×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrators

Artikelen 97 tot 128 van 2949 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Pro Traveler

    Of je nu een globetrotter bent of thuis gelukkig bent: de praktische dop heeft een magnetische sluiting, waardoor je pleziervriendje een discrete en hygiënische metgezel wordt. Dankzij het compacte formaat past de Satisfyer Pro Traveller snel in uw tas. Dankzij het elegante ontwerp en de adembenemende interne technologie is het een lifestyleproduct dat in geen enkele speelgoedcollectie mag ontbreken.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Deze hardwerkende sergeant staat in de kijker met twee krachtige motoren met 10 snelheden en een flexibele schacht die tot 7,5 cm diep kan worden ingebracht. De afstandsbediening met een bereik van 30' is gemaakt van romig, glad siliconen en zorgt ervoor dat je handsfree kunt spelen, zelfs onder water, omdat hij volledig onderdompelbaar is.

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • GP Super Alkaline Battery AAA 1 pc

    GP Super Alkaline is het beste voor de toenemende stroombehoefte van alledaagse apparaten. Het biedt veel waar voor uw geld dankzij de lange levensduur. Het uitgebreide assortiment maakt deze producten geschikt voor een zeer breed scala aan apparaten voor mensen van alle leeftijden.

    € 0,69

    € 0,29

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Voor een betere ervaring dient u de batterij vóór het eerste gebruik volledig op te laden. De prostaatvibrator wordt aangedreven door twee motoren. Een motor regelt de stuwkracht en biedt 3 verschillende modi. Een andere motor regelt de vibratie en biedt 12 verschillende stimulerende patronen. Of je nu zacht voorspel wilt of een supersterke stimulatie die je tot het uiterste drijft, deze verschillende sensaties zullen zeker aan je behoeften voldoen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveBoxxx Sexy Weekend

    Geef je weekend een boost en ga voor de Sexy weekendset! Deze leuke seksspeeltjesset bevat verschillende speeltjes die perfect zijn voor koppels die iets nieuws en spannends willen proberen, maar nog niet veel ervaring hebben met seksspeeltjes. Het speelgoed is zeer toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    App-gestuurde, automatische stotende en vibrerende dildo Maak kennis met Gravity - onze nieuwe stotende en vibrerende dildo met afstandsbediening.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator

    Deze Lavender Lover-vibrator biedt krachtige vibraties met meerdere snelheden en heeft een uitpuilende kop en aderen voor extra stimulatie.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Wand Massager Black

    De Doxy is 's werelds krachtigste, op netstroom werkende wandstimulator. Het werd zichtbaar in 2013 en trekt steeds meer enthousiastelingen aan die graag willen experimenteren met deze robuuste, maar controleerbare, intieme stimulator.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo is een high-end merk dat zich voornamelijk toelegt op nieuwe, hoogwaardige en hoogtechnologische dildo's.

    € 109

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next is een nieuwe dimensie van plezier – een combinatie van de revolutionaire 3D Pleasure Air-clitorale stimulatie met de nieuwe Climax Control, waardoor uw orgastische reis extra diepte en rijkdom krijgt. ontworpen voor intense, intuïtieve meerdere orgasmes, biedt Next onbeperkte kracht en premium functies, waaronder een nieuwe reeks aanpasbare patronen terwijl je fluisterstil loopt.

    € 249

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Smartphonegestuurde vlindervibrator (iPhone & Android).

    € 76,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Geweldig voor beginners en ervaren mensen. 7 vibratiemodi – gelijktijdig gebruik van zowel stoten als roteren en vibreren zorgt voor de beste ervaring.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Eindelijk een speeltje dat je G-spot de ritmische massage geeft waar hij naar verlangt, handsfree. Met alle stuwende, pulserende actie die onze STRONIC-lijn tot een enorme hit heeft gemaakt, in een slanker, slanker ontwerp, kunt u met de STRONIC G uw orgasmes uitbreiden zonder een vinger uit te steken.

    € 189

    € 159

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Deze anale vibrator is uitgerust met een afstandsbediening en een mobiele app. In tegenstelling tot andere anale speeltjes voegen onze seksspeeltjes een APP-bedieningsontwerp toe. Als je een langeafstandsrelatie hebt, is deze vibrator je beste keuze. Onze APP heeft verschillende modi die u kunt bedienen, zoals muziekmodus, interactieve modus enzovoort. Je kunt de trillingspatronen ook aanpassen via de app, zodat jij en je partner creatief aan de slag kunnen en je favorieten kunnen bewaren voor later.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Vibe Therapy Tri Purple

    De zachte opwaartse curve van deze siliconen vibrator zal je helpen het erotische potentieel van je A- en G-spots te ontdekken terwijl je de vervullende 6-inch penetratie van deze waterdichte vibrator met 7 functies en drie motoren ervaart.

    € 71,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Alvis

    Of je nu al in de stemming bent, of op zoek bent naar iets om daar te komen, de Pretty Love Brighty is een prachtig, zijdezacht speeltje dat altijd klaar staat om te spelen van te plezieren.

    € 34,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Real Deal Anal

    Natuurlijk ogende vibrator gemaakt van zacht, soepel glijdend materiaal. Met trillingen op meerdere snelheden. Afmeting: 19,5 cm, Ø 2,5 cm. Materiaal: PVC, ABS, ftalatenvrij volgens EU-regelgeving REACH.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Skinny G Black

    Welkom bij magere G-Spot-stimulatie! Niet iedereen met een G-Spot wil een dikke bolvormige kop – soms is iets minder dan een centimeter voldoende om die gelukzalige zone te raken. Deze zacht gebogen getextureerde punt trilt met de exacte snelheid die je wilt, van mild tot wild, en stimuleert die legendarische klier die kan leiden tot de meest intense orgasmes die je ooit hebt meegemaakt! Neem je skinny G onder water, want hij is volledig onderdompelbaar, en laat de flexibele schacht met je lichaam meebewegen, waardoor je genot groter wordt dan ooit tevoren.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Opblaasbare vibrerende penis met luchtafgifte en 7 krachtige functies, waterdicht. Uitbreiden tot meer dan het dubbele van de grootte.

    € 57,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Blue Crush Blue

    Deze romige, gladde siliconen vibe is klein en krachtig met een zacht gebogen flexibele schacht en een bolvormige punt die ontworpen is om je favoriete erogene zones te bereiken, inclusief de G-spot. De ronde vorm ligt comfortabel in de hand voor moeiteloze navigatie, ook onder water, omdat hij volledig onderdompelbaar is. Dit speeltje is buigzaam en soepel en beweegt met het ritme van je lichaam, zodat je je fantasieën de vrije loop kunt laten terwijl je 10 vibratiesnelheden en -functies verkent om je ultieme genot te vinden! Oplaadbaar en gemakkelijk schoon te maken.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo Black

    Het prostaatorgasme is het grootste, meest intense orgasme dat een man kan ervaren, en de op afstand bestuurbare HUGO is perfect ontworpen om geheel nieuwe mogelijkheden voor seksuele bevrediging te bieden.

    € 249

    € 179

    +

    -

    Voorradig

  • Gender X True Blue

    Dit ultragladde siliconen speeltje stuwt en trilt met twee motoren met 10 snelheden die samenwerken voor een werkelijk buitengewone ervaring. Een getextureerde, stuwende lange schacht loopt taps toe naar een afgeronde, licht hellende kop, terwijl het handvat aan het ene uiteinde een vibrerende mini-stuwpunt heeft en aan het andere uiteinde een uitdagende flipper.

    € 109

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    De normale dildo-vibrator met zuignap zit bij gebruik niet alleen te dicht bij de grond of muur, maar is ook onhandig om de hoek aan te passen. Deze realistische stotende dildo-vibrator met handvat en afneembare sucker-mount lost dergelijke problemen perfect op! Je kunt meer opwindende poses en toepassingen ervaren zonder de koude grond te raken!

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Verlang je naar ongelooflijk oraal seksspel en geweldige g-spot-stimulatie? Haal het beste van twee werelden met Her Ultimate Pleasure Pro! Deze nieuwste innovatie geeft je alle opwindende, bekroonde actie van het originele Her Ultimate Pleasure, PLUS alle voordelen van intense g-spot-stimulatie die je zeker over de rand zal sturen in extase als je je lakens vasthoudt!

    € 259

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Adjustable Panty Black

    Dit vibrerende ondergoed van Ouch! zal je meer laten lachen dan ooit tevoren. Het ondergoed is zacht en rekbaar en bevat een single-speed bullet. Geniet van je privégeheim!

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Deze vingerringvibrator van het volgende niveau heeft een brede, dikke schacht met een plat oppervlak die rond van omtrek is, maar zachtjes naar de punt wijst voor precisie waar je hem wilt hebben.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    De neukmachine voor alle gelegenheden!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Super Slick Silver

    Kwaliteit en goedkope eenvoudige zilveren vibrator.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 is een tweede generatie van onze krachtige verstelbare prostaatstimulator met krachtige stimulatie op de P-spot en het perineum.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Wil je het allemaal? Verlang je naar het gevoel van de hartstochtelijke stoot van een geliefde, de hartslag van hun vingers tegen je G-plek, hun vingertoppen die fladderen tegen je schaamlippen?

    € 209

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Met 3 motoren verwent de siliconen Satisfyer Curvy Trinity 3 al je hotspots: gebruik hem als oplegvibrator, drukgolfvibrator of G-spotvibrator voor totale afwisseling als je even alleen wilt zijn.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Krachtiger, mooier en discreter: LILY 2 is perfect voor solospel of om tussen partners te nestelen tijdens het vrijen, subtiel doordrenkt met een kenmerkende geur om al je zintuigen te bevredigen.

    € 149

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 2949 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.