtige erectieondersteuning en het open-end ontwerp van de vervullende versterker in explosieve resultaten voor jullie beiden.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Waar uw reis u ook naartoe brengt, geniet van een beetje 'me-time' met het Kyst™ Flicker mini-stimulator. De krachtige mini-siliconenkogel zit boordevol 10 vibratiefuncties, een geheugenchip en een flikkerende tongpunt.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    De Boundless™ Vulva is momenteel een van de populairste speeltjes voor volwassenen die op de markt verkrijgbaar zijn. Een volledig geïntegreerde replica vulva wacht op je in een gemakkelijk vast te houden stroker met een gesloten uiteinde voor superieure zuigkracht. Een waterdicht ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en kan overal worden gebruikt waar u maar wilt, voor de meest erotische sensaties die u ooit zult ervaren. Voor sologebruik of gebruik door een partner, de levensechte simulatie geeft je de gevoelens waar je naar op zoek was.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Ga een investeerder verder met de Performance Maxx™ Life-Like Extension 7”. De levensechte hoes met hol ontwerp opgelost 5 cm toe aan uw lengte voor een verbeterde genotservaring.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    De Stroke It™-collectie biedt je de Tight Pussy and Ass stroker-hoes die bedoeld is om te genieten van je favoriete strelingsopties; Duik diep in meer dan 1 pond heavy-duty strijkplezier met twee toegangsopties en een ultrastrakke getextureerde kamer.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Stimuleer sensueel met de kietelende en plagende Intimate Pump Oplaadbare Full Coverage Pump. Met een intieme scoop met volledige dekking, plagerige kietelaars en 12 gesynchroniseerde vibraties en 3 zuigfuncties, stuurt deze wellustige stimulator je naar een wonderland van genotsmogelijkheden.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

    De Lube Tube™ is herbruikbaar, navulbaar en gemakkelijk schoon te maken en is een slangenset voor smeermiddel waarmee u met uiterste precisie kunt smeren. Om heerlijke smering op precies de juiste plek te leveren, heeft de Lube Tube™ een slanke schacht, afgeronde punt en een naadloos lichaam. Elke dunne buis is uitgerust met twee lussen en een gebruiksvriendelijke plunjer waarmee u de smeermiddelstroom kunt regelen.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    De Power Gem® Vibrating Crystal Probe is een oogverblindende, flexibele siliconensonde die is gemaakt om u te laten genieten van opwindend anaal genot. Dankzij het buigzame, ergonomische ontwerp en de krachtige vibratiemotoren kan deze sonde meebewegen met uw bewegingen terwijl hij intense trillingen levert. Geniet van persoonlijk genot terwijl de slanke sonde pulseert met 10 levendige vibraties, gepassioneerde pulsaties en erotische escalatie. Bedien deze verscheidenheid aan orgastische opties met de eenvoudig aan te raken edelsteenknop.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Let's Get Kinky Dice

    Dit ondeugende spel voor koppels is een speels vies dobbelspel gemaakt voor bondage-liefhebbende babes. Introduceer dit vuile spel in je slaapkamergedrag om een nieuwe vonk aan te wakkeren met frisse speelideeën. Om te spelen gooit u eenvoudigweg de dobbelstenen om te zien wat u moet doen, waar u het moet doen en wat u moet gebruiken. Er zijn geen verliezers in dit spel, elke ronde van dit verleidelijke spel werkt om te plagen, te plezieren en eindigt altijd met elke speler in een staat van pure gelukzaligheid.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Geniet van erotisch dubbel penetratieplezier met de Performance Maxx™ oplaadbare dubbele penetrator. De sensueel gevormde sondeversterker is ontworpen voor anale extase met een real-feel vibrerende sonde, ingebouwde steunringen en 10 functies voor knieschuddende trillingen. Het comfortabel te dragen dubbele ringontwerp biedt extra ondersteuning van het scrotum en de schacht voor langdurig dubbel penetratieplezier.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    De 3-delige uitbreidingsset is een set van 3 superstrakke, gesloten verlenghulzen met een geribbelde textuur aan de binnen- en buitenkant voor intense stimulatie. Deze vergrotende verbetermouwen wikkelen zich strak om de omtrek, lengte en explosief plezier voor alle betrokkenen te vergroten. Het ultra-rekbare materiaal en de ruime kamer van de erotische verbeteringshoes zijn gemaakt voor zelfs de grootste man.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Double Diver Pink

    Verdrievoudig het plezier in de slaapkamer als u de Silicone Oplaadbare Double Diver™ aantrekt. Terwijl de rekbare ring je stevig vasthoudt, zorgen de spannende sonde en de rommelende teaser voor volledige contactstimulatie.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Ga op een reis vol intiem plezier met de French Kiss™ Elite Romeo. Deze verleidelijke combinatie van flikkerende teaser en stotende kogel is ontworpen om je passies aan te wakkeren en je buiten adem te laten. Ontdek 10 verleidelijke functies van vibratie, pulsatie en escalatie die je wild zullen maken van verlangen.

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Ga een investeerder verder met de Performance Maxx™ Life-Like Extension 8”. De levensechte hoes met hol ontwerp opgelost 5 cm toe aan uw lengte voor een verbeterde genotservaring.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Verwen uzelf en uw wederzijdse tevredenheid met de krachtige Ultimate Extender mannelijke versterker. Terwijl de zuigkracht en de geribbelde kamer hem opwinden, zullen de extra omtrek, de opwindende textuur met noppen en de lengte van 5 cm je dame laten trillen. De ingebouwde scrotumband en dikke hoes zorgden voor extra ondersteuning bij de erectie en vergrootten het uithoudingsvermogen om het plezier voor elk stel te verlengen en te intensiveren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Niets is zeker in het leven, behalve het opwindende plezier dat je zult beleven met de CalExotics Sure Thing Love Doll. De spannende sekspop heeft een levensgroot ontwerp, 3 ondeugende liefdesgaten en een knijpbaar lichaam.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Genieten is eindeloos met de gewaagde Boundless™ 2X Teardrop Plug. De gepassioneerde plug is gemaakt voor gestroomlijnd genot met een klein bolvormig ontwerp, een flexibel lichaam en een gemakkelijk te trekken handgreep.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Vaar uit naar een zee van onbekend plezier met de Admiral Liquiid Silicone BEDDED Extension. De supergrote versterker wikkelt zich strak om uw genotsinstrument om de omtrek, ondersteuning en maximale opwinding te vergroten. Terwijl je je geliefde opwindt met een grotere omtrek en BEDDED-textuur, resulteren de vervullende versterker, krachtige erectieondersteuning en strakke kamer in explosieve eindes voor jullie beiden.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Impulse Conductive Gel is een glycerinevrije, lichaamsveilige gel bedoeld om de geleidbaarheid te verhogen en het elektrostimulatiegevoel te verbeteren. Versterk het gevoel en breng e-stimulatie naar een hoger niveau met deze lichaamsveilige colloïdaal zilver geleidbaarheidsgel.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    De Boundless™ Vulva is momenteel een van de populairste speeltjes voor volwassenen die op de markt verkrijgbaar zijn. Een volledig geïntegreerde replica vulva wacht op je in een gemakkelijk vast te houden stroker met een gesloten uiteinde voor superieure zuigkracht. Een waterdicht ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en kan overal worden gebruikt waar u maar wilt, voor de meest erotische sensaties die u ooit zult ervaren. Voor sologebruik of gebruik door een partner geeft de levensechte simulatie je de gevoelens waar je naar op zoek was.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Geniet van erotisch dubbel penetratieplezier met de Performance Maxx™ oplaadbare dubbele penetrator. De sensueel gevormde sondeversterker is ontworpen voor anale extase met een real-feel vibrerende sonde, effectief steunringen en 10 functies voor knieschuddende trillingen. Het comfortabel te dragen dubbele ringontwerp biedt extra ondersteuning van het scrotum en de schacht voor langdurig dubbel penetratieplezier.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Purple

    Sensueel gewerveld voor ultiem en langdurig persoonlijk genot, de Swirl Pleasure Beads zijn perfect voor spiertraining en uitgebreide sensuele bevrediging. De eenvoudig te gebruiken liefdeskralen zijn gegradueerd voor een gevoelige toepassing en verhoogd orgastisch genot. Gebruik de flexibele, buigzame kralen voor avontuurlijke, sensuele verkenning van de solo- of geliefde-soort.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics XL Lube Tube Transparent

    De XL Lube Tube is herbruikbaar, navulbaar en gemakkelijk schoon te maken, een smeermiddeldoseerbuis waarmee u met uiterste precisie kunt smeren en die maximaal 0,75 fl oz smeermiddel kan bevatten. Om heerlijke smering op precies de juiste plek te leveren, heeft de XL Lube Tube een slanke schacht, afgeronde punt en een naadloze body.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    De Impulse E-stimulatiecollectie is er om nieuwe energie te krijgen met de Intimate E-Stimulator Wand. Deze slanke stimulator beschikt over 5 elektrostimulatiefuncties en 7 vibratiefuncties voor krachtig verhoogd genot bij elk gebruik. De sensuele en goed geplaatste stimulatorpads zorgen ervoor dat je altijd precies de juiste plek raakt en je plezier vergroot.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Van verlegen beginners tot erotische experts, de Viceroy™ Reverse Endurance Ring omhult je met plezier met de ultrazachte, rekbare versterkingsring met twee unieke texturen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    De Pleasure Enhancer is een superstrakke, open verlenghuls met een sensueel noppenschacht. De supergrote versterker wikkelt zich strak om uw pleziertool om de omtrek, lengte en plezier te vergroten. Terwijl u uw geliefde opwindt met een grotere omtrek en stimulerende kietelaars, resulteert de krachtige erectieondersteuning en het open-end ontwerp van de vervullende versterker in explosieve resultaten voor jullie beiden.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Nipple Suckers Black

    Geniet van onbeperkte prikkelende tepelactie met de Nipple Play Silicone Nipple Suckers. Het eenvoudig te gebruiken stimulatieaccessoire is ontworpen met jouw ultieme tepelplezier in gedachten. De ultrazachte, gemakkelijk samenknijpbare zuignappen passen direct op de tepel voor onmiddellijk stimulerende zuigsensaties. Trek aan en geniet van intensere tintelingen en ultieme extase. De zuigkracht is geweldig voor het vergroten van de tepelgevoeligheid, en is ideaal voor solo- en koppelspel. Deel het plezier met eenvoudig te gebruiken zuignappen die perfect zijn voor hem en haar.

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 370 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.