×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

California Exotics

Artikelen 33 tot 64 van 370 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw genotsmiddel met de Optimum™Series Automatic Smart Pump, een slank, duurzaam seksspeeltje met penispomp voor mannen, gemaakt voor superieure zuigkracht en prestatieverbetering. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met 3 unieke trainingsmodi voor verbetering.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Klaar voor een ultracomfortabele afkolfsessie of ga je liever voor een sensationeel solospel? Waar je ook naar verlangt, de Optimum™ Series Automatic Smart Pump™ Vervangingshoes is klaar om je plezier naar een hoger niveau te tillen. Deze ultra-rekbare, ultra-strakke hoes heeft een open ontwerp en een intens geribbelde kamer voor een intense strijkervaring met werkelijk explosieve resultaten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Stimuleer de zintuigen met de spannende Volt™ Electro-Flare. De elektrostimulatiesonde-stimulator met afstandsbediening is uitgerust met 5 onafhankelijke functies van e-stim-niveaus en 7 trillingsfuncties voor opwindend genot. De slanke, taps toelopende plug is gemaakt om met je bewegingen mee te bewegen, terwijl het dikke lichaam voor geavanceerd maatplezier zorgt.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cleopatra Clit Chrystal Clear

    Deze werkelijk goddelijke en verleidelijke Cleopatra Clit Pearl s in Metallic laat je zwijmelen en verlangen naar hun gevoel na dat eerste dragen.

    € 13,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Intensiveer uw intieme genot met de eenvoudig te gebruiken Optimum Power Ultimate Power Stroker. De compacte, op zichzelf staande arouser beschikt over zeven intense vibratie-, pulsatie- en escalatiefuncties, met extreme strelende extase.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Verleng uw verleidingstevredenheid met de duurzame siliconen Tri-Snap Scrotum-steunring. De sensuele erectiering is ontworpen om het uithoudingsvermogen te ondersteunen, een keiharde erectie te behouden en intiem genot te verlengen. De ultra rekbare, volledig verstelbare cockring is gemakkelijk te gebruiken, comfortabel om te dragen en is ideaal voor nieuwe en ervaren gebruikers.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw plezierhulpmiddel met de Optimum™ Series Advanced Automatic Smart Pump, een slanke, duurzame penispomp gemaakt voor superieure zuigkracht en prestatieverbetering. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met deze overvloed aan aanpasbare trainingsmodi. Gebruik de eenvoudig aan te raken knoppen en het LED-scherm om handmatig te kolven of stel de druk en duur in voor een training van maximaal 20 minuten.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Stimuleer de zintuigen met de spannende Volt™ Electro-Beads. Dit unieke flexibele massageapparaat met elektrostimulatiekralen zit boordevol 5 onafhankelijke functies van e-stim-niveaus en 7 vibratiefuncties voor opwindend genot. Het slanke en flexibele staafje kan in vrijwel elke positie worden gebogen met een kralenontwerp om pulserende stimulatie vanuit elke sensationele hoek te leveren.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Maak kennis met de Admiral® 8” Vibrating Captain, een ongelooflijk zachte en levensechte dong die altijd klaar is voor actie. De stevige en flexibele constructie wordt versterkt door een superieure zuignapbasis, die zorgt voor stabiliteit en handsfree plezier tijdens het spelen.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Geniet van gepassioneerde speeltijd met de Foreplay Frenzy™ Pucker en breng fantasieën tot leven. De perfecte dubbele stimulator is compleet met 10 krachtige vibratiefuncties, 4 snelheden voor intieme zuigkracht en onafhankelijk bediende dubbele motoren.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Big Ass Cleanser Black

    Extra grote, gemakkelijk in te knijpen lamp. Comfortabel en slank multidirectioneel spuitopzetstuk. Demonteerbaar voor eenvoudige reiniging. Lichaamsveilig, hygiënisch superieur reinigingssysteem. Makkelijk te gebruiken. Houd maximaal 14 fl. oz. / 420 ml.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Ervaar het betoverende plezier van de French Kiss™ Elite Siren en til uw intieme ontmoetingen naar nieuwe hoogten. Deze boeiende flikkerende teaser is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en een rijk van sensueel genot te openen. Met zijn getextureerde vibrerende kogel prikkelt en plaagt hij en biedt 10 voortreffelijke functies van vibratie, pulsatie en escalatie om je diepste verlangens te vervullen.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Ervaar de ultieme tepelplagen en aangename actie met de Nipple Play Vacuum Twist Suckers. De discrete en compacte multifunctionele tepelzuigers beschikken over een uniek vacuümdrukontwerp voor intense stimulatie en orgastische sensaties. Om het plezier te ervaren, hoeft u alleen maar aan te trekken, te draaien en te genieten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Penis Extender Black

    Rekbare en duurzame siliconen band houdt je stevig op zijn plaats. Gemakkelijke schroefmoeren zodat ze blijven waar u maar wilt. Comfortabele schuimring voor extra vulling. Soepele en naadloze basisdraaipunten voor volledig roterende positionering. Dubbele siliconen staven - gebruik met of zonder schuimslang. Volledig verstelbaar. Inclusief 4 eenvoudig toe te voegen verwijderbare verlengstangen met schroefdraad.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Tempt & Tease Dice

    Leuk, plezierig en op de rand van pure extase: het sensationele Tempt & Tease™ Dice is een extra ondeugend spel gemaakt voor puur plezier. Dit ondeugende spel voor koppels is een speels vies dobbelspel, gemaakt voor spontaan plezier. Introduceer dit vuile spel in je slaapkamergedrag om een nieuwe vonk aan te wakkeren met frisse speelideeën.

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Stimuleer de zintuigen met de spannende Volt™ Electro-Fur. De elektrostimulatiesonde-stimulator met afstandsbediening is uitgerust met 5 onafhankelijke functies van e-stim-niveaus en 7 trillingsfuncties voor opwindend genot. De slanke, taps toelopende plug is gemaakt om mee te bewegen met je bewegingen, terwijl het slanke lichaam beginnersvriendelijk plezier biedt.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    Het veelzijdige Scandal® Blackout Oogmasker is de perfecte blinddoek voor elke avonturier die zintuiglijk spel wil verkennen of wil genieten van een goede nachtrust. Geef jezelf over aan de wensen van je geliefde en versterk de sensatie elke keer dat je dit designerbrokaatmasker opzet. Het zachte dubbellaagse masker creëert een totale black-outervaring om de gevoeligheid te verhogen, de opwinding te verhogen en het genot te intensiveren.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Geniet van je plezier met de Dual Rider™ Remote Control Thrust & Grind, een op afstand bestuurbare stimulator met dubbele motor, gemaakt voor zelfliefde en ontdekking. Verwen je zintuigen met 12 intense vibratiefuncties, een krachtige aandrijfas met 3 snelheden en een nauw geribbeld, grindwaardig ontwerp.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Plezier wordt eindeloos gemaakt met de gewaagde Boundless™ Teardrop Plug. De gepassioneerde plug is gemaakt voor gestroomlijnd genot met een perfect klein druppelvormig ontwerp, een flexibel lichaam en een gemakkelijk te trekken handgreep.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Ervaar de ultieme voldoening met de Squirting Fuck Stick™, een oplaadbare dong met een realistische en gebruiksvriendelijke spuitfunctie. Deze dong kan maximaal 0,34 fl. oz./10 ml van uw favoriete vloeistof voor een levensechte ervaring.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Cheap Thrills The French Maid Skin

    Geniet van spannende natte dromen met de smerige Cheap Thrills® The French Maid masturbatiestroker. Het gesloten ontwerp zorgt voor superieure zuigkracht, terwijl de uniek gestructureerde kamer en het ultrazachte, rekbare PureSkin®-materiaal een levensecht gevoel geven.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw plezierhulpmiddel met de Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, een enorme penispomp gemaakt voor grotere en betere resultaten bij elk gebruik. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met 3 unieke trainingsmodi voor verbetering.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Gemaakt om je in de spannende wereld van een diep bevredigend genot te storten met de Her Royal Harness™ The Royal Vibrating Set. Elke set bevat de Regal™ Princess en de Vibrating ME2™ Sonde met 3 verwisselbare sonderingen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    De krachtige, full-contact Venus Butterfly Rocking Penis is een ministimulator die maximale dekking biedt voor uw erogene zones.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotic Accommodator Penetrator System Flesh

    Het Accommodator Penetrator-systeem kan eenvoudig aan uw man worden bevestigd om maximale penetratieniveaus mogelijk te maken.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Spreid die benen en duik diep in spannend plezier met de CalExotics Girl Next Door Love Doll. De verlegen sekspop heeft een levensgroot ontwerp, 3 ondeugende liefdesgaten en een knijpbaar lichaam.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Bereid je voor om in een wereld van volledige contactstimulatie terecht te komen met de Venus Butterfly Silicone Remote Venus “G”™. De nu wereldberoemde Venus Butterfly-collectie heeft het opnieuw gedaan met een intiem gevormde vorm, een buigzame G-spot-stimulator en 12 intense vibratiefuncties. Spreid je vleugels en plaag onderweg met het geweldige afstandsbedieningsbereik tot wel 10 meter afstand!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief Harness Black

    Het Packer Gear Black Boxer-harnas biedt superieure ondersteuning en comfort en is ontworpen voor de ultieme stijl en comfort bij het maken van uw favoriete packer of stimulator. De mannelijk gesneden slip heeft een modieuze, klassieke boxerstijl, met binnenzakken voor het opbergen van je favoriete vibrerende stimulator. Steek een packer, sonde of dong in de versterkte O-ring van het paneel en bereid je voor op sensuele en verbluffende één-op-één actie. Het Packer Gear Black Boxerharnas is gemaakt van wasbaar zacht, rekbaar katoen/spandex en heeft een extra brede tailleband voor extra comfort en ondersteuning.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Vervul de erotische eisen van je geliefde met de veelzijdige premium siliconen ringenset. De 3-delige set bestaat uit middelgrote, grote en XL-formaat penisringen, ontworpen voor meer omtrek- en uithoudingsvermogenondersteuning tijdens langdurig intiem genot.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultimate Douche Blue

    De Ultimate Douche™ is een krachtig herbruikbaar douchesysteem voor elke plezierzoeker. Het krachtige systeem omvat een transparante fles, een slipapplicatortip en een multidirectionele sonde. Maak je nooit meer zorgen over kleine ongelukjes die de beste bedden, maar laat de gebruiksvriendelijke transparante fles je een superieure schoonmaakervaring bieden.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Lube Tube Pink 2 pack

    De Lube Tube™ is herbruikbaar, navulbaar en gemakkelijk schoon te maken en is een slangenset voor smeermiddel waarmee u met uiterste precisie kunt smeren. Om heerlijke smering op precies de juiste plek te leveren, heeft de Lube Tube™ een slanke schacht, afgeronde punt en een naadloos lichaam. Elke dunne buis is uitgerust met twee vingerlussen en een gebruiksvriendelijke plunjer waarmee u de smeermiddelstroom kunt regelen.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Maak kennis met de Boundless™ FTM Stroker 2,75"/7 cm, een premium vloeibare siliconen stroker ontworpen om de tevredenheid te vergroten. Deze stroker is gemaakt van hoogwaardige vloeibare siliconen en biedt een zachtere, soepelere en duurzamere ervaring.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 370 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.