×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende ringen

Artikelen 129 tot 160 van 277 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Droom je van hardere en langduriger erecties en nog meer stimulatie? Het kan met de Neptune vibrerende cockring! Plaats de ring rond de basis van de penis als de penis slap is. Tijdens een erectie beperkt de ring de bloedstroom in de penis, wat zorgt voor een hardere en langduriger erectie.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Deze vibrerende cockring van Hueman is een musthave in jouw collectie. Door de bloedstroom te beperken zorgt de ring voor meer plezier, een sterkere en langduriger erectie en culmineert in een intenser orgasme.

    € 57,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Voeg een buzz toe aan je seksspel met deze gloednieuwe lijn ELECTROSHOCK-speeltjes!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sniper Black

    Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen en voorzien van 2 lussen, waarvan er één in maat verstelbaar is, zorgt de Satisfyer Sniper voor een verhoogde bloedretentie om je vrijen te verlengen. Extra trillingen stimuleren beide partners.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Een genot voor haar, voor hem en voor beiden tegelijk! Met deze set zul je veel sexy plezier beleven, geloof ons. Het bevat een verwisselbare minivibrator met app-gestuurde functies, evenals een Dante II siliconen erectiering en een Candy clitorisstimulator om de minivibrator in te plaatsen. Geniet van voorspel vol bedwelmende opwinding en intenser vrijen, het is de moeite waard!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Voeg wat extra stimulatie toe aan je sensationele solospel! Deze siliconen cockring met G-schacht is gemaakt van premium siliconen en strekt zich uit over het hoofd om comfortabel langs de schacht te worden gedragen. De krachtige trilmotor levert 4 snelheden en 7 trillingspatronen die via de kleine knoppen of via de op batterijen werkende afstandsbediening kunnen worden gewijzigd! Ontworpen met IPX5 waterdichte technologie, is hij ook bestand tegen sterke stromen waterstralen! Na elk gebruik laadt u de trilring volledig op met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    We hebben onze iconische vrolijke konijnenoren gecombineerd met een krachtige vibrerende cockring met 12 functies, om je spannende stimulatie en vibraties voor twee te bieden.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze plug en vibrerende C-ring met een krachtige single speed bullet biedt een combinatie van sensaties en langduriger plezier. De Ultrasilk™-silicone, die zijdezacht aanvoelt, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Stimulator clitoris en vaginale ringopwekker, waarmee u het plezier in uw intieme relaties tot het uiterste kunt vergroten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Spannende stimulatie voor HEM en HAAR.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Trap Black

    Een prachtige penisring voor liefhebbers van seks. Trap is flexibel en rekbaar, gemaakt van superzachte siliconen. Het heeft een zeer intense vibrator die de trillingen door de penis verdeelt en zo de erectie langer in stand houdt. Deze ring wordt geleverd met een interne vibrerende kogel die kan worden verwijderd en gebruikt voor voorspel, clitoris- of tepelstimulatie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    We hebben onze populaire MOTOVibe Rev Cockring opnieuw ontworpen met een fantastische druppelvorm. Deze toevoeging zorgt voor extra stimulerende trillingen langs zowel de smet als de kogels en schacht.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Samen op zoek naar geluk? Dan brengt deze C-ring jou het ultieme genot. De Happiness C-ring maakt de erectie langer en harder. Geniet van de goede vibes van deze C-ring. Stimuleer de clitoris en stuur tegelijkertijd trillingen naar de schacht van de penis. Geniet van dubbel zoveel plezier!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Verbeter uw pakket en breng uw smaak tot leven met deze combinatie van cockring/geurstimulator! Geniet van het intense perineumplezier terwijl de gevoeligheid en duur van uw erectie wordt vergroot dankzij de nauwsluitende omhelzing van de siliconen pik- en balringen. Deze stimulerende cockring is gemaakt van hoogwaardige, lichaamsveilige siliconen die fluweelzacht, ftalaat- en latexvrij zijn, zodat je met vertrouwen kunt spelen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    De oplaadbare Silicone French Kiss™ Enhancer maakt gebruik van de perfecte mix van 12 vibratiefuncties met een flikkerende teaserring voor dubbel knie-schudplezier. De rekbare dubbele ondersteunende ring is gemaakt om het plezier voor zowel beginners als erotische experts te intensiveren.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Vibrerende Cocksling van Hünkyjunk

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Zet de volgende grote stap in uw relatie en zorg voor grote wederzijdse tevredenheid met de TOR™ 3 pleasure ring. Meer vibratie-instellingen toegestaan meer ruimte voor experimenten, samen met unieke aanpassingsmogelijkheden met behulp van de LELO-app. TOR™ 3 is gemaakt van hoogwaardige, lichaamsveilige siliconen, waardoor het perfecte verleden bij alle vormen en maten, en de sensaties idealiter naar beide partners overbrengt.

    € 239

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Penisring, ontworpen om u te helpen een langduriger en sterkere erectie te krijgen. 2 motoren met 10 krachtige vibratiefuncties zorgen voor extra stimulatie van de clitoris, maar deze ring is ook ideaal voor het stimuleren van de testikels. Er wordt een satijnen tas meegeleverd voor opslag.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Verbeter uw favoriete bezit... De zachte, flexibele ring van de Bcharmed Basic Wave is ontworpen om perfect bij mannen te passen, terwijl lichaamsveilige siliconen verleidelijk langs uw meest gevoelige gebied glijden. Dit sterke plezierhuis heeft stimulerende ribbels om je favoriete plekje te kietelen, terwijl de motor met 5 functies je massage beheerst.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Wil je een nieuwe dimensie toevoegen aan je seksleven? Probeer eens deze vibrerende ring van Pepino, die dankzij de vele stimulerende uitsteeksels eindeloze opwinding in je zal opwekken. De ring is aangenaam zacht en flexibel en daardoor comfortabel om te dragen. Zet hem op je penis in erectie, zet hem aan en geniet van de vibraties!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Bayek maakt deel uit van de ZALO Legend Series en is ontworpen om de seksuele ervaringen van koppels naar een hoger niveau te tillen. De slanke, zachte siliconen bedekt de ergonomische vorm die comfortabel tussen twee lichamen past om de penetratie van binnen en van buiten te verbeteren.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Als je de seksverbeterende kracht van een cockring niet kunt weerstaan, dan zul je deze konijnen-cockring geweldig vinden. De ring zelf zal de basis van zijn schacht omhelzen en ervoor zorgen dat zijn erectie langer harder blijft. De zijdezachte siliconen wrijven tegen haar clitoris en sturen intense trillingen naar haar clit en door zijn schacht voor geweldige stimulatie als nooit tevoren. De bevestigde kogel beschikt over tien verschillende trillingspatronen, zodat u de gewenste sensatie kunt ervaren. Geniet van deze hoogwaardige siliconen cockring voor een betaalbare prijs en een onverslaanbaar gevoel.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Leg de delicate, steeds veranderende kleuren van de lucht vast

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Presentatie van het poesje en de ridder. De Pussy & The Knight, vibrerende koppelring is ontworpen met koppels in gedachten. Je kunt de koppelring verschuiven, afhankelijk van de positie waarin je je bevindt, om ervoor te zorgen dat het speeltje altijd zowel zijn geest als die van haar opheft. The Pussy & The Knight is lichtgewicht en heeft 10 verschillende modi om aan ieders behoeften te voldoen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    De zijdezachte en zachte siliconen zijn lichaamsveilig en het voorkeursmateriaal voor de beste seksspeeltjes. Geniet van de dubbele verbetering van de cockring en de geurstimulator. Terwijl u uw erectie behoudt en verbetert, kunt u ook genieten van de krachtige trillingen die afkomstig zijn van de vibrator die tegen uw perineum is geplaatst. Kies tussen 3 snelheden en 4 trillingspatronen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    De TENGA SVR-serie naar nieuwe hoogten brengen is de SVR+! Geniet met 1,5x meer kracht dan de originele SVR-serie van nog sterkere sensaties voor partnerplezier. Intensiveer gepassioneerde nachten met de SVR+.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Een klein speeltje voor divers speelplezier!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Big O

    De Big O vibrerende cockring is voorzien van een motor met twee functies en een rekbare en stevige erectieband die hem langer stevig houdt. Druk één keer op de knop voor een stabiele en sterke vibratie en druk nog een keer om te plagen, te plezieren en te kietelen met krachtige multifunctionele pulsatie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Vergroot je gedeelde plezier met dit speelse speeltje voor koppels dat hem – en haar – een boost van sensatie bezorgt! Hij blijft harder en langer – dankzij de nauwsluitende pasvorm van de superelastische penisring aan de basis van zijn schacht. Tegelijkertijd zal het gerichte gezoem van een clitorale sfeer haar bij elke stoot over de rand sturen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Shag je een weg naar de top met Magic Motion's Cockring Dante!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Als je de seksverbeterende kracht van een cockring niet kunt weerstaan, dan zul je deze geweldig vinden. De ring zelf zal de basis van zijn schacht omhelzen en ervoor zorgen dat zijn erectie langer harder blijft. De zijdezachte siliconen wrijven tegen haar clit en sturen intense trillingen naar haar clit en door zijn schacht voor geweldige stimulatie als nooit tevoren. De bevestigde kogel beschikt over tien verschillende trillingspatronen, zodat u de gewenste sensatie kunt ervaren. Geniet van deze hoogwaardige siliconen cockring voor een betaalbare prijs en een onverslaanbaar gevoel.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Het is eenvoudig, elegant en krachtig! Onze klassieke Sport Fucker Universal Cockring (jaar na jaar een van onze bestsellers) heeft nu een motor! Compleet met 10 vibratiefuncties, zoemt deze superzachte siliconen cockring mee met je bewegingen, waardoor een stimulerende tinteling voor jou (en je partner, indien van toepassing) ontstaat. De batterij is oplaadbaar met de meegeleverde USB-oplaadkabel en het geheel is slank genoeg om overal mee naartoe te nemen en te activeren met de draadloze afstandsbediening.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 277 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.