×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale speeltjes

Artikelen 97 tot 128 van 2034 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Dit hightech hulpmiddel heeft een taps toelopende punt, zodat hij comfortabel naar binnen kan glijden en het ultieme anale genot kan opleveren! Dit revolutionaire seksspeeltje is beter dan de gemiddelde buttplug en masseert de opening naar je gaatje met roterende kralen langs de steel, waardoor een gevoel ontstaat dat lijkt op dat van een rimjob!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Jet Black Mamba 19 Inch Long Dildo Black

    De Jet Black Mamba is echt een speeltje van professioneel formaat, met een verbazingwekkende lengte die je anale spel zeker dieper zal maken dan ooit tevoren. Uitgerust met een sterke zuignapbasis, is dit speelgoed ideaal voor solospel. De enorme lengte en gemiddelde omvang van Black Mamba maken dit speeltje ideaal voor dieptetraining.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Heb je zin in iets en ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Ontdek alles in één keer met Bring It On. Maak elk zenuwuiteinde wakker met de kralen, stuwende buttplug terwijl je ballen genieten van de krachtige trillingen van de gevleugelde wieg. De rekbare siliconen cockring zorgt ervoor dat je langer meegaat en je sterker voelt, waardoor de ervaring compleet wordt voor een verbluffende trifecta van plezier.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    De Diamond Booty Jewel is een kwalitatieve buttplug met een imitatie-edelsteenaccent in de basis, waardoor je achterdeurplezier sprankelt van genot! De slanke plug heeft een taps toelopend silhouet en een uitlopende basis, aangevuld met een schitterend edelsteenaccent aan het uiteinde.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Het Armor Tug-slot is voorzien van de Armor Tug-cockring die is bevestigd aan een buttplug met een omtrek van 14 cm voor extra stimulatie. De riem geeft de gebruiker een verbazingwekkende scheiding tussen uw penis en scrotum en geeft tegelijkertijd een grotere lift.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Fox Tail Plug No. 5 Silver

    Voel de zachte kriebels tegen je benen door de staart van imitatiebont en ervaar het vullende gevoel door de prachtige rondingen van de aangebrachte aluminium buttplug.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 is de tweede generatie van onze krachtige bluetooth-gestuurde anaalplug. Het nieuwe, strakke en soepele ontwerp maakt het comfortabeler voor korte of lange sessies, waar u ook bent.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Geniet van verhoogd anaal genot dankzij twee e-stimulatiepulspunten, die intern en extern tintelend genot bieden. Er kunnen 5 niveaus van elektrostimulatie worden gebruikt, met of zonder 5 krachtige trilfuncties. De algehele ergonomische vorm zorgt voor specifieke prostaatopwinding en aangename stimulatie rechtstreeks in het perineale gebied. Kan solo of tijdens seks worden gedragen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Vergroot je kont tot extreem nieuwe breedtes met de opblaasbare kontblaster! Deze hardcore oppompbare vinyldildo kan gemakkelijk worden opgeblazen met een paar knijpen in de pompbal in medische stijl, waardoor je anus wordt gevuld met dikke stimulatie.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anal Douche Bulb Black

    Veilig in gebruik: Knijpbol-anaaldouche is zacht, duurzaam en gemaakt van zachte siliconen. Het is ftalaatvrij, latexvrij, niet-poreus en is een lichaamsveilig materiaal.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Deze hardwerkende sergeant staat in de kijker met twee krachtige motoren met 10 snelheden en een flexibele schacht die tot 7,5 cm diep kan worden ingebracht. De afstandsbediening met een bereik van 30' is gemaakt van romig, glad siliconen en zorgt ervoor dat je handsfree kunt spelen, zelfs onder water, omdat hij volledig onderdompelbaar is.

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    De Dick Spand heeft een realistisch penisuiterlijk, met zijn gedefinieerde kop en geribbelde schacht voor een weelderige textuur en een heerlijke knijp. Geniet van het bevredigend inbrengen van de normaal leeggelopen schacht, en geef toe aan je behoefte aan vulling met de eenvoudig aanpasbare opblaasfunctie - perfect voor degenen die houden van de vulling van groot speelgoed, maar niet van het oncomfortabele inbrengen. Pomp de bol totdat je de gewenste vulling hebt bereikt en geniet van het stretchen!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Black

    De waterdichte, oplaadbare LOKI™ is perfect gevormd en gehoekt voor een luxueuze en krachtige prostaatmassage en beschikt over 6 variabele instellingen voor een climax die een verbluffende intensiteit bereikt.

    € 199

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • X-MAN All Black AB17 Strong Plug One 34cm

    Lengte 33,5 cm, Ø 4,5 - 6,5 cm.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple L

    Door de poorten van de hel barst, uit de slechte koninkrijken van meneer B, komt de heerser van de troon van plezier en pijn, vuur en water, donker en licht, het is HellHound.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    De Naughty-Boy is een leuke prostaatstimulator met dubbele werking, gebaseerd op de wereldberoemde Rude-Boy, maar deze keer met een slanke en brutale ontwerpverandering waardoor hij perfect geschikt is voor de P-spot en perineum-beginner!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • COLT Anal Douche

    Eindelijk! Een anaaldouche die reiniging combineert met plezier. Deze douche van topkwaliteit is voorzien van een afneembare pleziertip met 5 ribbels voor extra sensaties!

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Anal Beads

    Deze transparant paarskleurige anaalkralenstreng met vier kralen die groter worden vanaf de punt tot aan de basis en de druppelvormige punt geeft je geweldig genot. Met zuignap. Totale lengte 13 cm, insteekdiepte 11,5 cm Ø 1,2-2,9 cm. Materiaal: TPR, ftalaatvrij volgens EU-verordening REACH.

    € 9,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Goldplay Twist L

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel. Zacht elastisch siliconenmateriaal voor directe anale toegang.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Simply Anal Baloon

    De seks gaat beide kanten op met de anale ballon. Een zachte latexballon die drie keer zo groot is. Bevredigt zelfs de meest anale persoonlijkheid.

    € 12,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Geniet van elke bol terwijl ze soepel en sensueel in je anus glijden, waardoor het genot geleidelijk toeneemt! Dit revolutionaire seksspeeltje is beter dan de gemiddelde buttplug en masseert de opening naar je gaatje met roterende kralen langs de steel, waardoor een gevoel ontstaat dat lijkt op dat van een rimjob!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Large

    De Gleaming Love collectie presenteert deze Grote glanzende anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Anal Douche Black

    Voor een aangename intieme reiniging!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateX Inflatable Latex Dildo

    Bevredigende minnaar!

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 is de tweede generatie van onze krachtige bluetooth-gestuurde anaalplug. Het nieuwe, slanke en soepele ontwerp maakt het comfortabeler voor korte of lange sessies, waar u ook bent.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Round Butt Plug Large

    Deze ronde plug van 11,5 cm is een meer afgeronde buttplug en heeft een uniforme bolvormige kop die je effectief uitrekt, je volledig vult en al je favoriete plekjes raakt.

    € 30,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

  • Animals Frison Horse Dildo AN15

    Neuken of onmogelijk worden door je favoriete dier is een krachtige seksuele fantasie die wordt vervuld kan worden met deze speelgoedlijn. Mister B heeft nu deze Dierenlijn met de meest populaire replica's van dierenpenissen.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ben jij een wild dier of een goed getrainde pup? Transformeer in een wolf, huilend van genot terwijl je 3 snelheden en 7 functies van zoemende bliss ontdekt! Door de afstandsbediening is deze plug supermakkelijk te gebruiken als je solo speelt, maar super leuk om te gebruiken als je de macht aan een partner overdraagt. Het ultrazachte en donzige nepbont is zo onweerstaanbaar dat je geliefde zijn handen niet van je af kan houden terwijl de plug in je gaatje zoemt.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Anal Lover

    Golvende vibrator met afgeronde, licht gebogen top. Trilling traploos instelbaar.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Skins Rose Buddies Bums N Roses

    Door anale aandacht te besteden aan details, bootsen het dikkere aanhangsel en de mix-n-match-plezierinstellingen perfect het gevoel na van de indringende, wervelende tong van je partner om je kont te laten gissen terwijl je je een weg baant door intens, ongeëvenaard genot.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote is een verbeterde, op afstand bestuurbare prostaatstimulator met 20% meer kracht en twee motoren in de basis en de punt voor perineum- en prostaatstimulatie. Het kenmerkende Zweedse ontwerp past perfect bij alle anatomieën, terwijl het bredere scala aan vibratie-instellingen meer speelruimte biedt voor intieme verkenning.

    € 269

    € 199

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 2034 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.