×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende ringen

Artikelen 65 tot 96 van 277 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Evolved Ring True

    Plaats de ring over de tong om de orale ervaring van uw partner te intensiveren en laat de krachtige trillingen hun magie samen met uw tong uitoefenen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    De vibrerende ring zal je kijk op seks veranderen! Het geeft je een sensuele stimulatie van de clitoris tijdens het vrijen en prachtige gemeenschappelijke pieken. Deze van Pretty Lova zal je bevallen met zijn zachte siliconenmateriaal en gekartelde oppervlak om de kut te irriteren. Daarnaast bevordert het ook een erectie en vertraagt het de climax. Geen tijd te verliezen, schuif hem in de mand!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Deze stoere, zwarte cockring zorgt voor hardere erecties die langer aanhouden en geeft haar een verleidelijke rit die ze nooit zal vergeten! De krachtige motor is gemakkelijk te bedienen met één simpele knop, en het bedwelmende gezoem stimuleert haar primaire erogene zone met genotsnopjes die elke keer de juiste plek raken. Reinigen met ZT speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hot Octopuss Atom Plus

    De ATOM PLUS is 's werelds eerste cockring met dubbele geïntegreerde motoren, die intense perineumstimulatie mogelijk maken naast krachtige trillingen bovenop de schacht.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT is een clitorisstimulatorring en vaginale exciter, waarmee u het plezier in uw intieme relaties kunt vergroten, tot onvermoede grenzen.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Geef je schacht en testikels een boost met deze gladde siliconen versterkingsring die dubbel werk doet. De ring is super rekbaar voor ultiem comfort en houdt je pik en ballen stevig vast om de uithoudingsvermogen te verbeteren en tegelijkertijd een goede ondersteuning van het scrotum te bieden. Haal het beste uit je cockring met een laagje glijmiddel op waterbasis.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy The 3 Way Black

    Ervaar een geheel nieuwe manier van spelen met The 3 Way, een unieke Cockring gemaakt van fluweelzachte siliconen. De dubbele lus trilt terwijl hij uw erectie ondersteunt. 3 getextureerde voelers met 10 snelheden en ritmes bieden je eindeloze mogelijkheden voor plezier. Doordacht ontworpen texturen en nopjes bieden extra sensaties, terwijl de afstandsbediening handsfree spelen mogelijk maakt. Vrijheid om te spelen!

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Geef hem het gevoel dat hij een Thracische gladiator is en voer oorlog tegen saaie, levenloze speeltijd met Spartacus R. Deze meeslepende, creatieve vibrerende cockring biedt climax na intensieve climax en is gemaakt om zowel hem als haar viervoudige stimulatie te bieden.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    De penis wordt stevig vastgehouden door de cockring en helpt bij het creëren van extreem harde erecties. De clitorisstimulator heeft een verwijderbare vibro-bullet en stimulerende stippen die helpen geweldige orgasmes te geven. I

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Winni Purple

    Laat SVAKOM je Winni voorstellen: een vibrerende ring ontworpen voor koppels met een avontuurlijke kant. Winni helpt niet alleen het uithoudingsvermogen van een man te verlengen, maar helpt ook de clitoris van de vrouw te stimuleren. Winni is waterdicht, dus begin gerust aan de actie in de badkuip of het zwembad.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Bied je partner een onvergelijkbare ervaring dankzij deze vibrerende ring van Black&Silver. Het is bijzonder rekbaar, past zich gemakkelijk aan alle maten aan en sublimeert de erectie, terwijl de revolutionaire stimulator schudt van de trillingen en uw clitoris zal bevredigen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Ervaar meer dan een zak vol plezier met deze rekbare dubbele C-ring, flexibele balkieteler en getextureerde stimulatorcombinatie die krachtige dual-motorvibraties levert.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Locker Black

    Geniet van een perfecte seksuele ervaring met deze vibrerende ring voor penis en testikels. Het is speciaal ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden, waardoor de geslachtsgemeenschap effectief wordt verbeterd. Gemaakt van siliconen die gemakkelijk uitrekken voor maximaal comfort, en wordt geleverd met een vibrerende kogel die zowel hem als haar zal stimuleren.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Deze krachtige cockring is de perfecte stimulans voor jou en je partner! Met deze siliconen cockring kunnen jullie allebei genieten van een langdurige erectie waardoor je langer door kunt gaan. Bovenin zit een extra stimulator met Rabbit Ears en een uitneembare mini bullet vibrator die de clitoris stimuleert, zodat ook jouw partner een heerlijk orgasme zal bereiken.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Houd het in stijl met deze soepele, rekbare en stijlvolle cockring die haar de rit van haar leven bezorgt! Terwijl er een krachtige kogel tussen jullie zoemt, voelt ze de genotsnopjes precies daar waar ze ze wil hebben, en je erectie is harder en duurt langer, waardoor elke slag telt. Dankzij de gebruiksvriendelijke enkele knop is er geen gedoe met motorbedieningen, zodat de focus blijft waar deze hoort. Reinig met speelgoedreiniger of spoel met warm water.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Two-O

    De Two-O vibrerende ring is voorzien van twee minimotoren die zijn bevestigd aan een super rekbare en comfortabele genotsring voor betere, bevredigendere seks. De bovenste motor stimuleert haar clitoris, terwijl de onderste motor zoemt van intense sensaties voor wederzijds genot, waardoor koppels iets hebben om over te schreeuwen – samen!

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    De SVR is een krachtige, stille, oplaadbare en waterdichte cockring met een elegant ontwerp voor no-nonsense, serieus plezier.

    € 84,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Met deze verstelbare variant op de klassieke cockring kun je met deze stropdas precies de gewenste diameter kiezen en is voorzien van een gestructureerd genotsplatform voor haar! De krachtige 10-bullet zorgt ervoor dat jullie beiden krachtige golven van wederzijdse stimulatie ervaren voor een dubbele orgasme-plezierrit! Geniet onder water van de fantasie van je stel, want dit speeltje is volledig onderdompelbaar, en laat als extra bonus de bungelende stropdassen hun magie tussen je dijen trillen. Opruimen is eenvoudig met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Vibraties om de ballen te plagen, geleverd door deze Mr Pleasure vibrerende scrotumteaser, voor maximaal genot! De vibrerende scrotumteaser is gemaakt van zachte siliconen en heeft een handige penisband. Druk gewoon op de knop op de vibrerende kogel met één snelheid en geniet van de opwindende sensaties van vibraties die je ballen plagen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Double Diver Pink

    Verdrievoudig het plezier in de slaapkamer als u de Silicone Oplaadbare Double Diver™ aantrekt. Terwijl de rekbare ring je stevig vasthoudt, zorgen de spannende sonde en de rommelende teaser voor volledige contactstimulatie.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Tor 3 Black

    Zet de volgende grote stap in uw relatie en zorg voor grote wederzijdse tevredenheid met de TOR™ 3 pleasure ring. Meer vibratie-instellingen toegestaan meer ruimte voor experimenten, samen met unieke aanpassingsmogelijkheden met behulp van de LELO-app. TOR™ 3 is gemaakt van hoogwaardige, lichaamsveilige siliconen, waardoor het perfecte verleden bij alle vormen en maten, en de sensaties idealiter naar beide partners overbrengt.

    € 239

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Vergroot uw plezier en verleng uw speeltijd! Play With Me Vibrerende C-ringen kunnen rond de basis van de schacht of onder de ballen worden gedragen en zijn zacht en rekbaar zodat ze comfortabel bij iedereen passen. Zachte noppen langs de vibrerende kogel stimuleren de clitoris tijdens gebruik.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Jammy is een cockringvibrator met een drievoudig ringontwerp dat zorgt voor een stevige pasvorm rond de penis. De drie ringen passen om de schacht en houden deze langere tijd steviger.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Heloise Black

    Beleef de golf van stimulatie met de oplaadbare siliconen cockring met 7 functies. Dankzij het siliconenontwerp zit deze nauwsluitende cockring aan de basis van uw penis, waardoor uw erectie wordt versterkt en uw genot wordt verlengd.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Zet de volgende grote stap in uw relatie en zorg voor grote wederzijdse tevredenheid met de TOR™ 3 pleasure ring. Meer vibratie-instellingen betekenen meer ruimte voor experimenten, samen met unieke aanpassingsmogelijkheden met behulp van de LELO-app. TOR™ 3 is gemaakt van hoogwaardige, lichaamsveilige siliconen, waardoor het perfect past bij alle vormen en maten, en de sensaties idealiter naar beide partners overbrengt.

    € 239

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Penis-/testikelsring ontworpen om u te helpen een langduriger en sterkere erectie te bereiken, met een clit-kieteler. 10 krachtige vibratiefuncties zorgen voor uitzonderlijke stimulatie.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Elite Joel Black

    De Joël vibrerende penisring uit de Elite collectie van Dream Toys heeft een stijlvolle goudkleurige vibrerende kogel die prachtig staat bij het zachte zwarte silicium van de ring. De mouw waarin de kogel zit, heeft een konijn met twee flexibele oren en een noppentextuur om de clitoris te kietelen en te stimuleren.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Verbeter uw favoriete bezit... De zachte, flexibele ring van de Bcharmed Basic Wave is ontworpen om perfect bij mannen te passen, terwijl lichaamsveilige siliconen verleidelijk langs uw meest gevoelige gebied glijden. Dit waterdichte plezierhuis heeft stimulerende ribbels om je favoriete plekje te kietelen, terwijl de motor met 5 functies je massage beheerst.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Bullseye Blue

    De in maat verstelbare Satisfyer Bullseye is gemaakt van siliconen en beperkt de bloedstroom om langdurig plezier tijdens het vrijen te garanderen. De krachtige vibraties van de taps toelopende clitorisstimulator kunnen ook worden bediend via de gratis Satisfyer Connect-app.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Benedict wordt geleverd met een motor die ervoor zorgt dat je zwakke knieën krijgt. Creëert intense vibraties voor zalige stimulatie.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Krachtige en onweerstaanbare Cockring. 3 vibratiemodi. 1 Krachtige motor. Gemaakt van superzachte siliconen. Ergonomisch. Fluister stil. Waterbestendig. Batterijen zijn niet inbegrepen.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Majestic Duo

    De Satisfyer Majestic Duo is gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen en kan dankzij de draaibare lus op verschillende manieren worden gebruikt. Het innovatieve ontwerp wordt afgerond door intuïtieve bediening en intense trillingen.

    € 45,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 65 tot 96 van 277 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.