×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Masturbators

Artikelen 129 tot 160 van 1389 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Tenga Air-Tech Strong

    Ontdek de sensatie van aerostimulatie. Na veel feedback van consumenten en bedrijven heeft TENGA eindelijk een hygiënische, herbruikbare masturbator in CUP-stijl ontworpen!

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO F1S V3 XL Red

    F1S™ V3 is een seksspeeltje van de volgende generatie met enorme upgrades om je naar een nieuw genotsrijk te brengen. Het probeert geen bekende sensaties zoals fellatio of penetratie te imiteren; het stimuleert de fallus met geluidsgolven van alle kanten zonder dat er extra stuwbewegingen nodig zijn.

    € 299

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Door dit unieke en gepatenteerde ontwerp past onze SuperSkin-hoes precies in onze iconische, zwarte Fleshlight-hoes.

    € 64,90

    € 60,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Nu met meer cilinders en texturen voor nog meer extase! Laat de Super Milker Deluxe Stroker Machine al het harde werk voor u doen! Deze liefdesmachine is speciaal ontworpen voor automatisch strelen en zuigen, met in totaal 4 cilinders voor een verscheidenheid aan sensaties. Deze machine met meerdere snelheden herbergt alles wat u nodig heeft discreet in de afsluitbare bovenkant van de koffer.

    € 1.539

    € 959

    +

    -

    Voorradig

  • Blush M For Men Slambox Red

    Laat je wensen de vrije loop met de M For Men Slambox! Deze krachtige automatische mannelijke masturbator is ontworpen voor gebruikers die meer uit hun stroker eisen.

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Quickshot Turbo Blue Ice

    Geef uw seksleven een boost! Introductie van de Quickshot Turbo, een geheel nieuwe versie van onze bestverkopende compacte Fleshlight. Deze mannelijke masturbator in zakformaat is ontworpen met Turbo Tech en ontworpen om je een knus, zuigend en grijpend gevoel te geven, zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Introductie van de eerste in zijn soort melker-masturbatietechnologie, ontworpen om je schacht volledig te omringen met vibrerende, ronddraaiende stimulatie voor de ultieme zelfgenotervaring!

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

    Steek je schacht in de strakke en slim ontworpen Elsa Jean Lekker. Je hebt nog nooit een beter poesje gevoeld en deze is bedoeld om te behagen.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    De ultieme fantasy-stroker is hier! Sluit je aan bij een erotische ervaring die al je zintuigen prikkelt. Glip binnen in de realistische vaginale ingang en geniet van een unieke vibrerende en strakke kamer. Het vibreert en grijpt met een levensecht gevoel dat je nog nooit eerder hebt ervaren terwijl je de actie door het veelkleurige venster bekijkt!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Unieke Masturbators laten de gebruiker de sensatie van groepsseks ervaren.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Alive Masturbator Heineken Vagina

    ALIVE MASTURBATOR VOOR MANNEN VAGINA 16cm – Superrealistische mannelijke masturbator. De vorm van de vagina, de flexibiliteit en de textuur ervan helpen realistische ervaringen te bereiken. Gebruik het meegeleverde glijmiddel voor een extra natte nacht.

    € 14,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Op afstand bestuurbaar via APP, geef de macht op en laat je partner je leiden op een reis vol plezier, waar en wanneer dan ook.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Deze vibrerende masturbatie-stroker gaat verder dan fantasie, waardoor je een vagina kunt penetreren en een tong binnenin kunt voelen! Trakteer uw penis op 3 snelheden en 4 functies: trillingen van de vulva en flikkering van de tong. Gewoon insmeren en er meteen in glijden! Je kunt het tonggedeelte zelfs losmaken om het afzonderlijk op andere delen van het lichaam te gebruiken.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Waar passie voldoening ontmoet. Arcwave Voy handmatige stroker met Tightness Adjustment System en We-Vibe Sync 2 verstelbare koppelvibrator met app-connectiviteit.

    € 269

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Streetgirl's #5 Skin

    Prachtig vormgegeven met een mooi uitgespreide vagina en sexy roze schaamlippen. Dit realistische privégedeelte is naar een prachtig model voor de meest authentieke ervaring.

    € 61,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Sarina 9.2kg Shemale Big Penis Sex Torso Doll

    Sarina is een dappere transman met zowel een grote lul als zoete tieten. De seksueel actieve Sarina is geobsedeerd door het vrouwelijk lichaam en verlangt naar de omhelzing van het mannelijk lichaam. Deze transgender sekspop kan je plezieren met haar harde pik en strakke anus, waardoor ze de perfecte sekspop is voor zowel vrouwen als mannen.

    € 549

    € 379

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    De Horny Nympho Slut is een sensationeel realistische masturbator uit de Bangers by Hidden Desire collectie. Deze grote, krachtige masturbator in lichaamsstijl is ontworpen voor de ultieme neukbevrediging. Het kwaliteitsontwerp is gemaakt van hoogwaardig TPE en beschikt over ultra-levensechte accenten en aangenaam gestructureerde kanalen.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Daisy 17.6kg Big Ass Realistic Pussy Sex Doll with Tantabutt

    Laten we Daisy leren kennen, de 41,5LB Farm Girl van Tantaly, een perfecte mix van levensecht realisme en onweerstaanbare zachtheid. Onze opmerkelijke 'TantaButt'-technologie heeft Daisy's wulpse rondingen naar een geheel nieuw niveau getild. Ze is zacht, soepel en gewelfd, een waar bewijs van onze toewijding aan realisme. Of je nu op zoek bent naar gezelschap of een intieme partner, Daisy staat klaar om je te helpen een stukje paradijs in je handen te houden!

    € 699

    € 539

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Streetgirl's #4 Black

    Prachtig vormgegeven met een mooi gespreide vagina en sexy roze schaamlippen. Dit realistische privégedeelte is gegoten naar een prachtig model voor de meest authentieke ervaring. Met een afmeting van 21 x 17,5 x 13,5 cm en een nettogewicht van 2,4 kg kan haar elegante lichaam gemakkelijk jaren van stoten aan.

    € 87,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Cloudy

    De dikste uit de TENGA EGG-serie creëert een wolkenformatie waar je wild van wordt. Met een terugkaatsend gevoel van de wolkachtige muren kun je jezelf verliezen in de zachte zachtheid.

    € 7,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Omdat wij bij Fleshlight® geloven in het recht op genot met een open einde, hebben we het QUICKSHOT seksspeeltje voor mannen ontwikkeld. Onze meest compacte hoes tot nu toe heeft een onbelemmerd uitgangspunt en is ideaal voor koppels of masturbatie.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Draait en beweegt op en neer: seksspeeltje voor mannen, dankzij verstelbare standen - simuleer verschillende snelheden en bewegingen - en door het op en neer rijden van het siliconen inzetstuk hoef je niets anders te doen dan genieten. Als je wilt, geeft het apparaat een prachtige eikelmassage in niveau 1. Mannelijke masturbator, het geluidsniveau is matig, de vorm is vrij elegant.

    € 109

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Flip Hole Black

    De evolutie van de FLIP-serie brengt je de FLIP AIR. Met een gewicht van slechts 420 gram nodigt dit slanke, lichtgewicht speeltje zelfs de grotere man uit tot hemelse gelukzaligheid.

    € 95,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Nu met onze geheel nieuwe siliconen hoezen voor een zachtere, meer sensuele ervaring die je laat schreeuwen om meer!!

    € 1.849

    € 1.149

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo PowerBlow & Feel Victoria June Mouth Combo Set

    FeelVictoria June Mouth StrokerDe prachtige Latina-ster Victoria June is een van de helderste sterren van de porno-industrie, dankzij haar verzengende optredens die de aandacht trekken vanaf het moment dat ze op het scherm verschijnt.

    € 229

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Shower Mount

    Met dit op zuigkracht gebaseerde, verstelbare opzetstuk kun je je Fleshlight-product veilig aan je douchewand bevestigen voor de beste handsfree Fleshlight-sessie die je ooit zult ervaren.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Borsten en facturen niet bepaald jouw ding? Maak je geen zorgen, we denken ook aan jou en onbewust een langverwachte nieuwe toevoegingen aan ons assortiment: de masturbatiepoot! Het is charmant, zijdezacht, heeft prachtig gevormde tenen en iets extra's: een vagina aan de voet. Diep in de voet duiken en je voetfetisjfantasieën tot leven brengen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Emily Willis Squirt

    Squirt is de ultieme genotservaring van het ultieme glamourmeisje Emily Willis. Met een kurkentrekkeringang die overgaat in een handschoen van knoppen, ribbels en afwisselende stekels, is de Emily Willis lady-textuur net zo veelzijdig als de vrouw zelf. Varieer met uw slaglengtes om het meeste uit elke opwindende sectie te halen.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orctan Automatic Masturbator

    Maak kennis met Orctan: een automatische masturbator die de meest realistische orale sekssensatie tot nu toe biedt, gemaakt door de uitvinder van Womanizer. Dit seksspeeltje van de toekomst is uitgerust met massagerollen en wordt aangedreven door 9 programma's die nieuwe sensaties van opwinding creëren, culminerend in een orgasme. Voor een nog intensere stimulatie is Orctan uitgerust met een powerboost-functie, een vibratieversterker, een edger-functie en 3 automatische modi.

    € 429

    € 189

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly Mega Masturbator

    Je hebt er altijd van gedroomd om een hete teef als deze te neuken, dus waar wacht je nog op? Haal je verdomde slet uit de doos, haal het gratis glijmiddel tevoorschijn en beuk die slet totdat je haar gek neukt! Deze megamasturbator is het meest realistische kontstuk dat je ooit hebt geneukt - en met een gewicht van meer dan 10 kg. van zacht Fanta-vlees dat je pik omhult en masseert, voelt dit zachte stukje poesje beter dan het echte werk!

    € 459

    € 349

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    De Deluxe Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet, zodat jij de ultieme handsfree genotservaring kunt ervaren! De innovatieve Deluxe Mega-Bator combineert handsfree rotatie en stoten waarvan je kunt genieten in 10 unieke patronen voor volledig aanpasbare masturbatiesessies.Geniet van het beste van twee werelden!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Klaar voor de beste masturbatie-ervaring van je leven? De PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker is perfect voor beginners en biedt een totale zintuiglijke plezierervaring. Krachtige vibratie wordt gecombineerd met hartstochtelijk gekreun en sexy gepraat om je masturbatiesessies naar een geheel nieuw niveau van tevredenheid te tillen!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 1389 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.