×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrators

Artikelen 65 tot 96 van 2949 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    De Satisfyer Cotton Candy valt op door zijn ovale vorm en een compact ontwerp. De oplegvibrator van lichaamsvriendelijke siliconen verwent de clitoris met een opwindende combinatie van drukgolven en trillingen.

    € 49,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator Skin

    De originele vibrator is zo echt als maar kan. De 7 krachtige functies en het echte formaat geven je het echte werk.

    € 26,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Experimenteer met 7 likmodi voor een scala aan sensaties: Met 7 verschillende likmodi past de schepvormige stimulator voor vrouwen perfect bij je ondeugende stukjes. Plaats de flexibele opening rond je meest gevoelige plekken, zet hem aan, een vibrerende tong in de schep begint over je stukjes te "flikkeren" voor een geweldige ervaring.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Maak kennis met Lizer, een nieuwe stimulator die u aangenaam zal verrassen. Lizer heeft een charmant, rond en compact ontwerp, perfect om in de palm van je hand te passen.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    De stuwende vibrator RC Fucking Machine 2.0 van You2toys heeft een zuignap met een verstelbare hoek. De zuignap plakt stevig op elk glad oppervlak en is daardoor perfect voor handsfree gebruik. De zuignap kan ook worden verwijderd.

    € 159

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Trifecta Black

    Ontdek het meest intense en diep vervullende orgasme dat mogelijk is – de TRIGASM! Stimuleer drie erogene zones tegelijk om buitenaards genot te ervaren waar je knieën zwak van worden.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Classic

    De Partner Toy is een partnervibrator die tijdens het vrijen wordt gedragen om jullie beiden tegelijkertijd te stimuleren.

    € 68,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • GP Super Alkaline Battery AA 1 pc

    Dit pakket met nieuwe vervangende GP AA LR6 Ultra-alkalinebatterijen kan worden gebruikt in verschillende kleine draagbare apparaten, waaronder digitale spelers, radio's en gamecontrollers, maar ook in speelgoed en kleinere zaklampen.

    € 0,69

    € 0,29

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth 360° Rotating Prostate Massager with Remote Black

    Wilt u nieuwe hoogten van plezier ontdekken door intense stimulatie van het anale gebied en de prostaat? Alleen deze roterende en vibrerende stimulator zal u echt verfijnd plezier en onvergetelijke momenten van voldoening bezorgen. Het ontwerp en de functies zijn afgestemd op uw wensen, dus kom het uitproberen!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Geniet je van de drukgolven van je Satisfyer, maar mis je de sensuele vibraties van een klassieke oplegvibrator? De nieuwe Satisfyer Pro Plus Vibration combineert de felbegeerde, stimulerende drukgolven met sensuele trillingen, waardoor u een onvergelijkbare plezierervaring krijgt!

    € 86,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Next Dark Purple

    Womanizer Next is een nieuwe dimensie van plezier – een combinatie van de revolutionaire 3D Pleasure Air-clitorale stimulatie met de nieuwe Climax Control, waardoor uw orgastische reis extra diepte en rijkdom krijgt. Ontworpen voor intense, intuïtieve meerdere orgasmes, biedt Next ongeëvenaarde kracht en premium functies, waaronder een nieuwe reeks aanpasbare patronen terwijl je fluisterstil loopt.

    € 249

    € 209

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Ontgrendel een wereld van ongeëvenaard plezier met de Kisser Clitoris Stimulator. De Kisser uit TOYJOY's Designer Edition-collectie is ontworpen om verleidelijke orale stimulatie na te bootsen en opent een wereld van ongeëvenaard plezier.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Deze stuwende vibrator is ontworpen om je diepste verlangens te vervullen met zijn levensechte aderen en intense stimulatie. Met een indrukwekkende 70 slagen per minuut brengt deze stuwende vibrator je plezier naar nieuwe hoogten.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    De eerste in zijn soort: Sizzling Simon is ongekend, want de E-Stim Vibes zijn het eerste en enige speelgoed waarmee je tegelijkertijd van trillingen en elektrische stimulatie kunt genieten – en daarvoor heb je niet eens een zenuwstimulatorset nodig.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Skin

    Ervaar de ultieme voldoening met de Squirting Fuck Stick™, een oplaadbare dong met een realistische en gebruiksvriendelijke spuitfunctie. Deze dong kan maximaal 0,34 fl. oz./10 ml van uw favoriete vloeistof voor een levensechte ervaring.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Bradley

    Een gladde eivormige vibrator met 12-niveaufunctie. Maakt gebruik van knop 3x LR44 batterij. Afstandsbediening 3x LR44 batterijen. Siliconen coating.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 met de originele Pleasure Air-technologie is onze meest luxueuze creatie tot nu toe – echt het Prada onder de seksspeeltjes, het ultieme speeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar meer dan alleen maar een apparaat om mee te spelen. Met meer veilige niveaus dan ooit tevoren en een verbeterde Autopilot-functie om mee te nemen op nieuwe, onvoorspelbare avonturen, is PREMIUM 2 het puurste geno van de hoogste kwaliteit.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    De plug cockring kan 1,5 cm worden uitgerekt om aan je diepste verlangens te voldoen. De combinatie van cockring en plug stimuleert tegelijkertijd de testikels, het perineum en masseert de prostaat, verbetert de erectiele functie. Het seksspeeltje voor mannen kan ook gebruikt worden voor G-spot stimulatie, zodat je het meest bevredigende genot beleeft dat je nog nooit hebt ervaren.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    De ultieme gelukzaligheid van Pleasure Air Technology. Arcwave Ion 's werelds eerste Pleasure Air stroker en Womanizer Premium 2 Pleasure Air clitorisstimulator.

    € 429

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Niet alleen vermindert de Paloqueth prostaatstimulator het risico op alles, van prostatitis tot prostaatkanker, en verbetert tegelijkertijd zaken als de erectiele functie en de circulatie van zaadvloeistof, het voelt ook ronduit fantastisch!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Maak kennis met TWIST, de C-vormige clitorisvibrator ontworpen voor perfect genot. Ervaar pulserende stimulatie omdat deze nauwkeurig op de clitoris is gericht. Met zijn ergonomische handgreep is het bereiken van uiterste tevredenheid moeiteloos. Breng uw plezierspel naar een hoger niveau met TWIST – waar innovatie samenkomt met precies plezier en een wereld van verwennerij ontgrendelt.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Deze anale vibrator heeft 3 verschillende stuwmodi met een maximale stuwafstand van maximaal 0,4 inch. Het voegt ook 10 vibratiemodi toe om uw plezierige tijd op te fleuren. En dit seksspeeltje heeft ook een aangesloten penisring, die de penis effectief kan trainen, het sperma kan vergrendelen en de aangename tijd kan verlengen. 10M afstandsbediening kan meer interactief plezier voor koppels toevoegen.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    De innovatieve Rrrolling Pleasure verwent je twee keer met intensieve trillingen en een rollend balletje in de punt. Ervaar intense G-spot-stimulatie met het gebogen ontwerp en de delicate groefstructuur.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    De Naughty-Boy is een leuke prostaatstimulator met dubbele werking, gebaseerd op de wereldberoemde Rude-Boy, maar deze keer met een slanke en brutale ontwerpverandering waardoor hij perfect geschikt is voor de P-spot en perineum-beginner!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Mini ABS kunststof waterdichte vibrator met 7 functies.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Koop al het speelgoed dat je nodig hebt voor adembenemend plezier in één handige paarse set – voor minder geld!

    € 57,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gender X The Gold Standard Black

    Deze krachtige siliconen kogel met 10 snelheden heeft een schuine, lippenstiftvormige punt die perfect is voor gerichte stimulatie, in spleten past of vlak en plat ligt. De rechte schacht is afgewerkt met een stijlvolle roségouden basis met daarin een eenvoudig te gebruiken 1-knops bedieningspaneel dat oplicht tijdens gebruik. Neem dit klassieke nachtkastje mee in bad of onder de douche, want het is volledig onderdompelbaar in water en kan gemakkelijk worden opgeladen via USB.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 is een wandvibrator met een langere batterijduur, een efficiënte Bluetooth 5.0-chip en een verbeterde antenne.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Meisjes, doe het in stijl aan en pak de nachtkastjes vast, want je gaat genieten van dit prachtige seksspeeltje.

    € 7,90

    € 2,29

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO levert de perfecte mix van stimulatie van de clitoris en G-spot. De clitorisstimulator van DUO maakt gebruik van Pleasure Air™ Technologie terwijl je G-spot wordt gemasseerd met de perfect gebogen en krachtige vibrator. Maak je klaar voor het gemengde orgasme dat je altijd al gewild hebt.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Top Secret Pink

    Dankzij de brede, platte basis kan de Top Secret van zachte siliconen discreet en comfortabel onderweg worden gedragen. De diepe, krachtige trillingen van de volumineuze schacht kunnen bovendien intuïtief en individueel via de app worden bediend.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    De Curvy Trinity 5 van Satisfyer is een luchtpulsstimulator, een 3-in-1 speeltje voor enorm veel speelplezier!

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw

Artikelen 65 tot 96 van 2949 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.