×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende erectieringen

Artikelen 33 tot 64 van 701 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream King's Rings Black

    KING'S RINGS IS een driedelige set penisringen in drie maten, gemaakt van uitzetbare siliconen.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Butterfly Wings Vibrating Penisring Purple

    Paarse cockring voor sensuele uurtjes samen!

    € 7,90

    € 2,69

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Black

    DONUT-2 FATTY duwt wat je hebt opgegeten en eruit gehaald, duwt je ballenzak naar voren... maakt je vlees voller... onze dikste, overvloedige jelly-ring... zorgt ervoor dat je botten krijgt en je hard houdt...

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Swordsman Blue

    De in maat verstelbare Satisfyer Swordsman cockring intensiveert uw erectie en verlengt uw vrijen, omdat hij een bloedretentie-effect heeft. De grote, golvende clitorisstimulator is gemaakt van siliconen en bevredigt beide partners ook met intense vibraties.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Het ringkwartet voor krachtige erecties. Drie ringen omsluiten uw penis strak voor spannende seksuele avonturen. En de testikelring vernauwt op sensuele wijze je mannelijkheid. De rekbare ringen zijn verbonden met twee gekartelde stimulerende staafjes. Elke ring is 8 mm dik. Totale lengte 6,5 cm. Rokerig zwart. Materiaal: TPE. Penisringen elk diameter 2,3 cm, testikelring 4,3 cm.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Deze Speed Shift zit vol verrassingen met zijn verstelbare snelsluiting en zeventien verschillende maataanpassingen. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat deze ring niet past; je verandert gewoon het tabblad, dus het is echt one size fits all. Om nog maar te zwijgen van het feit dat als je een vriend op bezoek hebt, je niet door je kast hoeft te graven om er een te vinden die past; deze zal het lukken.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Epic Duo

    Twee lussen voor de penis en testikels zorgen voor een indrukwekkend bloedretentie-effect, terwijl de clitorisstimulator voor extra stimulatie zorgt. De trillingen van de Satisfyer Epic Duo zijn ook te bedienen via de Satisfyer Connect app.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Canrok Silicone Penis Rings Set Black 7 pack

    Is een voortijdig hoogtepunt of een zwakke erectie een onaangenaam onderdeel van uw leven? Dit probleem heeft een gemakkelijkere oplossing dan je nu misschien denkt, en het is de erectiering! Twijfel je over de maat? Deze set bevat 7 ringen in verschillende maten, dus geen zorgen, er zit vast wel eentje tussen die bij je past.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Ringer Cock Ring Multi-Color 3 pack

    RINGER is een dikke jelly-ring die je vlees doet opzwellen en je rommel naar buiten duwt voor een krachtig pakket.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    De Cock and Ball Ring met RC Buttplug van Rebel is een combinatie cock- en ballring met een aangesloten vibrerende anaalplug, die via een afstandsbediening en dankzij het bereik van 15 meter zelfs door een partner kan worden bediend.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Pivot

    Stap in de ring en ontdek een geheel nieuwe wereld van intiem genot. Pivot by We-Vibe™ biedt zowel comfort als stabiliteit, waardoor verschillende posities tijdens seks mogelijk zijn. Een ring van hoge kwaliteit die clitorale stimulatie tijdens de seks biedt en het genot voor beide partners vergroot.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Voor meer uithoudingsvermogen en intense hoogtepunten!

    € 3,79

    € 1,89

    +

    -

    Voorradig

  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    De EXS G Lover is een vibrerende ring die trilt in het lichaam van je partner, de meeste vibrerende ringen van concurrenten trillen alleen buiten het lichaam en zijn voor eenmalig gebruik en duren ongeveer 40 minuten, waardoor ze milieuonvriendelijk zijn!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Black

    Constrict, beteugeling en geniet van Renegade's Vitality Rings. Verleng je speeltijd door je pik en ballen op een onbeperkt aantal manieren te verleiden met 4 cockringen van verschillende grootte. Vitality Rings zijn gemaakt van geurloos, soepel TPE en verkrijgbaar in 3 kleuren en zullen uw ervaring zeker vermenigvuldigen. Geschikt voor gebruik met alle smeermiddelen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    De Ballstretcher van het kwaliteitsmerk Steel Power Tools heeft een strak, modern ontwerp gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Deze stevige ballstretcher is een spannende toevoeging aan elke speelgoedcollectie en zorgt voor ondeugend BDSM-spel. De Ballstretcher is lichaamsveilig, gebouwd voor plezier en gebouwd om lang mee te gaan. Ontdek je hardere kant met Steel Power Tools!

    € 49,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Stay Hard Donut Rings Oversized Red

    Presteer als de hengst die je bent! Deze Stay Hard-ringen zijn een eenvoudige, verleidelijke toevoegingen om uw erectie te verlengen, zodat u uw sessies met uw partner kunt verlengen! Stay Hard cockringen bieden geweldige voordelen, omdat deze rond de schacht van zowel de schacht als de testikels kunnen worden gebruikt om zowel uw maat als uw uithoudingsvermogen te vergroten.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Play with Me King Of The Ring 6 pack

    Speel hard en vergroot je uithoudingsvermogen met je King of the Ring sixpack! Deze ringen zijn een eenvoudige manier om je harder en groter te voelen en je spel te verlengen! King of the Ring biedt geweldige voordelen omdat deze rond de schacht of zowel de schacht als de testikels kunnen worden gebruikt. Gemaakt van super rekbaar elastomeer. Gemakkelijk schoon te maken en goed om keer op keer te gebruiken - net als jij!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Dual Motor Vibrating Ring Black

    De vibrerende cockring met knobbeltjes helpt niet alleen het uithoudingsvermogen van de man te verlengen, maar helpt ook bij het stimuleren van de clitoris van de vrouw, wat leidt tot langere en sterkere erecties. Gebruikt als penisringen, herenvibrator, clitorisvibrator, tepelvibrator en anale stimulator. Penisring voor mannen voor haar plezier.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Geniet van het ultieme genot met de Admiral® Vibrerende Perineum Massager & Ring met vloeibare siliconen, een siliconen vibrerende versterker en geurstimulator die een verscheidenheid aan functies combineert om een onvergetelijke ervaring te bieden.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Boners Silicone Cock Ring and Ball Stretcher Grey

    Deze siliconen cockring en ballstretcher is een onmisbaar speeltje voor elke man die op zoek is naar meer stimulatie. Met dit seksspeeltje kun je meer, langer en harder genieten van seks. De ringen zijn gemaakt van zacht en rekbaar materiaal voor een goede pasvorm rond je ballen en penis. Bovendien zijn ze comfortabel om te dragen, zelfs tijdens de meest intense nachten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Selopa 3 Ring Circus Black

    Verleng en versterk uw erectie met zachte en rekbare siliconen penisringen die de bloedstroom zachtjes beperken voor een unieke sensuele ervaring. Elke maat levert een andere intensiteit.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Voor gelijktijdige climaxen! De Couple's Vibrator van Black Velvets is een penis-/ballenring met vibrator en vibro-clitoraal stimulator. De penis- en kogelring moet zo worden aangebracht dat de vibrator over de penis past.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Stay Hard Cock Ring and Ball Strap Black

    Presteer als de hengst die je bent! Deze Stay Hard Beaded Cockringen zijn verkrijgbaar in 3 maten, dus je kunt ze afzonderlijk of alle 3 tegelijk gebruiken. De Kleine Ring is voor maximale erecties; Medium Ring is voor harde erecties; De grote ring kan worden gebruikt om het bovenste deel van uw scrotum te omsluiten om voortijdige ejaculatie te helpen voorkomen. Ze zijn gemaakt van lichaamsveilig TPE, een super rekbaar, comfortabel en ftalaatvrij materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor jouw veiligheid en hygiëne tijdens je intieme spel.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ice Blue

    DONUT-2 FATTY duwt wat je hebt opgegeten en eruit gehaald, duwt je ballenzak naar voren... maakt je vlees voller... onze dikste, overvloedige jelly-ring... zorgt ervoor dat je botten krijgt en je hard houdt...

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Uniek design cockring vibrator seksspeeltje voor koppels: het cockring seksspeeltje voor mannen is ergonomisch ontworpen in de perfecte hoek, heeft twee rekbare ringen, één voor je schacht en één voor je tas, die je een sterke stimulatie geven en je bloed vertragen flow, waardoor je grote man onmiddellijk in lengte en omtrek groter wordt dan ooit, zodat je een perfecte seksuele ervaring bevordert met ring-seksspeeltje voor koppels die extreem seks hebben.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Geniet samen met je partner van extra stimulatie met de Bunny Vibe Ring! Deze cockring zorgt ervoor dat de erectie van de drager langer aanhoudt en harder aanvoelt. Orgasmes zullen ook intenser aanvoelen. De ring is voorzien van een konijntjesstimulator met vibrerend kogeltje, waardoor ook de partner extra wordt gestimuleerd.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Er hangt liefde in de lucht met de op afstand bestuurbare vibrerende liefdesring van Amaysin. Met 9 vibratiestanden, een zijdezacht siliconengevoel en een prikkelend stevige grip kun je een zoemende stimulatie krijgen terwijl je een extra erectieboost krijgt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Triple Cockring Blue

    Met de Boners Triple cockring geniet je van heerlijke stimulatie! Houd het speeltje zo vast dat het gedeelte met de aan/uit-knop zich bovenaan bevindt. Plaats de cockring rond de penis en schuif deze langzaam naar de basis als deze zich in een slappe toestand bevindt. Tijdens een erectie past de ring nauwsluitend rond de penis, waardoor de bloedstroom wordt verminderd.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Verleng je extase met de eenvoudig te gebruiken Silicone Ball Spreader. De discrete erectieverbeteraar heeft een minimalistisch ontwerp en is comfortabel om te dragen tijdens het voorspel en intimiteit. De zachte, soepele en super rekbare ring biedt drievoudige ondersteuning voor meer sensueel genot en ultieme voldoening.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Bull Shape Dual Soft Silicone Erection Ring Black

    De details maken deze penisringen cool, een neusring op de gestileerde snuit en gladde hoorns aan de bovenkant, siliconen penis-bull-kopvorm vergrendelende dubbele ring, met twee ringen, een grote en een kleine, en twee stierhoorns die werken.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    De Multifun 2 bevredigt je libido met een heel speciale vorm met 3 krachtige motoren erin die kunstig kunnen worden geïntegreerd in je vrijen: terwijl een van hen zich in het volumineuze, bovenste hoofdlichaam bevindt, elk van de anderen in de onderste punt van de twee gebogen genotszones. armen zorgen voor opwindende vibraties. Dit betekent: Of het nu tegen, bovenop, in, onder of ertussen is - de roze alleskunner stimuleert je zoals jij het nodig hebt! De twee onderste motoren zijn afzonderlijk van de bovenste kop aan te sturen, waardoor beide delen van de vibrator 10 gevarieerde vibratieprogramma's te bieden hebben. Met 2 knoppen maak je maar liefst 100 combinaties.

    € 45,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Het Armor Tug-slot is voorzien van de Armor Tug-cockring die is bevestigd aan een buttplug met een omtrek van 14 cm voor extra stimulatie. De riem geeft de gebruiker een verbazingwekkende scheiding tussen uw penis en scrotum en geeft tegelijkertijd een grotere lift.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 701 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.