×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Masturbators

Artikelen 65 tot 96 van 1394 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Streetgirl's #4 Black

    Prachtig vormgegeven met een mooi gespreide vagina en sexy roze schaamlippen. Dit realistische privégedeelte is gegoten naar een prachtig model voor de meest authentieke ervaring. Met een afmeting van 21 x 17,5 x 13,5 cm en een nettogewicht van 2,4 kg kan haar elegante lichaam gemakkelijk jaren van stoten aan.

    € 87,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

    Je hebt er altijd van gedroomd om een lekker ding met 36DD's en een superstrakke taille te neuken, dus waar wacht je nog op? Haal deze rondborstige meid uit de doos, haal het gratis glijmiddel tevoorschijn en beuk dit mooie schatje met rondingen totdat je haar gek neukt!

    € 379

    € 349

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Toys Masturbator Male Ass with Penis Skin

    Deze Masturbator met anus en penis brengt je binnen enkele seconden naar de zevende hemel als je wilt! Het beschikt over een anus en een penis van 17,5 cm, zodat je al je seksuele dromen waar kunt maken: vaginale en anale seks? Alles is mogelijk! Dankzij de structuur aan de binnenkant van de anus ervaar je extra stimulatie voor intens genot. Gebruik altijd voldoende glijmiddel voor een levensechte ervaring, zodat seks niet van werkelijkheid te onderscheiden is. De platte delen maken de masturbator zeer stabiel, waardoor je ongeremd kunt stoten.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Badd Angel 26kg Busty Blonde MILF Celebrity Sexdoll

    Badd Angel is de tweede Tantaly Girls met zachte Tantabosom-borsten. Net als het heiligste godinnenbeeld in een klassiek museum reproduceert ze de verleidelijke proporties en prachtige details van het model, Badd Angel. Als je de witte en zachte huid van de pop aanraakt, haar honingachtige, sappige grote kont proeft en haar zacht als roze borsten kneedt, zul je echt de sexyheid en zoetheid van een MILF voelen.

    € 1.849

    € 1.039

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Sandra Vibrating Sex Doll 2.6kg

    Het mannelijke seksspeeltje met 12 krachtige vibratiestanden en een dubbele textuurinterieur. Je kunt dit pocketpoesje voor mannen in je koffer of weekendtas stoppen, waar je reis je ook heen brengt.

    € 95,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Red

    7 modi en orgasmeontwerp met één knop: deze elektrische masturbator biedt een telescopische functie met 7 modi en een roterende massagefunctie, een seksspeeltje voor mannen dat de penis stimuleert, je voelt verschillende stimulaties bij 7 trillingsfrequenties. Masturbator man handsfree cup, het orgasmeontwerp met één knop geeft je continue stimulatie, masturbator in de sterkste zuigmodus en vibratiemodus, zodat hij zuigt, je penis zuigt en trilt.

    € 103,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Streetgirl's #5 Skin

    Prachtig vormgegeven met een mooi uitgespreide vagina en sexy roze schaamlippen. Dit realistische privégedeelte is naar een prachtig model voor de meest authentieke ervaring.

    € 61,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    De Deluxe Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet, zodat jij de ultieme handsfree genotservaring kunt ervaren! De innovatieve Deluxe Mega-Bator combineert handsfree rotatie en stoten waarvan je kunt genieten in 10 unieke patronen voor volledig aanpasbare masturbatiesessies.Geniet van het beste van twee werelden!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly Mega Masturbator

    Je hebt er altijd van gedroomd om een hete teef als deze te neuken, dus waar wacht je nog op? Haal je verdomde slet uit de doos, haal het gratis glijmiddel tevoorschijn en beuk die slet totdat je haar gek neukt! Deze megamasturbator is het meest realistische kontstuk dat je ooit hebt geneukt - en met een gewicht van meer dan 10 kg. van zacht Fanta-vlees dat je pik omhult en masseert, voelt dit zachte stukje poesje beter dan het echte werk!

    € 459

    € 349

    +

    -

    Voorradig

  • Jamyjob Swing-R Heating Effect, Swing Tech & Vibration Masturbator

    De JAMYJOB SWING-R Mannelijke Masturbator is een zorgvuldig ontworpen genotsapparaat dat een ongeëvenaarde intieme ervaring biedt. Deze zwarte masturbator, met zijn dieprode binnenkant en knoppen, combineert stijl en functionaliteit op een uitzonderlijke manier.

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Fleshlube Water 250ml

    Fleshlube™ Water 250 ml - Ontworpen om het optimale zijdezachte gevoel te bieden voor gebruik met zowel Fleshlight®-producten als met een partner.

    € 22,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Sarina 9.2kg Shemale Big Penis Sex Torso Doll

    Sarina is een dappere transman met zowel een grote lul als zoete tieten. De seksueel actieve Sarina is geobsedeerd door het vrouwelijk lichaam en verlangt naar de omhelzing van het mannelijk lichaam. Deze transgender sekspop kan je plezieren met haar harde pik en strakke anus, waardoor ze de perfecte sekspop is voor zowel vrouwen als mannen.

    € 549

    € 379

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    De Satisfyer Men Heat Vibration beschikt over een innovatieve warmtefunctie die uw genot adembenemend realistisch maakt. Je kunt de warmtefunctie in 3 standen instellen tot wel 40 graden Celsius en je helemaal gek maken van de weldadige warmte in de zachte en gladde liefdestunnel. Als je je ogen sluit in genotvolle extase en je gewoon laat afdrijven naar het hoogtepunt van plezier, vergeet je in een flits dat je hier met een speeltje bent gekomen! Geloof je het niet? Probeer het dan eens!

    € 91,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO F1S V3 Red

    F1S™ V3 is een seksspeeltje van de volgende generatie met eindeloze upgrades om je naar een nieuw genotsrijk te brengen. Het probeert geen bekende sensaties zoals fellatio of penetratie te imiteren; het stimuleert de fallus met geluidsgolven van alle kanten zonder dat er extra stuwbewegingen nodig zijn.

    € 299

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    De 4-frequentie push-functie simuleert het echte gevoel van masturbatie (op en neer glijden? Omdat het lijkt op het besturen van een railgestuurde lift en de hele tijd masturbeert tot een orgasme), masseren de interne 3D-deeltjes je 7-frequentie stak-vibratie, je voelt je knapperig doof en bereikt snel een orgasme, je voelt je tevreden.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi

    Kazumi AVN is een 25-jarige multi-getalenteerde vrouw en een pionier in de sekswerkindustrie. Ondanks dat ze was opgevoed door strenge Filippijnse ouders in Los Angeles, stopte ze met de filmschool en werkte ze als Shake Shack-kok voordat ze zich tot sekswerk wendde. Kazumi werd snel beroemd op OnlyFans en werd in minder dan drie jaar multimiljonair.

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Eva Lovia's kont. Eva Lovia is de eerste Digital Playground Star-winnares van 2015. Ze is bijna te mooi om te geloven. Met haar lengte van 1,80 meter is ze een exotische mix van Japans en Spaans. Ze heeft een geweldig natuurlijk lichaam, parmantige natuurlijke tieten, lange slanke benen en een fantastische kont, dus je zult je ogen niet kunnen geloven!

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Hulk Masturbator 3D Realistic Design Green

    Zijn realistische vagina's niets voor jou? Maak kennis met deze speciale masturbator met een verleidelijke groene textuur aan de binnenkant voor extreme stimulatie. Het openingsontwerp belooft maximaal reinigingsgemak, en je kiest de intensiteit van de stimulatie en druk met slechts een knijpbeweging. Dring dan het heerlijk groene gat binnen.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit

    Fit is onze nieuwste sensatie met meeslepende SuperSkin-technologie met geribbelde knobbeltjes, gemaakt voor uithoudingsvermogen-intervaltraining. Ontworpen voor maximale seksuele prestaties, je zult zeker calorieën verbranden terwijl de kenmerkende Lady-textuur van Nicole Aniston je in vorm brengt.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Air-Tech Regular

    Ontdek de sensatie van aerostimulatie. Na veel feedback van consumenten en bedrijven heeft TENGA eindelijk een hygiënische, herbruikbare masturbator in CUP-stijl ontworpen!

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Flight Pilot

    De nieuwe Flight is strak, compact en discreet. De belangrijkste kenmerken van Flight zijn onder meer een nieuwe, slanke behuizing, verfijnde textuur en een compact ontwerp.

    € 57,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Riley Reid Movie Download With Realistic Body Stroker

    Houd je vast voor de plezierrit van je leven met deze fantasierijke stroker met dubbele ingang die je alle toegang tot de voor- en achterdeur geeft die je aankan - met een levensecht gewicht en gevoel dat echt is gebouwd om te bevredigen! Sexy dijgrepen houden je op het goede spoor en gefocust op de intense dubbele glorie terwijl je in een realistisch vaginaal kanaal en een superstrak anaalkanaal glijdt dat zich uitstrekt en beweegt net als het echte werk! Laat je inspireren door de gratis downloadbare film van de onverzadigbare hardcore koningin Riley Reid om je fantasie nog heter te maken.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria

    Riley Reid's Euphoria staat bekend om haar geweldige kont en zal al je diepste anale fantasieën vervullen. De wild getextureerde wanden van haar Tushy™ houden je stevig vast bij elke centimeter en zijn gemaakt voor intens genot zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld. Je moet het voelen om het te geloven.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men One

    Stress op het werk? Ontspan met de Satisfyer Men. Bij de Satisfyer Men stel je eenvoudig zelf het drukniveau in. Afhankelijk van hoe jij het wilt, creëert de innovatieve interne drukregelaar een sterk of zacht vacuüm. Het sexy effect: de Satisfyer Men slikt je penis praktisch in. Een sensatie die je naar een intens hoogtepunt brengt.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    De ultieme gelukzaligheid van Pleasure Air Technology. Arcwave Ion 's werelds eerste Pleasure Air stroker en Womanizer Premium 2 Pleasure Air clitorisstimulator.

    € 429

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Ervaar de ultieme handsfree ervaring! Intensieve zuigkracht en krachtige stoten met zuigeractie zorgen voor intensievere orgasmes en maximaal genot! Zuigen en stoten kan zowel samen als afzonderlijk worden genoten!

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Cecilia 9kg Realistic Cute Sex Ass

    Cecilia, een jonge vrouw, heeft een schattig en klein kontje van 18,7 pond. Daarom kun je gemakkelijker doggy-seks met haar hebben. Haar kleine lichaam en ongeëvenaarde strakke tunnel zijn perfect voor jouw behoefte aan echte seks, en ze is ook gemakkelijk schoon te maken en te verplaatsen, wat zeker kan voldoen aan jouw kinky seks op verschillende plaatsen.

    € 429

    € 349

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Cool Edition Deep Throat Cup

    De zandlopervorm van de Deep Throat CUP zorgt voor een sublieme strakheid. Speciale kleppen creëren een virtueel vacuüm in de CUP en zorgen voor een geweldig zuiggevoel.

    € 16,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Houd jij van grote, krachtige en superrealistische masturbators? Dan zul je dol zijn op de Fat Ass Fucker Vibrating uit de Bangers-collectie van Hidden Desire! Deze anatomisch gevormde masturbator biedt een persoonlijke ervaring van dichtbij die alle zintuigen prikkelt. Het ontwerp is gemaakt van hoogwaardig TPR, voelt zacht aan en is duurzaam, waardoor eindeloze sessies van intiem spel mogelijk zijn.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Fleshlube Fire 100ml

    Fleshlube Ice is ontworpen om een optimaal zacht en vochtig gevoel te bieden, waardoor uw genotsmomenten worden verbeterd en bij contact een stimulerend verkoelend effect ontstaat.

    € 14,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    De Fuck-O-Matic™ tilt masturbatie naar een hoger niveau met krachtige zuigkracht voor de ultieme stroker-ervaring. Het is een perfecte storm van sensatie voor intensievere solo-sekssessies die kunnen worden aangepast aan je persoonlijke stemming! Maak je klaar voor explosieve handsfree vibratie rondom je ballen met rijen en rijen zachte genotsnoppen. Je ultieme masturbatie-ervaring is klaar wanneer jij dat bent!

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Mangina Skin

    De Mangina is een boven- en een onderstuk. De perfecte date en een sublieme one night stand. Het ideale solospeeltje en puur genot wanneer je het deelt met een partner. Intense interne texturen! Geniet van stimulerende ribben bij binnenkomst, opwindende massageparels terwijl je pik dieper duikt en tegen een genotsbuil knalt voor de ultieme Mangina-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 1394 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.