×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende ringen

Artikelen 97 tot 128 van 277 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Bayek maakt deel uit van de ZALO Legend Series en is ontworpen om de seksuele ervaringen van koppels naar een hoger niveau te tillen. De slanke, zachte siliconen bedekt de ergonomische vorm die comfortabel tussen twee lichamen past om de penetratie van binnen en van buiten te verbeteren.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • BeauMents Flexxio Blue

    De koppelvibrator BeauMents Flexxio Blue is een multifunctionele, oplaadbare alleskunner die zowel mannen als vrouwen bevalt. Om dit doel te bereiken, is hij uitgerust met 2 motoren – 1 aan elk uiteinde: afhankelijk van uw wensen kunnen de motoren afzonderlijk of samen worden gebruikt voor spannende stimulatie. De Flexxio is gemaakt van een zachte en bijzonder flexibele materiaalmix, waardoor hij in elke gewenste positie gebogen kan worden. Hij is waterdicht en beschikt over 10 diverse vibratiestanden. De Flexxio is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Ontdek de spannende avonturen van Anastasia en Christian Gray met de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection. Gebaseerd op het erotische literaire fenomeen dat koppels over de hele wereld lieten maken met de sensualiteit van kennis BDSM, waarvan wereldwijd meer dan 150 miljoen exemplaren werden verkocht en drie zeer succesvolle films voortbracht, zijn dit zorgvuldige samengestelde speelgoed en bondageaccessoires een wereldwijd succes sinds ze voor het eerst in de schappen kwam. in 2012.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    De in maat verstelbare Satisfyer Bullseye is gemaakt van siliconen en beperkt de bloedstroom om langdurig plezier tijdens het vrijen te beschermen. De krachtige vibraties van de taps toelopende clitorisstimulator kunnen ook worden bediend via de gratis Satisfyer Connect-app.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Het ARKADIO-assortiment omvat een reeks functies die nog nooit eerder in een penisstimulator zijn gezien: ontworpen voor hoogwaardige stimulatie van zowel de eikel als het perineum. Het heeft acht vibratiemodi, een superkrachtige motor en superzacht aanvoelende siliconen, en is bovendien ergonomisch ontworpen voor veilig en comfortabel gebruik. Het is perfect voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers. Dit massageapparaat voegt een nieuwe dimensie toe aan uw pleziersessies, zowel alleen als onder begeleiding. Bovendien is het compatibel met de nieuwe Watchme-afstandsbedieningstechnologie.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Een rekbare vibrerende cockring met een verwijderbare kogel. De vibraties worden bediend met één enkele aan/uitknop. De Stimu-ring is waterdicht. De trillingen zullen ook de clitoris van de vrouw stimuleren als de Stimu Ring wordt gebruikt tijdens penetratie.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Of je nu speels wilt zijn met een partner of wilt genieten van sensuele solo-tijd, deze krachtige voorspelset met siliconen afstandsbediening is gemaakt voor veelzijdig plezierspel. Deze spannende set bevat een gebogen stimulator met afstandsbediening met polsbandje en een voorgevormde versterkingsring met draagbare afstandsbediening.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Ontketen je orgastische potentieel met het speeltje dat speciaal is gemaakt om je ballen te wiegen met erotische vibraties – en nooit meer gedoe met geïmproviseerde balzoemende oplossingen! Schuif in de dubbele lus – één voor de penis, één voor de ballen – en nestel de motor vlak achter de familiejuwelen, genietend van de romige siliconenflexibiliteit en textuur. Kies uit 9 vibratiepatronen om het optimale ritme te vinden voor solo- of koppelspel, zelfs onder water omdat het volledig onderdompelbaar is. Geef de afstandsbediening aan uw partner voor het verrassingselement!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Love Connection - Deze multiway vibrerende ring met afstandsbediening is de ultieme genotsverbeteraar. Met zijn unieke open C-vormige ontwerp, flexibele behuizing en krachtige dubbele motoren levert deze vibrerende ring intense trillingen voor een ongelooflijke sensatie.

    € 57,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • BeauMents Flexxio Purple

    De koppelvibrator BeauMents Flexxio Blue is een multifunctionele, oplaadbare alleskunner die zowel mannen als vrouwen kan gebruiken. Om dit doel te bereiken, is hij uitgerust met 2 motoren – 1 aan elk uiteinde: afhankelijk van uw wensen kunnen de motoren verschillende van samen worden gebruikt voor spannende stimulatie. De Flexxio is gemaakt van een zachte en bijzonder flexibele materiaalmix, waardoor hij in elke mogelijke positie gebogen kan worden. Hij is waterdicht en beschikt over 10 diverse vibratiestanden. De Flexxio is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Plug & Tug Black

    Ervaar twee intense genotsensaties tegelijk met deze vibrerende plug en penisringcombinatie die een heerlijke buzz aan het perineum geeft. Twee rekbare siliconen ringen houden de schachten en ballen comfortabel tegen, terwijl een smal taps toelopende plug flexibiliteit biedt voor maximaal gemak. Het onderling verbonden snoer zorgt voor veilig ophalen.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Ervaar een diepere, meer bevredigende verbinding voor u en uw partner met de krachtige Link Up™ Edge. De dubbele stimulerende ring zorgt voor intens genot met 10 krachtige vibratiefuncties, toegevoegde Ultra-Soft™ steunring en plagende geribbelde textuur.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Bied jouw klanten de ultieme genotservaring met deze Ramrod Strong Vibrerende Cockring met Afstandsbediening! Deze premium penisring is gemaakt van zwarte siliconen en beschikt over een tweede ring voor extra stimulatie. Het biedt 10 sterke trillingen en een draadloze afstandsbediening voor ultieme controle en gemak.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dubbele penetrator penisringen ontwerp voor uw extreme plezier

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    De oplaadbare siliconen Dual Clit Flicker combineert 7 intense vibratiefuncties met een erotisch fladderend pakket voor dubbel knie-schudplezier. Deze dubbele stimulatorringmaten zijn ideaal voor beginners die de boel op smaak willen brengen of voor erotische experts die intens plezier aan hun arsenaal willen toevoegen.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Het is de oplaadbare cockring met een speciale extra ring om de ballen in te wiegen! De rekbare maar nauwsluitende siliconen penisring en de krachtige motor met tien afzonderlijke functies verhogen uw erectie, waardoor deze sterker en harder wordt, terwijl de trillingen uw partner ook inspireren tot een hoogtepunt tijdens de penetratie!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Wil je een niveau omhoog gaan? De Bcharmed Basic Plus is een dubbele massagering met een sterke minimotor, perfect voor zowel solo- als partnerspel. 100% lichaamsveilige siliconen geven het een flexibele stretch voor een pasvorm die zo nauw aansluit dat je in een mum van tijd langer meegaat. Het zijdezachte gevoel gecombineerd met vijf verschillende vibratiepatronen zorgt voor sterkere erecties voor hem en gelijktijdig clitoraal genot voor haar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dubbele ring voor extra pasvorm!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel gaat nog verder in het bevredigen van de zintuigen en introduceert een nieuwe collectie gemaakt van glow-in-dark siliconen. Een hele reeks van 3 opnieuw geïnterpreteerde bestsellers die je nieuwe beste vrienden in het donker zullen worden.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Geniet van een langdurige en intense stimulatie met de Saturnus penis- en kogelring uit de Hueman collectie. De ring beperkt de doorbloeding, waardoor uw penis en ballen extra gevoelig zijn bij aanraking en uw erectie harder aanvoelt en langer aanhoudt. De ring beschikt over 10 verschillende vibratiestanden (3 snelheden en 7 patronen). Het heeft een stevige kern met een zachte siliconen coating voor comfortabel gebruik.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Rust je pakket uit met een krachtige siliconen ring die is ontworpen om je stoten te verbeteren met een fluweelzachte ring waar je geliefde tegenaan kan stoten en wrijven! Deze cockring heeft een krachtige vibrerende kern, bedekt met een zijdezachte siliconen buitenkant voor een luxueus gevoel. Rust deze ring uit en breng een comfortabele beperking aan op je schacht en ballenzak om de duur van de erectie en de hardheid te vergroten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Thimble Black

    Getextureerd, plezierig en een geweldige intense grip! Deze ongelooflijke ring is gemaakt van siliconen en heeft een interne vibrerende kogel en een all-over geribbelde textuur voor dubbel zoveel clitorisplezier.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    De vibrerende cockring Thor van Feelztoys maakt je erectie langer en sterker, heeft sterke trillingen en kan gebruikt worden voor solospel of koppels.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    De luxueuze, toegankelijk geprijsde Charged™-lijn introduceert met trots oplaadmogelijkheden voor een van Screaming O's populairste speelgoed, de BigO®, waardoor het de perfecte oplaadbare vibratiering op instapniveau is. Een dikke, rekbare cockring met een vibrerende motor, The Charged™ BigO® zorgt tegelijkertijd voor erectieverbetering en clitorale stimulatie.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Bayek maakt deel uit van de ZALO Legend Series en is ontworpen om de seksuele ervaringen van koppels naar een hoger niveau te tillen. De slanke, zachte siliconen bedekt de ergonomische vorm die comfortabel tussen twee lichamen past om de penetratie van binnen en van buiten te verbeteren.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Versterkt, vibreert en stimuleert!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Deze dubbelmotorige vibrerende cockring van Zeus maakt uw erectie langer, sterker en geeft u een bovennatuurlijk vermogen om te behagen. Twee motoren in het bovenste en onderste deel van deze cockring zorgen voor sensuele vibraties die jou en je partner tot intensere orgasmes zullen brengen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Deze krachtige cockring is de perfecte stimulans voor jou en je partner! Met deze zeer rekbare penisring van siliconen geniet je van een langdurige erectie waardoor je langer door kunt gaan. Bovenin zit een extra stimulator met een uitneembare mini bullet vibrator die de clitoris stimuleert, zodat ook jouw partner een heerlijk orgasme krijgt.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Sterke erecties met geweldige trillingen!

    € 49,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Curitis Black

    Verbeter uw prestaties en het plezier van uw partner in de slaapkamer wanneer u de legendarische vibrerende zwarte siliconen cockring omdoet. Dit fantastische mannelijke seksspeeltje is voorzien van twee hangende tentakels die een verstelbare ring vormen om hem te allen tijde veilig en comfortabel te houden; perfect afgestemd op uw lichaam voor het meest effectieve gebruik.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Geniet van langdurige erecties en intense stimulatie met deze stijlvolle en fantastisch vibrerende cockring uit de Hueman collectie. De zachte siliconen van dit speeltje voelen zeer comfortabel aan. De vibrator heeft 10 verschillende vibratiestanden, waaronder 4 snelheden en 6 patronen, allemaal eenvoudig in te stellen met de draadloze afstandsbediening.

    € 57,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 277 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.