×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrators

Artikelen 129 tot 160 van 2949 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Ervaar het ultieme genot met de Wildolo Realistic Dildo. De levensechte ontwerptextuur van het seksspeeltje is gemaakt van hoogwaardige siliconen en zorgt voor een realistische ervaring. Met een sterke zuignapbasis kun je handsfree genieten op elk glad oppervlak. Ontdek 10 krachtige vibratiemodi voor extra stimulatie. Geniet van onvergetelijke sensaties met de Wildolo realistische dildo.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Deze wandmassager is het perfecte hulpmiddel om u te helpen ontspannen na een lange, zware dag. Zoals we allemaal al een tijdje weten, zijn trillingen van cruciaal belang om vermoeidheid te genezen, spierspanning te verzachten, lichaamspijn te verlichten en enig sportherstel te bevorderen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    De Cutie Heart functioneert als geen ander en is een schattige innovatie van dubbele Air Pulse-vibrators.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Clone A Willy Glow in the Dark Green

    Met onze zelfgemaakte dildokit kun je een exacte, vibrerende siliconenreplica van elke penis maken. De castingkit van Clone-A-Willy legt ongelooflijk levensechte details vast, waardoor het het meest gepersonaliseerde seksspeeltje ter wereld is!

    € 64,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Deze draagbare vibrator heeft een vlindervormige basis en heeft bovendien een perfect gevormde vorm en vormt zich door zijn ergonomische ontwerp naar jouw rondingen, waarbij de nagebootste textuur duidelijk zichtbaar is. Comfortabel siliconenmateriaal zorgt voor een betere ervaring. En het inzetstukontwerp houdt hem op zijn plaats in uw slipje.

    € 49,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Golden Moments

    2 hoogwaardige, premium speelgoed voor een geweldige prijs! Deze twee best verkochte speeltjes zullen zeker populair zijn – vooral vanwege de geweldige prijs. De allround plezierset voor heet solo- of koppelplezier.

    € 489

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • Xocoon Sync Sensation Vibrator Fuchsia

    Ervaar verfijnd genot met Xocoon's Sync Sensation-vibrator: continue aanraking, dubbel plezier. Deze tweekoppige vibrator is ontworpen voor solo- of partnerspel en biedt 10 dynamische trillingsfrequenties en flexibele hoekaanpassing voor persoonlijke tevredenheid.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Balldo Viballdo Black

    Na een succesvolle marktintroductie is het originele Balldo-ontwerp bijgewerkt en is de Viballdo™ gecreëerd!

    € 159

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Lush Gia Black

    Op zoek naar ultra-krachtige vibraties? Deze elegante twee-in-één stimulator levert diepe, rommelende trillingen die resoneren via de kop van de massagestaaf, of draai hem om en verken de prachtige rondingen van de G-spotting-handgreep. Gia heeft twee knoppen die elk uiteinde onafhankelijk bedienen. Blader door 7 functies om de sensaties te vinden die bij uw wensen passen. Gia is draadloos en oplaadbaar via USB en is ontworpen voor eenvoudig gebruik. Gemaakt van gladde UltraSilk-siliconen, lichaamsveilig, ftalaatvrij en gemakkelijk schoon te maken.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    In de geest van het blijven verbeteren van wat seksspeeltjes zouden kunnen zijn, verlegde Crave de grenzen door hun versie van draagbare technologie te creëren. Vesper is zowel een prachtig sieraad als een sterke slanke vibrator. Velen hebben een vibrator gemaakt die faalt als kwaliteitssieraad of een gimmickachtige hanger met teleurstellende trillingen. Crave zorgde ervoor dat Vesper echt beide op de meest elegante en doordachte manier kan doen. Crave gelooft dat je alles kunt hebben.

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator Skin

    Deze Slim Vibrator is de kleinste in het assortiment. Laat je niet misleiden door het formaat, de 7 krachtige functies geven je het echte werk.

    € 41,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    De Thrusting-vibrator heeft een stuwmechanisme, roterende kralen en een trileenheid met konijnen. De telescopische lengte is ongeveer 1,2 inch. Ergonomisch ontworpen om beter bij uw lichaam te passen en u de ultieme seksuele ervaring te geven.

    € 76,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Number One

    De nieuwste versie van Satisfyer 1! Voor intensievere, snellere en meerdere orgasmes.

    € 53,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12

    Geniet van het "Real Feel" van een fluweelzachte, levensechte huid met deze ongelooflijk realistische sfeer. Zorgvuldig ontworpen met een uitgesproken kop, uitpuilende aderen en vrijhangende ballen, de superlevensechte vormen...

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Bedrieglijk krachtige stimulator ontworpen voor krachtige en continue stimulatie.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Deze getextureerde Fantasy-dildo is ontworpen om je te plezieren en je tot een onvergetelijk orgasme te brengen. De schacht van Nessie is extreem gestructureerd en geborreld voor extra stimulatie, zowel tijdens het inbrengen als tijdens het spelen.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    De Magnum Opus Supreme is de nieuwste generatie stuwende vibrator van TOYJOY Designer Edition. Dit premium, eersteklas ontwerp heeft een ongelooflijke uitschuiflengte van in totaal 31 centimeter (12,2 inch). Gegarandeerd dat hij jouw hotspots zal raken dankzij het gladde siliconen silhouet in harmonicastijl.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 krachtmotoren maken de siliconen Satisfyer Curvy Trinity 4 tot een veelzijdige alleskunner. De plezierbrenger kan worden gebruikt als opleg-, drukgolf- en G-spot vibrator en beschikt over intense vibraties en pulserende drukgolven.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Chorus Purple

    De meest intuïtieve vibrator voor koppels van We-Vibe® ooit - met een verstelbare pasvorm, aanraakgevoelige bedieningselementen en handsfree trillingen die seks naar een geheel nieuw niveau tillen.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Brighty

    Of je nu al in de stemming bent, of op zoek bent naar iets om daar te komen, de Pretty Love Brighty is een prachtig, zijdezacht speeltje dat altijd klaar staat om te plagen of te plezieren.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Symphony van INYA - Een multifunctionele vibrator met contouren en drie motoren die krachtige G-spot-vibraties leveren terwijl de clitoris sensueel wordt gestimuleerd met opwindende luchttechnologie. Waterbestendig en oplaadbaar. Geschikt voor alle smeermiddelen. Gemaakt van platina kwaliteit siliconen.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    We zijn nooit tevreden met de status quo en daarom verleggen we altijd de grenzen om iets werkelijk buitenaards aan te bieden. Maak kennis met ENIGMA, een luxe stimulator met dubbele werking die het beste van twee werelden combineert: diepe stimulatie van de clitoris en G-spot. ENIGMA is gemaakt voor een sonisch, buitenaards orgasme.

    € 339

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Quest Black

    Quest is jouw gids in een wereld van sensuele ontdekkingen. Vind vertrouwen en controle op het pad naar nieuwe genoegens.

    € 41,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Vingervibrator met 9 krachtige vibraties Getextureerde kop voor intense stimulatie

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Deze petite verticale vibe is doorgestikt aan het zacht zwellende, afgeronde uiteinde voor een uniek zacht gevoel. Laat de flexibele schacht met je lichaam bewegen terwijl je het plezier ervaart van zachte, traliewerktexturen.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dit multifunctionele en compacte massageapparaat is speciaal ontworpen voor stille en krachtige intieme lichaamsmassages en past zich aan al uw behoeften aan. Ergonomisch en gemakkelijk te hanteren, de verschillende vibratiemodi zijn ideaal om spierspanning te verlichten en bieden tegelijkertijd een breed scala aan intieme en sensuele genoegens.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Arthur - Wave Vibrator

    Of je nu al in de stemming bent, of op zoek bent naar iets om daar te komen, de Pretty Love Arthur is een prachtig, zijdezacht speeltje dat altijd klaar staat om te plagen of te plezieren.

    € 53,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • AK Super Series G1 Automatic Handheld Sex Machine

    Maak kennis met de G1 Portable Automatic Sex Machine, een topapparaat dat speciaal is ontworpen om uw seksuele ervaringen naar nieuwe hoogten te tillen.

    € 169

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    De Greedy Girl oplaadbare konijnenvibrator combineert zijdezachte siliconen met 36 mogelijke combinaties van vibratiemodi om ongelooflijke orgasmes te bezorgen.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Le Wand oplaadbare vibrerende stimulator zorgt voor intens en sensueel genot. Deze luxe toverstok heeft 10 kenmerkende, rommelende vibratiesnelheden en 20 vibratiepatronen. Krachtig, doordringend plezier wordt geboden door het gemak en de veelzijdigheid van een oplaadbare toverstaf.

    € 289

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Ontdek The Vibe 2, een cockring en prostaatstimulator in één! De Vibe 2 is ideaal voor een solo-avontuur of met je partner. Plaats eenvoudig de rekbare siliconen ring over het scrotum en de penis en geniet van 10 heerlijke trillingen rond het perineum, terwijl de vibrator tegelijkertijd voor anale stimulatie zorgt. Deze veelzijdige vibrator wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening, zodat jij of je partner de leiding kan nemen.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 2949 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.