×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Masturbators

Artikelen 97 tot 128 van 1394 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Scarlett is een jonge vrouw met een sappige en schattige kont. Terwijl Scarlett geen vrouw met een platte bovenlijf kan worden genoemd. Ze is er trots op dat ze twee veerkrachtige borsten heeft. Je zult dus snel genieten van haar uitdagend gespannen tepels en parmantige borsten. Door het optimale gewicht van haar masturbator voel je je zo gemakkelijk om een geweldige tijd met haar te hebben en daarna is het ook een koud kunstje om haar schoon te maken en op te bergen voor het volgende gebruik.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Karen Sex Doll 5.5kg

    Het heeft een sterke innerlijke structuur, waardoor het zijn vorm mooi behoudt. De wervelkolom voegt er veel stijfheid aan toe. De metalen spin is in staat om na verloop van tijd zware schokken te absorberen zonder te vervormen.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Het gewicht van deze sekspop speelt een GROTE rol in de ervaring. Met het gewicht ervan kun je hem neerzetten en gebruiken zonder dat hij beweegt. Het feit dat je deze sekspop overal handsfree kunt neerzetten en hem terug kunt zien wiebelen is verbazingwekkend, veel beter dan ermee bezig te zijn met vlees*licht mannelijke masturbator naar onze mening. De anale en vaginale gaten zijn realistisch met de juiste hoeveelheid glijmiddel. Binnen voelt het heel goed aan, met veel plezierige sensaties en een strak zuiggevoel.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Xise Dania Automatic Thrusting Vagina Doll 19.5kg Skin

    Breng de beste nacht van je leven door met Dania, een realistische masturbator. Het is gemaakt van zachte en sponsachtige materialen, zodat je onbeperkt kunt knijpen en genieten.

    € 899

    € 689

    +

    -

    Voorradig

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Deze futuristische masturbator voor mannen werkt met een vaste aansluiting op 220V en bevat diverse functies om jou een geweldig intens orgasme te bezorgen. Bij dit artikel worden 2 verschillende hoesjes, een 220 V stroomkabel met adapter en een flesje parfum geleverd.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Quickshot Alien Lady & Butt

    De Alien Quickshot is geland en brengt een buitenaardse seksuele ervaring met zich mee. Een compactere, gemakkelijk op te bergen versie van onze standaard Alien Freak Fleshlight, deze kleine blauwe babe kan worden gepenetreerd vanuit de vagina of de kontopening – jij beslist!

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

    Het kunstkutspeeltje heeft twee indrukwekkende kanalen. Beide ingangen zijn strak en bieden ruim voldoende lengte en wisselende textuur. De gaten zijn op hun eigen manier stimulerend, maar komen dichter bij een realistische ervaring met een veel zachtere binnenkant dan andere aanbiedingen. Hiermee kun je een langere sessie verwachten, die uitmondt in een grotere finish dan je normaal zou krijgen.

    € 87,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alive Masturbator Heineken Vagina

    ALIVE MASTURBATOR VOOR MANNEN VAGINA 16cm – Superrealistische mannelijke masturbator. De vorm van de vagina, de flexibiliteit en de textuur ervan helpen realistische ervaringen te bereiken. Gebruik het meegeleverde glijmiddel voor een extra natte nacht.

    € 14,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Fleshlight Girls Vina Sky Exotica

    Ontworpen om net zo strak en stimulerend te zijn als het meisje zelf, is 'Exotica' een uitgebreide textuur die begint met een kronkelige cycloondoorgang die bedoeld is om je verwelkomend naar binnen te trekken. Schuif verder in dit kleine Vietnamese poesje en ervaar een knus, aangrijpend en zuigend gevoel op maat gemaakt om je pik leeg te zuigen.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Pussy Stroker Flesh

    Voor de ultieme sensatie: steek de vibrerende kogel in het gat aan de onderkant van de hoes.

    € 30,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Flip Zero

    De Flip Hole Zero is ontworpen in de vorm van een 0 en is van de grond af aan opnieuw opgebouwd, met behulp van de 10 jaar ervaring die TENGA heeft opgedaan.

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Squeezable Automatic Deep Throat 3D Realistic Structured Pussy Masturbator

    De masturbator is volledig aanpasbaar in termen van strakheid en heeft een brede plaat op de stevige buitenbehuizing die de druk van een vasthoudende hand overbrengt door simpelweg te knijpen om de wrijving, grip en strakheid te vergroten.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    Fleshlight schudt de wereld van mannelijk speelgoed voor zelfgenoegzaamheid wakker door vibrerende sensaties op te nemen in zijn bestverkochte lijn. De Vibro maakt gebruik van dezelfde sensuele SuperSkin als de originele Fleshlight, maar met de toegevoegde allesomvattende trillingen die zorgen voor een intens bevredigende ervaring.

    € 84,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Je hebt er altijd van gedroomd om een wellustige hottie met 36DD's, mooie ronde heupen en een superstrakke taille te neuken, dus waar wacht je nog op? Haal deze rondborstige meid uit de doos, haal het gratis glijmiddel tevoorschijn en beuk deze mega neukslet tot je haar gek neukt!

    € 1.149

    € 939

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    Wat als je thuis een lieflijk vaginaje had, dag in dag uit, avond na avond, wachtend op je penis? Zou het verlangen zijn dat je hem vastpakt, je lid erin schuift en wegneemt op en neer beweegt totdat hij overspoeld wordt met jouw genotssap? En wat als er een strakke anus in haar vagina zat? Geen tijd te verliezen, dit verleidelijke poesje van Paloqueth zal die opwindende fantasie omzetten in een prachtige werkelijkheid!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Mia Malkova LVL UP

    Mia Malkova's Lvl Up opent met een gloednieuw tentakelspiraalontwerp met kralen, gevolgd door kamers met plezierzakjes en afwisselend strakke en superdichte holtes. Je ontdekt met elke centimeter nieuwe sensaties terwijl je dieper in Mia duikt.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Suck-O-Mat 2.0

    De systematische verdere ontwikkeling van de SUCK-O-MAT 1.1!

    € 619

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor is een masturbator die speciaal voor zijn plezier is ontworpen. Met 2 krachtige motoren biedt Conor een verscheidenheid aan functies voor een uitzonderlijk plezierige nacht, alleen of met een partner.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Valentina Masturbator

    Valentina kan al uw dromen waarmaken! Deze liefdespop met levensecht design is voorzien van 3 schachten. elk met zijn eigen unieke geribbelde en opgeruwde textuur. Haar ronde ogen, zachte lippen en mooie billen staan op ieder moment van de dag klaar voor jou en jouw verlangens. T

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Love Doll Ocean

    Haar speelkameraadje voor wilde seksspelletjes. Haar natte vagina, haar hebzuchtige mond en haar prachtige smalle anus wachten op je. Pluk haar als een zachte vrucht!

    € 34,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Gestrest voelen? Laat het gewoon glijden! Pak het dikke, ergonomische handvat van deze unieke stroker vast, druk op de knop en je vertrekt naar fantasieland. Laat de beweging om je heen glijden en glijden terwijl je ontspant en geniet van 3 strijksnelheden, om nog maar te zwijgen van de noppen aan de binnenkant die onderweg een heerlijk textuurgevoel toevoegt. Maak het snel schoon door de zachte en rekbare stroker eruit te halen en te wassen met speelgoedreiniger en water. Oplaadbaar via USB.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Cream

    Autumn Fall's dame Fleshlight is alles wat je zou verwachten van deze Puerto Ricaanse pornosterrensensatie. Schuif je pik tussen haar prachtige gebruinde lippen en je wordt onmiddellijk geconfronteerd met een verscheidenheid aan verleidelijke texturen met dichte genotshobbels en een kruisvormig wafelrooster met overal golven van intermitterende strakheid. Eindelijk is dit je kans om het poesje van deze Latina-prinses CRÈME te maken.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly DUDE! Mega Masturbator

    Je hebt er altijd van gedroomd om een grote harde lul te berijden, dus waar wacht je nog op? Leg deze superhengst op zijn rug, pak het glijmiddel en neuk hem gek! Van zijn sexy wasbordbuikspieren tot zijn gescheurde taille, opgepompte pikken en enorme lul van 20 cm, deze machoman is klaar om te rijden. Hij is je persoonlijke jongensspeeltje om te doen wat je wilt - laat hem al je mannelijke neukfantasieën vervullen !

    € 649

    € 579

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Vacuum Controller

    Vacuümcontroller is een nieuw vacuümapparaat om de masturbators van Tenga extra te stimuleren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een krachtige motor die door het binnenmembraan van dit speelgoed loopt.

    € 95,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Een nieuwe generatie Flip Zero is klaar om te knallen! Wrijvende trillingen vanuit de elastomeerhuls brengen een gevoel uit een andere wereld in uw handen. Dit wordt mogelijk gemaakt met nog een primeur die door Tenga is ontwikkeld; twee 'vibrerende kernen' in het elastomeer. Geniet van Tenga's nieuwste kijk op vibrerend genot.

    € 349

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Misty

    De microscopisch kleine nopjes die het hele binnenoppervlak sieren, creëren een sluier van sensaties die in een wolk van comfort langs je schacht wapperen.

    € 7,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Streetgirl's #5 Black

    Prachtig vormgegeven met een mooi uitgespreide vagina en sexy roze schaamlippen. Dit realistische privégedeelte is naar een prachtig model voor de meest authentieke ervaring.

    € 61,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Pamela Doll - The Inflatable Doll

    Pop met 3 openingen, sexy pruilmondje en blond haar.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Draaiende trillingen zorgen voor pure extase bij deze soepele stroker die is ontworpen voor een heerlijk levensecht gevoel, te beginnen met zijn realistische mondvormige intrede. Bedien elke motor afzonderlijk om je plezier aan te passen, of je nu de krachtige kogel aan de voet van het kanaal wilt ervaren of de huls overal om je heen wilt laten draaien – of beide tegelijk voor de ultieme ontlading.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Violet Myers Waifu

    Violet Myers is je favoriete anime-fantasiemeisje dat tot leven komt. Ervaar alles wat deze "waifu" te bieden heeft terwijl je langs haar smalle spleet duwt en voel hoe een groot aantal texturen je pik masseren bij elke stoot. Met zijn kubusvormige clusters, het knijpende middenstuk met kralen en een handschoen van langwerpige horizontale ribben, biedt deze unieke Fleshlight een scala aan stimulerende sensaties die anders zijn dan alle andere.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Double Hole Cup

    Twee-in-één razernij van penetraties! De “Bittere Kant” wordt stevig strakker terwijl de “Zoete Kant” zich zachtjes aan uw schacht vastklampt.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 1394 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.