×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dream Toys

Artikelen 33 tot 64 van 190 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Deze krachtige G-spot stimulator heeft 2 motoren, een draadloze afstandsbediening met een bereik van 10 meter en een clitorisstimulator. Het is gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Zowel de stimulator als de afstandsbediening zijn oplaadbaar. De krachtige motor biedt 9 verschillende trillingspatronen.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys The Girl Next Door Anna

    Bodystroker met superzachte en realistische textuur aan de binnenkant voor opwindende sensaties. Anna is de Girl Next Door die je opgewonden maakt en ze biedt je 2 penetratie-opties! Anna is gemaakt van duurzaam, echt aanvoelend TPE en heeft een rekbare vagina en anus. Met een open uiteinde voor alle penislengtes en voor eenvoudige reiniging. Lichaamsveilig, vrij van ftalaten en latex.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    De Metis is een waterdichte kegelbal gemaakt van lichaamsveilige siliconen met een krachtige motor die 3 niveaus van constante vibratie en 7 verschillende ritmes biedt. De bedieningsknop bevindt zich op het puntje van de staart, waardoor het gemakkelijk is om het apparaat aan te zetten of trillingen te schakelen wanneer de kegel in de vagina wordt ingebracht. Op het breedste punt van de kegelbal zit een zachtere plek in de siliconen, waar de trillingen extra intens voelbaar zijn.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Flirts Anal Training Kit Gem Stone Pink

    Flirts is de Dream Toys collectie met felle kleuren en verpakkingen die doen denken aan de lente, blauwe luchten, zonnige dagen en bloemen. Deze set van 3 siliconen pluggen is ideaal voor gebruikers die willen variëren in pluggroottes of die willen trainen van klein naar groot. De roze pluggen hebben een hartvormige edelsteen in de basis waardoor je er sprankelend en verleidelijk uitziet. Geniet van anaal plezier met deze Flirts 3-delige plugset.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddess Collection Boreas

    Deze waterdichte vibrator is gemaakt van lichaamsveilige 'vloeibare' siliconen, waardoor hij zeer zacht aanvoelt. Het voelt als het echte werk. De krachtige motor biedt 3 niveaus van constante trillingen en 9 verschillende ritmes.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Realstuff The Perfect Body

    RealStuff The Perfect Body heeft een realistische 3D-torsostructuur met een blijvende vorm. Het is gemaakt van niet-giftig, reukloos Real Feel-materiaal. De mega masturbator is 50 x 28 cm groot en heeft levensechte borsten met stevige tepels, een verleidelijke vulva met strak kutje en een anus, waardoor je tijdens het solospel gemakkelijk de fantasie de vrije loop kunt laten.

    € 349

    € 219

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Deze Blaze Bondage Set is de ultieme bondageset voor beginners en bevat 10 items:

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Deze Vibes of Love wandstimulator is echt veelzijdig en opwindend! Het is een wandstimulator en een vibrator, met 9 vibratieritmes en 3 intensiteiten. Het heeft ook een verwarmingsfunctie in het inbrengbare uiteinde, wat het gebruik van de vibrator zeer comfortabel maakt, aangezien deze opwarmt tot lichaamstemperatuur.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys All Time Favorites Silicone Diamond Plug

    Onze favoriete anaalplug aller tijden is gemaakt van zwarte, lichaamsveilige siliconen, met een stijlvol diamantdetail in roze aan de onderkant. De plug heeft een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen en het anker vergroot het gevoel van veiligheid tijdens gebruik. Met bescheiden afmetingen, waardoor de stekker geschikt is voor beginners en meer ervaren gebruikers.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Glazen pluggen zijn geweldig. Trillende pluggen zijn opwindend. Combineer deze eigenschappen dus niet in een vibrerende glazen plug voor nog meer genot!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Een konijnenvibrator met clitorisstimulator en anaalplug. De flexibele en licht gebogen schacht met gladde bovenkant is ideaal voor G-spot stimulatie. De clitorisstimulator heeft 2 zachte konijnenoorkietelaars en het anale verlengstuk heeft een kralenvorm.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Zuigen en vibreren, dat betekent meer opwinding en meer plezier voor iedereen die van het gevoel van harde tepels houdt! De zachte zuignappen zijn gemaakt van siliconen en zuigen stevig aan de tepels door simpelweg in de zuignap te knijpen. Voeg hier trillingen aan toe met een simpele druk op de knop van de single speed vibratiekogel en geniet van de verbluffende sensaties.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Dixx 5.7 Inch Dual Density Dildo Skin

    Deze Mr Dixx 5,7 inch Dual Density-dildo heeft een stevige kern met een zachtere, levensechte buitenkant. Dit heet Dual Density en het draagt bij aan de ervaring tijdens het gebruik: penetratie voelt alsof het echt is! Ook de aderen, eikel en balzak dragen bij aan deze ervaring. De dildo heeft een zuignapbasis, zodat hij stevig op elk glad oppervlak blijft plakken en compatibel is met voorbindharnassen. Gemaakt van antibacterieel TPE, vrij van ftalaten en latex, geurloos en lichaamsveilig.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Deze P-Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. De 2 rekbare ringvormen kunnen worden gebruikt om de erectie te verbeteren en fungeren als penis- en balringen. De grootste opening is 36 mm en is bedoeld voor het scrotum. De kleinste opening is 31 mm en is bedoeld voor de penis.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Deze Swirling P-Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste, penisvormige uiteinde in de mannelijke 'buit', zal het kortste, geribbelde uiteinde het perineum stimuleren. Een bijzonder kenmerk van de Swirling P-Pleaser is de mogelijkheid om rotatiebewegingen te maken.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Elite Renee Black

    De Renée stimulator uit de Elite collectie van Dream Toys is een zwarte stimulator met stijlvolle goudkleurige accenten, een ronde kop en een flexibele verbinding tussen beide uiteinden. Renée heeft 2 krachtige motoren, één aan elk uiteinde, die 7 vibratiepatronen en 3 snelheden bieden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Large

    De Gleaming Love collectie presenteert deze Grote anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de rekeningen blijft zitten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Essentials Up and Down Vibe Pink

    Maak kennis met de ultieme genotsmachine: de Essentials G-spot / P-spot vibrator met op-en-neer-functie! Gebruikers zullen ongeëvenaarde sensaties ervaren met deze revolutionaire vibrator die is ontworpen om hun plezier naar nieuwe hoogten te tillen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blaze Handcuff Black

    Een paar stijlvolle zwarte handboeien met geheel zwarte nikkelvrije hardware en gevoerd met zacht maar duurzaam neopreen materiaal voor sexy en comfortabel spelen. De polsboeien zijn volledig verstelbaar met de eenvoudige gespen in riemstijl. Een 10 cm lange ketting houdt de manchetten bij elkaar. De ketting is aan één kant afneembaar met een musketonhaak. Het is mogelijk om meer kettingen of touwhaken of extra gewichten te bevestigen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Elite Juliette

    De Juliëtte G-spot vibrator uit de Elite collectie van Dream Toys is een zwarte vibrator met stijlvolle goudkleurige accenten en een flexibele, gebogen top die perfect is voor G-spot stimulatie.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blaze Collar and Leash Black

    Deze zwarte halsband- en riemset heeft geheel zwarte nikkelvrije hardware en is gevoerd met zacht maar duurzaam neopreenmateriaal voor sexy en comfortabel spelen. Dankzij de gespsluiting is hij gemakkelijk in maat te verstellen. De zwart metalen riem met daaraan bevestigde polslus kan eenvoudig worden vast- of losgemaakt met de musketonclip.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Vibraties om de ballen te plagen, geleverd door deze Mr Pleasure vibrerende scrotumteaser, voor maximaal genot! De vibrerende scrotumteaser is gemaakt van zachte siliconen en heeft een handige penisband. Druk gewoon op de knop op de vibrerende kogel met één snelheid en geniet van de opwindende sensaties van vibraties die je ballen plagen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Ridged Anal Dildo

    Deze anaaldildo is gemaakt van borosilicaatglas wat zeer sterk, niet-poreus, hygiënisch en veilig voor het lichaam is. De dildo heeft zeepbelkleuren wat hem een glamoureuze uitstraling geeft. Het slimme ontwerp heeft twee bruikbare uiteinden. Eén uiteinde heeft een conische vorm en een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. Het andere uiteinde heeft ribbels die 5 kralen vormen die steeds groter worden.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Deze waterdichte Rabbit vibrator is gemaakt van lichaamsveilige 'vloeibare' siliconen, waardoor hij zeer zacht aanvoelt. Het voelt als het echte werk.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    De Natasha vibrator uit de Prestige collectie van Dream Toys is een zwarte vibrator met een stijlvolle edelsteenvormige knop en een vrij grote, flexibele kop. Het smalle gedeelte in het midden is enigszins flexibel. De krachtige motor biedt 7 trilpatronen en 3 snelheden.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Graduating Beads

    De Anale kralenplug is zeer flexibel en gemaakt van siliconen van medische kwaliteit. Deze anaalkralen zorgen voor extra stimulatie tijdens het voorspel of tijdens het hoogtepunt. Ze kunnen zowel voor vaginaal als anaal spel worden gebruikt. Daarom zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Sinds de introductie van de Romance collectie van Dream Toys hebben wij genoten van een brede belangstelling voor het speelgoedassortiment van onze klanten en hun klanten, de gebruikers. De Romance collectie kenmerkt zich door een bordeauxrode kleur met goudkleurige accenten die het speelgoed een stijlvolle uitstraling geven.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Big Wand

    Deze grote gebogen wanddildo is gemaakt van borosilicaatglas dat zeer sterk, niet-poreus, hygiënisch en veilig voor het lichaam is. De gebogen vorm leent zich uitstekend voor nauwkeurige stimulatie, de bolvormige uiteinden zijn perfect om de G-spot te bereiken en voor een variatie aan druk en sensaties. Echt veelzijdig en echt spannend, met een glamoureuze uitstraling en zeepbelkleuren.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Elite Joel Black

    De Joël vibrerende penisring uit de Elite collectie van Dream Toys heeft een stijlvolle goudkleurige vibrerende kogel die prachtig staat bij het zachte zwarte silicium van de ring. De mouw waarin de kogel zit, heeft een konijn met twee flexibele oren en een noppentextuur om de clitoris te kietelen en te stimuleren.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Silver

    De Gleaming Love collectie presenteert deze set conisch gevormde en glanzende anaalpluggen met een edelsteen in de basis. Gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos, dit plezierspeelgoed is gemakkelijk te glijden en de toenemende breedte zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Een rekbare vibrerende cockring met een verwijderbare kogel. De vibraties worden bediend met één enkele aan/uitknop. De Stimu-ring is waterdicht. De trillingen zullen ook de clitoris van de vrouw stimuleren als de Stimu Ring wordt gebruikt tijdens penetratie.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Small

    De Gleaming Love collectie presenteert deze conisch gevormde en glanzende kleine anaalplug met een edelsteen in de basis. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos. Het glijdt gemakkelijk en de toenemende breedte zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 190 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.