×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende erectieringen

Artikelen 97 tot 128 van 701 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Geniet van de meest explosieve ejaculaties ooit met de Ass-Gasm Cockring Plug.

    € 37,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Tor 2 Black

    Een comfortabele en perfect passende vibrerende koppelring die door mannen wordt gedragen tijdens het vrijen, TOR™ 2 verbetert de sensaties van seks voor beide partners.

    € 169

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    MENZSTUFF DUAL POWER BALL SPEELMOK

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Duelist Blue

    Op zoek naar een penisring die alles aankan wat je eraan toevoegt? Bekijk de duellist!

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Voel het gefladder met de Monarch, een draagbare vlindervibe die de clitoris laat flitsen en het omliggende gevoelige gebied omhult met stimulerende trillingen. De Monarch is ontworpen naar de beroemde vlindermassager – een klassieke favoriet onder koppels – en combineert handsfree intieme massage met extra krachtverbetering voor een magnifiek majestueuze ervaring.

    € 41,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    COCKSLING-2 is absoluut de beste cockring die we hebben gemaakt - we dragen ze om te neuken, te aaien, voor pisspelen en pijpen, we dragen ze onder uitrusting voor een grotere bobbel... en we weten dat jij dezelfde hebt gedaan - in de afgelopen 3 jaar hebben we meer COCKSLING verkocht dan al het andere speelgoed dat we samen maken.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Stay Hard Vibrating Tongue Ring Blue

    Laat je tong reizen! De vibrerende tongring met 10 functies van Blush Novelties is een veelzijdige vibrerende cockring voor koppels voor hardere, sterkere en langere sessies. Het zijn eigenlijk 3 seksspeeltjes in 1. Gebruik ring en kogel samen. Gebruik de cockring apart. Gebruik de kogel afzonderlijk om al die erogene zones te plagen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Verleng uw verleidingstevredenheid met de duurzame siliconen Tri-Snap Scrotum-steunring. De sensuele erectiering is ontworpen om het uithoudingsvermogen te ondersteunen, een keiharde erectie te behouden en intiem genot te verlengen. De ultra rekbare, volledig verstelbare cockring is gemakkelijk te gebruiken, comfortabel om te dragen en is ideaal voor nieuwe en ervaren gebruikers.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Deze siliconen ballensplitter uit de Boners collectie zorgt ervoor dat jouw mannelijke vormen op elk moment klaar zijn voor actie. De ballensplitter duwt de penis naar voren, trekt de ballen naar beneden en spreidt de testikels. Dit zorgt voor een unieke en uitdagende uitstraling en biedt een aangenaam gevoel. Het seksspeeltje is volledig gemaakt van zacht en rekbaar materiaal dat perfect om je meest gevoelige lichaamsdelen wikkelt.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    De Satisfyer Perfect Pair 3 is altijd de perfecte combinatie: de 2-in-1 vibrator verrukt met diepe, krachtige trillingen, of het nu als vingervibrator of penisring is.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Geef je mannelijkheid een sensuele upgrade met onze Mighty One. Onze ring is aangenaam flexibel, past zich aan alle maten aan en omarmt uw penis, waardoor een bloedstasiseffect ontstaat voor langdurig genot en sensueel uithoudingsvermogen.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Drie ringen in één set betekent dat je kunt experimenteren met het vinden van de perfecte pasvorm, of de maat kunt gebruiken die bij je humeur past: zacht of sensueel gedurfd! Schuif de ring naar de basis van de schacht om hardere, langduriger erecties te ervaren en laat de genotsparels u zachtjes masseren voor extra erotische stimulatie. Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luxe accessoire voor penis en testikels.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    COCKSLING-2 is absoluut de beste cockring die we hebben gemaakt - we dragen ze om te neuken, te aaien, voor pisspelen en pijpen, we dragen ze onder uitrusting voor een grotere bobbel... en we weten dat jij hetzelfde hebt gedaan - in de afgelopen 3 jaar hebben we meer COCKSLING verkocht dan al het andere speelgoed dat we samen maken.

    € 37,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Harnas gemaakt van zwarte leren banden met studs en stalen verbindingsringen. Hij is verstelbaar dankzij de gespsluitingen. De pik-/kogelring (Ø 5 cm) houdt IT onder controle. Hoogwaardige, duurzame kwaliteit.

    € 109

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    De Ohare XL dubbel vibrerende erectiering verandert hem in jouw favoriete konijnenvibe met een comfortabele pasvorm erectiering en een superkrachtige motor met 4 functies, aangevuld met zachte, flexibele konijnenoren!

    € 26,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    De cockring heeft 9 krachtige vibratiemodi met verschillende snelheden, pas voortdurend de snelheid aan om je penis te trainen, train je gevoeligheid om je uithoudingsvermogen te vergroten, voel het plezier van verschillende trillingen, maak jezelf harder, sterker en duurzamer.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Cobra Purple

    Als je de seksverbeterende kracht van een cockring niet kunt weerstaan, dan zul je deze geweldig vinden. De ring zelf zal de basis van zijn schacht omhelzen en ervoor zorgen dat zijn erectie langer harder blijft. De zijdezachte siliconen wrijven tegen haar clit en sturen intense trillingen naar haar clit en door zijn schacht voor geweldige stimulatie als nooit tevoren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    De Cockring RVS van het kwaliteitsmerk Steel Power Tools is een strakke, moderne cockring gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Deze stevige ring verhoogt de uithoudingsvermogen en de uithoudingsvermogen van de erectie. De Cockring RVS is lichaamsveilig, gebouwd voor plezier en gebouwd om lang mee te gaan. Ontdek je hardere kant met Steel Power Tools!

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Geniet van een heerlijke en unieke stimulatie door deze BRUTUS Ballentas te dragen!

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Ben je toe aan extreem genot? Dan moet je deze cockringen proberen! Het geeft uw penis de gewenste keiharde kracht en voorkomt voortijdige ejaculatie! Je zult dol zijn op de eenvoudige vormen van deze cockringen en door het siliconenmateriaal zullen ze zich zeer snel aanpassen aan jouw lichaamstemperatuur. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en wordt geleverd in de kleur zwart.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Ontdek de perfecte voedende PR11 om te gebruiken tussen de testikels en de penis, ook geldig voor de basis van de penis. Verleng het plezier en laat het plezier duren met deze hypoallergene TPE-penisring van Powering. POWERING erectieringen zijn veilig voor het lichaam, ze zullen zeker uw prestaties verbeteren en uw genot intensiveren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Ga zitten, maak het u gemakkelijk en laat de SVAKOM APP de controle overnemen. Winni 2 is geschikt voor Bluetooth en volledig compatibel met de SVAKOM APP - ontdek nog meer trillingen en manieren om te spelen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Large Cock Ring Set

    Geniet van een intense seksuele ervaring met deze 3-delige cockringset! De ringen zijn gemaakt van zacht en flexibel siliconen voor een goede en comfortabele pasvorm. Plaats de ring rond de basis van de penis als de penis slap is. Tijdens een erectie beperkt de ring de bloedstroom, waardoor een hardere en langdurige erectie ontstaat. Hierdoor voelen orgasmes ook intenser aan.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Zeer fantasierijk en ergonomisch ontwerp. Materiaal: roestvrij staal (304), nikkelvrij. Gewicht: 92g, Ø 3,8cm.

    € 18,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Power Clit

    Ervaar gedeeld genot met de dorcel powerclit.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    De Cockring RVS van het kwaliteitsmerk Steel Power Tools is een strakke, moderne cockring gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Deze stevige ring verhoogt het uithoudingsvermogen en het uithoudingsvermogen van de erectie. De Cockring RVS is lichaamsveilig, gebouwd voor plezier en gebouwd om lang mee te gaan. Ontdek je hardere kant met Steel Power Tools!

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Ervaar synergie met FUSHION, een genot voor het stel. Geribbelde genotspunten rusten op de penis en brengen bij elke beweging trillingen voor beide over. Verhoog de intimiteit terwijl gedeelde sensaties passies opnieuw doen ontbranden. Ontdek de perfecte combinatie van plezier en verbinding met FUSHION – waar gedeelde verlangens hun harmonie vinden.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Power Ring L

    Zeer fantasierijk en ergonomisch ontwerp, zacht, hygiënisch, niet-poreus, geurloos, anti-allergisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, ftalatenvrij. Materiaal: 100% siliconen, Ø 4,5cm.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Legendary Duo

    Deze cockringvibrator is perfect voor het versterken en behouden van erecties en het verhogen en uitstellen van genot. Elke Duo cockringvibrator is uitgerust met een krachtige motor die 12 vibratiestanden overbrengt via de siliconenbanden en de kop van de motor, waardoor je partner tegelijkertijd wordt opgewonden tijdens de penetratie.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibraties om de ballen te plezieren, geleverd door deze Mr Pleasure vibrerende scrotum pleaser, voor maximaal genot! De vibrerende balzakstimulator is gemaakt van zachte siliconen en heeft handige penisbandjes. Druk gewoon op de knop op de stimulator of de afstandsbediening en geniet van de opwindende sensaties van vibraties die je ballen stimuleren! Het veranderen van het trilritme is eenvoudig met de draadloze afstandsbediening. Of geef hem aan je partner, die je kan verrassen door de afstandsbediening op afstand te bedienen voor spannend speelplezier!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    De Blush Performance Silicone Glo Cockring is gemaakt voor comfort en verbetert je speeltijd met zijn antisliphandgreep en satijngladde siliconen. Deze lichaamsveilige cockring is zacht en rekbaar voor meer draagbaarheid, zodat je comfort net zo lang meegaat als jij. De Silicone Glo Ring is gemaakt met glow-in-the-dark-pigmenten en is leuk om naar te kijken in het donker, en gemakkelijk te vinden als het licht uit is!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 701 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.