×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende anale pluggen

Artikelen 1 tot 32 van 277 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 is de tweede generatie van onze krachtige bluetooth-gestuurde anaalplug. Het nieuwe, slanke en soepele ontwerp maakt het comfortabeler voor korte of lange sessies, waar u ook bent.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed

    Het leven zou een gelukkige balans moeten zijn van geven en nemen, en er is geen betere plek dan de slaapkamer om dit te laten gebeuren! Waarom laat u de RO-Zen geen dubbele harmonie in uw intieme tijd brengen, of het nu uw schuldige plezier is of gedeeld met een partner, laat RO-Zen u hoger brengen! RO-Zen ondersteunt en houdt je vast, terwijl de slanke, discrete schacht rimpelingen van zalige trillingen levert.

    € 51,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Ro-Zen Pro

    Verwen meerdere hotspots tegelijk met RO-Zen Pro, je krachtige zwarte cockstrap en vibrerende buttplug. Het is ideaal voor gebruik met een partner tijdens het spelen of voor ongelooflijke solo-tevredenheid. Ervaar ongelooflijke dubbele stimulatie uit 10 plezierinstellingen, aangedreven door een oplaadbare USB-bullet.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Hush 2 Butt Plug S 38mm

    Hush 2 is de tweede generatie van onze krachtige bluetooth-gestuurde anaalplug. Het nieuwe, slanke en soepele ontwerp maakt het comfortabeler voor korte of lange sessies, waar u ook bent.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Fanny Hill's Vibrating Inflatable Butt Plug

    Nu kun je genieten van anale penetratie zoals jij dat wilt. Plaats gewoon de speciaal ontworpen vibrator met veel smering en knijp zachtjes in de pompbol om het zachte latexoppervlak op te blazen, om de gewenste dikte te krijgen.

    € 33,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Ridge Black

    Anale kralen zijn het perfecte speeltje om je ontdekkingstocht naar anaal spel te beginnen, ongeacht geslacht, seksualiteit of ervaringsniveau.

    € 189

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 is de tweede generatie van onze krachtige bluetooth-gestuurde anaalplug. Het nieuwe, strakke en soepele ontwerp maakt het comfortabeler voor korte of lange sessies, waar u ook bent.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Mighty Mini Plug Black

    Deze compacte, romige gladde buttplug is perfect voor zowel beginners als gevorderde anale spelers! Smeer de klassieke bolvormige vorm in en begin met de taps toelopende punt terwijl je ontspant en geniet van het unieke gevoel en het trillingsniveau vindt dat je helpt een krachtige climax te bereiken. Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met heet water.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Deze anale vibrator is uitgerust met een afstandsbediening en een mobiele app. In tegenstelling tot andere anale speeltjes voegen onze seksspeeltjes een APP-bedieningsontwerp toe. Als je een langeafstandsrelatie hebt, is deze vibrator je beste keuze. Onze APP heeft verschillende modi die u kunt bedienen, zoals muziekmodus, interactieve modus enzovoort. Je kunt de trillingspatronen ook aanpassen via de app, zodat jij en je partner creatief aan de slag kunnen en je favorieten kunnen bewaren voor later.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    U zult absoluut dol zijn op de inclusieve draadloze afstandsbedieningsfunctie. Je kunt de vibraties gemakkelijk aanpassen aan die van jou. Leen de afstandsbediening uit aan uw speciale partner, die u zal opvrolijken en zal genieten van heerlijke vibraties.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Driepuntsstimulator met draadloze afstandsbediening.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Dit is de eerste APP-gestuurde anaalplug met een Rex konijnenbontbal op de markt. Je kunt controleren of gecontroleerd worden, zodat je nooit weet wanneer de volgende buzz eraan komt. De Magic Bunny heeft een krachtige wolfraamstalen motor met diepe sterke trillingen.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Deze dildo-vibrator heeft 8 stuwkrachtfuncties en vibratiestanden, je kunt eenvoudig genieten van de plug voor mannen, stimulatie van stuwkracht of trillingen volgens jouw voorkeur, of je kunt de buttplug tegelijkertijd activeren, 8 verschillende ritmes laten je de verschillende intensiteit van de stimulatie-ervaring en het seksspeeltje met dildo-vibrator voor koppels. Het ultieme heerlijke gevoel.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan de gebruiker mee onder de douche ontmoeten omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaar brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 2+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 2+ één motor speciaal voor sterke trillingen en één motor speciaal voor de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size S

    Een vakantie op Ibiza kan vele vormen aannemen, maar je kunt het het beste doen als een spannende reis met deze vibrerende anaalplug! Het heeft een mooie klassieke vorm met een taps toelopende punt en flexibele hals, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen. Bovendien is de basis versierd met een charmant strasssteentje en worden de trillingen geselecteerd via een afstandsbediening die je kunt bewaren of toevertrouwen aan je tegenhanger!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Open nieuwe deuren met de Bfilled Classic Unleashed draadloze massageplug op afstand. Doordacht ontworpen met een taps toelopende punt die ideaal is voor beginners en een onopvallende basis.

    € 49,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vibra Butt Plug Black

    Deze superzachte siliconen buttplug is ideaal voor beginners en is jouw introductie tot anaal spelen. Deze taps toelopende lampen glijden gemakkelijk naar binnen voor ongelooflijke prostaatstimulatie, terwijl een klik op de basis 10 trillingsniveaus activeert. Je hebt nog nooit zo'n echte, volledige lichamelijke opwinding ervaren.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ben jij een wild dier of een goed getrainde pup? Transformeer in een wolf, huilend van genot terwijl je 3 snelheden en 7 functies van zoemende bliss ontdekt! Door de afstandsbediening is deze plug supermakkelijk te gebruiken als je solo speelt, maar super leuk om te gebruiken als je de macht aan een partner overdraagt. Het ultrazachte en donzige nepbont is zo onweerstaanbaar dat je geliefde zijn handen niet van je af kan houden terwijl de plug in je gaatje zoemt.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Denk je dat er geen vervanging is voor behendige vingers? Fout! Deze unieke prostaatstimulator is geïnspireerd op de meest behendige vingers en kan deze met gemak nabootsen. Geniet van de aanraking van zachte siliconen en 10 vibratiestanden die je niet koud laten.

    € 64,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 is de tweede generatie van onze krachtige bluetooth-gestuurde anaalplug. Het nieuwe, strakke en soepele ontwerp maakt het comfortabeler voor korte of lange sessies, waar u ook bent.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Deze anaalstimulator heeft als hoofdkenmerk een zeer sponsachtige en zachte aanraking dankzij het systeem van dubbellaags siliconen. Met een zeer aantrekkelijke blauwachtige tint, ergonomische vorm en vooral het dubbellaagssysteem zorgt Little Rocket voor een gemakkelijke inbrenging, die zich perfect aanpast aan de anatomie.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Sensatiezoekers verheugen zich! De drievoudige sensaties van onze verzwaarde en vibrerende Snug & Tug zorgen voor een flinke dosis stimulatie door meerdere erogene zones en meerdere functies te integreren. Draag de penisring voor langere, sterkere erecties terwijl u geniet van de krachtig vibrerende en heerlijk verzwaarde interne plug voor anale en prostaatsensatie.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Slimline Butt Plug Vibrating Butt Plug

    Met een klein, flexibel uiteinde is deze voordelige, superslanke, zachte, vibrerende buttplug perfect voor beginners op het gebied van anaal genot.

    € 13,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Deze elegante anaalvibrator met cockring uit de Hueman collectie is een must voor iedere man. Zowel de vibratorschacht als de perineale stimulator zijn rond van vorm en voorzien van stimulerende uitsteeksels. De fallische ring zorgt voor een hardere en langere erectie en intense orgasmes. Het zachte siliconenmateriaal van de vibrator is zeer comfortabel. Het speeltje heeft 10 verschillende vibratiestanden, waaronder 4 snelheden en 6 patronen. Ze zijn eenvoudig te installeren met een draadloze afstandsbediening. Maak de vibrator na gebruik altijd goed schoon met toycleaner en lauw water.

    € 76,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Maak kennis met de eerste premium plug met roterende kralen voor een rimmingsensatie en tipvibratie voor orgastische stimulatie. Deze compacte, lichaamsveilige, naadloze siliconen plug is krachtig opgeladen om de juiste plekken te stimuleren.

    € 209

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Backie Black

    Pretty Love is een nieuwe collectie luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibrating Butt Plug

    Voel trillende golven van puur krachtig posterieur genot wanneer Butt Quiver je prostaatpassieplek kietelt en prikkelt.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Heb je zin in iets en ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Ontdek alles in één keer met Bring It On. Maak elk zenuwuiteinde wakker met de kralen, stuwende buttplug terwijl je ballen genieten van de krachtige trillingen van de gevleugelde wieg. De rekbare siliconen cockring zorgt ervoor dat je langer meegaat en je sterker voelt, waardoor de ervaring compleet wordt voor een verbluffende trifecta van plezier.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Pinsy is de nieuwe anaalplug van Action, maar het is niet zomaar een anaalplug, vergis je niet.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaren brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 2+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 2+ één motor speciaal voor sterke trillingen en één motor speciaal voor de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 1 tot 32 van 277 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.