×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Masturbators

Artikelen 129 tot 160 van 1394 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Tenga Air-Tech Strong

    Ontdek de sensatie van aerostimulatie. Na veel feedback van consumenten en bedrijven heeft TENGA eindelijk een hygiënische, herbruikbare masturbator in CUP-stijl ontworpen!

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 modi en orgasmeontwerp met één knop: deze elektrische masturbator biedt een telescopische functie met 7 modi en een roterende massagefunctie, een seksspeeltje voor mannen die de penis stimuleert, je ervaart verschillende stimulaties bij 7 trillingsfrequenties. Masturbator man handsfree cup, het orgasmeontwerp met één knop geeft je voortdurende stimulatie, masturbator in de krachtige zuigmodus en vibratiemodus, zodat hij zuigt, je penis zuigt en trilt.

    € 109

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Quickshot Turbo Blue Ice

    Geef uw seksleven een boost! Introductie van de Quickshot Turbo, een geheel nieuwe versie van onze bestverkopende compacte Fleshlight. Deze mannelijke masturbator in zakformaat is ontworpen met Turbo Tech en ontworpen om je een knus, zuigend en grijpend gevoel te geven, zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

    Met een revolutionair nieuw spiraalvormig ontwerp, compleet met unieke "plezierzakjes", is Riley Reid's Utopia de perfecte combinatie van geribbeld plezier en strakke stimulatie. Elke stoot diep in haar opening zorgt voor maximaal genot en verzekert je van het ultieme orgasme.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Adel Onahole Masturbator

    Een echt stijlproduct; de grootte en textuur zijn bijna identiek aan die van een echte ezel.

    € 229

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Dit is Lorna, je nieuwe luxe hottie! Het is volledig automatisch en zal u verbazen met ongeëvenaarde functies. Je kiest haar opties via de afstandsbediening, en één ding is zeker: je staat een leven lang vol passie en seksuele bevrediging te wachten!

    € 459

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth James Realistic 18cm Dildo, Testicles & Anal Sex Doll Brown 4.8kg

    "Ik hou van deze mannelijke pop met kont, maar waarom geen penis, zodat ik op verschillende manieren kan spelen..." Nu komt hij, een goed ontwikkelde mannelijke sekspop met een dildo die al je actieve en passieve behoeften. De real-scale dildo en strakke anus kunnen het dubbele plezier van neuken en geneukt worden realiseren, waardoor meer manieren om te spelen voor jou en je partner worden ontgrendeld

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    Oefening baart kunst, vooral in de slaapkamer. De Quickshot Stamina Training Unit combineert twee van onze meest populaire producten in een discrete stroker met open einde, ontworpen om van gewone masturbatie een intens plezierige trainingssessie te maken.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Kokos Victoria Masturbator

    Victoria staat altijd voor je klaar wanneer jij maar wilt! Ze is klein en zacht en voelt heel levensecht aan. Haar uitdagende houding maakt het mogelijk haar op verschillende manieren te penetreren. De liefdespop heeft een realistische vagina en anus, elk met hun eigen getextureerde schacht.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Fleshlube Fire 250ml

    Fleshlube Ice is ontworpen om een optimaal zacht en vochtig gevoel te bieden, waardoor uw genotsmomenten worden verbeterd en bij contact een stimulerend verkoelend effect ontstaat.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orctan Automatic Masturbator

    Maak kennis met Orctan: een automatische masturbator die de meest realistische orale sekssensatie tot nu toe biedt, gemaakt door de uitvinder van Womanizer. Dit seksspeeltje van de toekomst is uitgerust met massagerollen en wordt aangedreven door 9 programma's die nieuwe sensaties van opwinding creëren, culminerend in een orgasme. Voor een nog intensere stimulatie is Orctan uitgerust met een powerboost-functie, een vibratieversterker, een edger-functie en 3 automatische modi.

    € 429

    € 189

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Tantaly en Morgpie lanceerden samen Tantaly's eerste pornoster-sekspop met behulp van 3D-technologie, waardoor de lichaamsverhoudingen van Morgpie in hoge mate worden hersteld. Ze is ongeveer 31,5 inch lang en weegt ongeveer 23 kilo, heeft weelderige borsten, een sappige en heerlijke vagina en een perfect gespierde en veerkrachtige kont. Je hoeft niet langer over Morgpie te fantaseren; raak gewoon echt haar sexy en mooie lichaam aan en geniet ervan.

    € 1.539

    € 959

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Turbo Core

    PLEZIER TOT DE KERN De Fleshlight Turbo Core biedt meerdere lagen innerlijke stimulatie die expliciet zijn ontworpen om de wereldschokkende sensaties van orale seks na te bootsen. Uniek ontworpen met onze gepatenteerde meerdere hangende toegangspunten, elke laag grijpt je vast met verschillende textuursensaties

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Cloudy

    De dikste uit de TENGA EGG-serie creëert een wolkenformatie waar je wild van wordt. Met een terugkaatsend gevoel van de wolkachtige muren kun je jezelf verliezen in de zachte zachtheid.

    € 7,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Body Language Light

    Deze lichaamsvormige stroker is gemaakt van superzacht en rekbaar TPE-rubber dat zacht en buigzaam is, maar toch stevig genoeg om een heerlijke weerstand tegen elk lichaamsdeel te creëren. Gladde rondingen en bollen leiden naar een binnenkanaal dat rond is en kralen heeft voor een gestructureerd gevoel. Een vibrerende ring en een erotische filmdownload zijn inbegrepen voor meer plezier en gevarieerde ervaringen. Waterdicht, gemakkelijk schoon te maken, latexvrij.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Als je ooit moeite hebt gehad met het vinden van de perfecte handsfree positie voor je plezier, dan staat dit speeltje klaar om je voorover te buigen om het je naar de zin te maken.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Nicole is Tantaly's eerste lichtgewicht torsosekspop met grote papajaborsten. Met behulp van ons geavanceerde poppenontwerpproces zorgen Nicole's gewicht en borsten voor een zeer wenselijk effect. Door het lagere gewicht kun je vrijelijk wisselen tussen je favoriete seksposities. Bovendien zijn haar borsten groot en zacht genoeg om je te choqueren en je verlangen naar borstspel te vervullen.

    € 1.149

    € 879

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Maak kennis met Calor, onze eerste lancering van 2022 en de nieuwste toevoeging aan onze lijn voor seks op afstand! Calor is een compacte mannelijke masturbator met diepteregeling en verwarming.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Op afstand bestuurbaar via APP, geef de macht op en laat je partner je leiden op een reis vol plezier, waar en wanneer dan ook.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo Feel Dainty Wilder Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Ga op een avontuurlijke reis vol opwinding met de Feel Dainty Wilder masturbator. Zoals de naam al doet vermoeden, zal de mooie Dainty Wilder je metgezel zijn en zal haar vagina helemaal van jou zijn. Je kunt de masturbator ook koppelen met een Keon of PowerBlow en genieten als geen ander van interactief genot!

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Fuck My Face Brunette

    Haal deze pijpbeurtschoonheid uit de doos, druk op play op de hardcore dvd en neuk haar gezicht tot je ontploft!

    € 379

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Handy is een revolutionair seksspeeltje dat het plezier van sextech naar de massa brengt. De Handy-filosofie is gebaseerd op het normaliseren van seksuele nieuwsgierigheid en het bevorderen van sekspositiviteit voor iedereen. Daarom is hij zo comfortabel mogelijk aanpasbaar gemaakt met zijn volledig verstelbare grip en slaglengte, zodat hij aan alle vormen, maten en voorkeuren kan voldoen.

    € 549

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Unieke Masturbators laten de gebruiker de sensatie van groepsseks ervaren.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Bekijk de interne actie met Fleshlight's coolste apparaat voor zelfgenoegzaamheid en het enige transparante model, de Fleshlight Ice. Met verhoogde visuele stimulatie zal je Ice Lady-seksspeeltje-ervaring voor mannen je wegblazen.

    € 72,90

    € 60,90

    +

    -

    Voorradig

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Waar passie voldoening ontmoet. Arcwave Voy handmatige stroker met Tightness Adjustment System en We-Vibe Sync 2 verstelbare koppelvibrator met app-connectiviteit.

    € 269

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Nature Skin 2in1 Extension & Masturbator Medium 18.5cm

    Vullende en levensechte handjob-sensaties!

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Nancy Virgin Tight Sex Doll 1.9kg

    De schaamlippen van deze kunstkut zijn licht gezwollen en goed gesloten, en de ingang van de vagina is strak, waardoor het ware uiterlijk van de maagdelijke schaamlippen wordt hersteld, waardoor je de strak omwikkelde vagina kunt ervaren de eerste keer dat je in opwinding komt. Nancy is zacht en elegant, je kunt niet anders dan snel in vorm komen. Deze mannelijke masturbator zal je penis stevig omwikkelen en je hoeft alleen maar bezit van haar te nemen en in haar klaar te komen!

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

    Steek je schacht in de strakke en slim ontworpen Elsa Jean Lekker. Je hebt nog nooit een beter poesje gevoeld en deze is bedoeld om te behagen.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Door dit unieke en gepatenteerde ontwerp past onze SuperSkin-hoes precies in onze iconische, zwarte Fleshlight-hoes.

    € 64,90

    € 60,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Introductie van de eerste in zijn soort melker-masturbatietechnologie, ontworpen om je schacht volledig te omringen met vibrerende, ronddraaiende stimulatie voor de ultieme zelfgenotervaring!

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Nu met meer cilinders en texturen voor nog meer extase! Laat de Super Milker Deluxe Stroker Machine al het harde werk voor u doen! Deze liefdesmachine is speciaal ontworpen voor automatisch strelen en zuigen, met in totaal 4 cilinders voor een verscheidenheid aan sensaties. Deze machine met meerdere snelheden herbergt alles wat u nodig heeft discreet in de afsluitbare bovenkant van de koffer.

    € 1.539

    € 959

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Body Language Dark

    Deze lichaamsvormige stroker is gemaakt van superzacht en rekbaar TPE-rubber dat zacht en buigzaam is, maar toch stevig genoeg om een heerlijke weerstand tegen elk lichaamsdeel te creëren. Gladde rondingen en bollen leiden naar een binnenkanaal dat rond is en kralen heeft voor een diepgaand gevoel. Een vibrerende ring en een erotische filmdownload zijn ingeschreven voor meer plezier en gevarieerde ervaringen. Waterdicht, gemakkelijk schoon te maken, latexvrij.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 1394 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.