×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende erectieringen

Artikelen 129 tot 160 van 701 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Voeg iets extra's toe aan je liefdessessie met deze siliconen vibrerende cockring. Met 10 vibrerende standen die je urenlang intens plezier en ondeugend plezier bezorgen, zal dit speeltje geliefd zijn bij jou en je partner!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Cocksling

    Deze cocksling vestigt de aandacht op je penis en ballen door ze naar voren te duwen voor een uitdagende look. De sling zorgt ervoor dat de ballen en de penis een beetje opzwellen, waardoor ze groter en gevoeliger worden. Het speeltje is gemaakt van zacht en rekbaar materiaal voor een perfecte pasvorm, waardoor het comfortabel is om te dragen. Maak de cocksling na gebruik schoon met water en toycleaner voor een goede hygiëne.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Realiseer uw maximale potentieel tijdens gedeelde ontmoetingen met Again and Again, een opschuifbare, verstelbare ring die is ontworpen om de erecties te verbeteren en de uithoudingsvermogen te optimaliseren, voor langdurige passiesessies en volledige tevredenheid.

    € 20,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    De multifunctionele vibrator was goed om de P-spot of G-spot te bereiken. het kan zowel de anus als haar clitoris bevredigen tijdens seks, terwijl de dubbele ring zijn penis sterker maakt. Of steek de kop van de dildo in haar anus en de dubbele ring omhult zijn penis en testikels zodat het koppel ermee kan spelen. Voel de drievoudige stimulatie van de clitoris, G-spot en prostaat, waardoor u tussen uw benen bibbert en beeft.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    De unieke hoornvorm van de vibrerende penisring vergroot je zelfvertrouwen, houdt van je partner. Terwijl je partner je van achteren penetreert, laat ze rondreiken en je vibrerende schacht aaien. Ga met uw rug op hun penis zitten en laat ze de trillingen door uw deel voelen rommelen. Maximaal contact met het onderdeel betekent dat u beiden kunt profiteren van de trillingen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    De Trainer Ring van Sport Fucker is zowel een lul- en balspeeltje als een stand-alone ballstretcher in één.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    COCKSLING-2 is absoluut de beste cockring die we hebben gemaakt - we dragen ze om te neuken, te aaien, voor pisspelen en pijpen, we dragen ze onder uitrusting voor een grotere bobbel... en we weten dat jij dezelfde hebt gedaan - in de afgelopen 3 jaar hebben we meer COCKSLING verkocht dan al het andere speelgoed dat we samen maken.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Wil je een level omhoog gaan? De Bcharmed Basic Plus is een dubbele massagering met een sterke minimotor, perfect voor zowel solo- als partnerspel. 100% lichaamsveilige siliconen geven het een flexibele stretch voor een pasvorm die zo nauw aansluit dat je in een mum van tijd langer meegaat. Het zijdezachte gevoel gecombineerd met vijf weelderige vibratiepatronen zorgt voor sterkere erecties voor hem en gelijktijdig clitoraal genot voor haar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Red

    Atomic Jock Humpballs cockring van OxBalls is de perfecte combinatie van duurzaamheid en een zacht, zacht gevoel dat niet in je huid knelt of prikt.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Perfecte ondersteuning tijdens de seks!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Bullseye

    Krijg dat erotisch geladen balgevoel met deze superelastische cockring met dubbele lus. Eén ring glijdt naar de basis van je schacht voor een hardere, langduriger erectie, terwijl de andere ring rond je ballen loopt voor een ongelooflijk strak en dringend gevoel. Geniet van het unieke plezier van een dubbele lasso! Maak het schoon met speelgoedreiniger en spoel af met warm water.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Het lusttrio voor HEM!

    € 11,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    De Screaming O RingO's helpen hem langer harder te blijven met sterkere, vollere en stevigere erecties, en nu kunnen fans genieten van drie unieke super-elastische maten in twee kleuren om hun perfecte pasvorm te vinden! Rek de ring eenvoudig rond de penis en testikels en draag deze aan de basis van het lichaam, zodat de nauwsluitende cockring zijn werk kan doen.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Verleng het plezier en laat het plezier duren met deze hypoallergene TPE-penisring van Powering. POWERING erectieringen zijn veilig voor het lichaam, ze zullen zeker uw prestaties verbeteren en uw genot intensiveren.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Adjust Ring

    Voor een erectie die op bestelling wordt gemaakt, ontdek het comfort van een cockring die ergonomisch verstelbaar is voor uw steeds wisselende genoegens.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Voor meer seksuele kracht! Cockring gemaakt van zeer flexibel siliconenachtig materiaal, met een nauwsluitende pasvorm en een geïntegreerde vibrerende kogel.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    De Strong One cockring van lichaamsvriendelijke siliconen geeft je meer uithoudingsvermogen en stijfheid en vertraagt je ejaculatie. De diepe trillingen stimuleren bovendien beide partners en zijn via de app te bedienen.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Spannende stimulatie voor koppels!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Deze transparante Vibrating Sleeve van Crystal Clear is gemaakt van zacht, rekbaar materiaal en brengt de penis in topvorm zodat deze voor vervullend genot kan zorgen. De nauwsluitende hoes ondersteunt de erectie. Hij wordt over de penis geplaatst en de kogelring zorgt ervoor dat de hoes veilig en comfortabel zit, en zorgt er ook voor dat hij niet afglijdt.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Mannen zullen zeker genieten van allerlei opwindende sensaties over de gehele lengte van de penis met deze Couples Stimulator Ring. Maak de penis gevoeliger, vertraagt het orgasme en zorgt ervoor dat erecties langer duren bij gebruik van de ring.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • FirmTech Performance Ring

    De originele erectiering van FirmTech biedt geïndividualiseerd comfort en pasvorm voor ultiem plezier en prestatie zonder de technische gegevens van onze technische ring.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Zeer fantasierijk en ergonomisch ontwerp. Materiaal: roestvrij staal (304), nikkelvrij. Gewicht: 122g, Ø 4,8 cm

    € 34,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hot Octopuss Atom Plus

    De ATOM PLUS is 's werelds eerste cockring met dubbele geïntegreerde motoren, die intense perineumstimulatie mogelijk maken naast krachtige trillingen bovenop de schacht.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Na een jaar van testen en dimensioneren van ons ontwerpconcept, gingen we bijna kapot toen we de definitieve versie van ons nieuwe seksspeeltje testten!

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gender X Back It Up Black

    Deze unieke combinatie van vibrerende plug en ring op afstand beschikt over twee krachtige motoren die samenwerken in de schacht en de basis. De verstelbare C-ringarmen bieden 3 verschillende posities, terwijl de bolvormige plug aan de boven- en onderkant taps toeloopt met een veiligheidsbasis die met elkaar verbonden wordt om één soepele, flexibele vorm te vormen.

    € 80,90

    € 60,90

    +

    -

    Voorradig

  • Selopa Erection Rings Clear

    Versterk uw erectie met deze collectie met 3 ringen die 3 ondersteuningsniveaus biedt: nauwsluitend, strak en intens. Gebruik één superrekbare ring tegelijk of alle drie tegelijk voor een hardere, dikkere ervaring.

    € 7,90

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Zijn Ringness The Earl is een Mystim cockring gemaakt van 100% chirurgisch roestvrij staal en hij is niet alleen een erotisch sieraad: hij kan je ook helpen langere en intensere seks te hebben.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    TRI-SPORT is de nieuwe futuristische sportling van ATOMIC JOCK.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Muziek, geluid en games om de trillingen op afstand of lokaal te regelen

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Deze grote zachte siliconen cockring verbetert de seksuele prestaties. Deze ring wordt aan de basis van de penis gedragen en kan met een condoom worden gebruikt. Voor hem en voor haar plezier en aansluitende pasvorm voor langere en stevigere erecties.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    RingO Biggies zijn een dikkere versie van een van onze populairste cockringen en hebben een strakkere, stevigere pasvorm die een enorme indruk maakt.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Vergroot uw plezier en verleng uw speeltijd! Play With Me Vibrerende C-ringen kunnen rond de basis van de schacht of onder de ballen worden gedragen en zijn zacht en rekbaar zodat ze comfortabel bij iedereen passen. Zachte noppen langs de vibrerende kogel stimuleren de clitoris tijdens gebruik.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 701 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.