×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende erectieringen

Artikelen 65 tot 96 van 701 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY NOS Black

    Het is de droom: jij en je partner in elkaars armen, waarbij jouw plezier elkaar wederzijds. Krijg een extra harde erectie die een stap verder gaat of het gevoel van rillingen van genot door de clitoris krijgt. De spanning blijft komen totdat jullie beiden het soort orgasme hebben waardoor je sterren ziet.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Super rekbare ring ontworpen voor maximaal genot voor jou en je partner.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Ringer Cockring Black 3 pack

    RINGER is een dikke jelly-ring die je vlees doet opzwellen en je rommel naar buiten duwt voor een zwaarder pakket.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Premiumproduct voor een onverslaanbare prijs!

    € 14,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Cocksling-2 Transparent

    COCKSLING-2 is absoluut de beste cockring die we hebben gemaakt - we dragen ze om te neuken, te aaien, voor pisspelen en pijpen, we dragen ze onder uitrusting voor een grotere bobbel... en we weten dat jij dezelfde hebt gedaan - in de afgelopen 3 jaar hebben we meer COCKSLING verkocht dan al het andere speelgoed dat we samen maken.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    3 cockringen van verschillende grootte. Perfect voor beginners die nieuw zijn in de wereld van extreem rekbare cockringen. Ze kunnen afzonderlijk of allemaal tegelijk gedragen worden en sommige ringen hebben stimulerende groeven.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Red

    DONUT-2 FATTY duwt wat je hebt opgegeten en eruit, duwt je ballenzak naar voren... maakt je vlees voller... onze dikste, sterkste jelly-ring... zorgt ervoor dat je botten krijgt en je hard houdt...

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Eerste draagbare, externe mannelijke speeltje van Lovense

    € 219

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 in 1 vibrator van Coup!es Choice met afstandsbediening. De G-spot vibrator kan losgemaakt worden van de vibrerende cockring zodat beide speeltjes afzonderlijk gebruikt kunnen worden voor extra genot. Samen vormen ze een flexibele vibrator met clitorisstimulator die ook in een slipje gedragen kan worden. Een multifunctioneel speeltje voor gevarieerd spelen, alleen of met een partner!

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos The Strangler Red

    De Red Strangler is een perfecte siliconen cockring die op maat rond je penis of ballenzak kan worden getrokken. Je bepaalt zelf hoe strak je hem wilt hebben en met een druk op de knop zit hij weer los. Ideaal voor de snelle beslisser omdat het altijd past en niet veel kost.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    De Ballstretcher van het kwaliteitsmerk Steel Power Tools heeft een strak, modern ontwerp gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Deze stevige ballstretcher is een spannende toevoeging aan elke speelgoedcollectie en zorgt voor ondeugend BDSM-spel. De Ballstretcher is lichaamsveilig, gebouwd voor plezier en gebouwd om lang mee te gaan. Ontdek je hardere kant met Steel Power Tools!

    € 53,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rocket Ring

    Deze donut is echt een cockring met een overweldigend verlangen om je liefdesleven te veraangenamen. De Satisfyer Ring geeft uw mannelijkheid een sensuele upgrade, waardoor u en uw partner genieten van een tintelend genot. De grote clitorisstimulator heeft een grote diameter en 10 intense vibratiestanden, waardoor de liefdeskraal van uw dame met één druk op de knop wordt gestimuleerd. Maar zelfs tijdens stomende solosessies zal het je verleiden met zijn diepe vibraties en je feilloos naar een hoogtepunt katapulteren.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Een slanke, vibrerende kogel die krachtige verspreiding met een glad punt voor extreme precisie om je intieme plekjes te stimuleren voor intens genot.

    € 18,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Je wilt maximale prestaties. De Stay Hard Silicone Loop Cockring is zacht, soepel en volledig verstelbaar. Het beschikt over een vergrendelingsschuif in lassostijl. Druk op de knop op de schuif om je ring open te trekken. Bevestig je lus aan de basis van je pik of achter je ballen.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Deze 3-delige cockringset is perfect voor iedere man die weet wat hij wil. Geen nutteloze functies of opties, gewoon kwalitatieve cockringen in drie verschillende maten. De ringen zijn gemaakt van geurloos siliconen dat niet poreus is en zeer duurzaam. De siliconen penisringen voelen zacht aan op je huid en zijn flexibel en rekbaar waardoor ze altijd een perfecte pasvorm hebben. De ringen zijn na gebruik eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation 8 Ring

    Zeer fantasierijk en ergonomisch ontwerp, zacht, hygiënisch, niet-poreus, geurloos, anti-allergisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, ftalatenvrij. Materiaal: 100% siliconen, Ø 3,8cm en 4,5cm.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    De Multifun 1 behaagt je met een heel speciale vorm die kunstig kan worden geïntegreerd in elke vorm van vrijen en heeft 3 krachtige motoren: terwijl de ene zich in het bovenste hoofdlichaam bevindt, zorgen de andere twee lagere punten van de plezierarmen voor een goede sfeer. Dit betekent: Of het nu tegen, bovenop, in, onder of ertussen is - de hemelsblauwe alleskunner stimuleert je zoals jij het nodig hebt! De twee onderste motoren zijn afzonderlijk van de hoofdmotor aan te sturen, waardoor beide delen van de vibrator 10 spannende vibratieprogramma's te bieden hebben. Met 2 knoppen maak je maar liefst 100 combinaties.

    € 45,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Verdubbel je plezier en verdubbel het plezier...met deze voorbinddildo zijn twee beter dan één! De siliconen ring aan de bovenkant van de schacht fungeert als een prestatieverhogende cockring, terwijl de grotere onderste ring rond zijn ballen lussen voor een superstrakke knijp.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    De Red Tripple Strangler is perfect voor de cockringliefhebber die zachter materiaal om zijn pik wil hebben, maar toch de riem wil kunnen losmaken of strakker maken wanneer hij maar wil. Je bepaalt zelf hoe strak je hem wilt hebben en nadat je de knoop gewoon naar beneden hebt geschoven, zit hij weer los. Ideaal omdat het altijd past. Gebruik de tweede opening voor meer plezier, bijvoorbeeld voor je ballen of het lichaamsdeel van een partner.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Set van drie rookkleurige ringen voor het oprekken van het scrotum. De kleinste ring wordt om het scrotum geplaatst, bovenaan de testikels. De testikels worden naar beneden gedrukt en het scrotum wordt uitgerekt. Na een tijdje kunnen de andere twee ringen met verschillende breedtes worden gebruikt om het scrotum op te rekken en na verloop van tijd zal het langer worden. Ringbreedte: 1 cm, 2 cm en 3 cm. Alle ringen hebben een binnen-Ø van 2,5 cm (flexibel). Dikte 1 cm.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Set van 3 erectieringen gemaakt van stevig maar flexibel materiaal. Ze zijn gemakkelijk uit te rekken, zitten dus comfortabel en hun textuur belooft een verscheidenheid aan liefdevolle ervaringen. Draag er maar één of allemaal tegelijk!

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Bescherm en stimuleer je mannelijke vormen met deze vloeibare siliconen ballstretcher. Het speelgoed rekt de ballen uit en houdt ze stevig vast. Dit zorgt voor een aangenaam gevoel, maar ook voor een grotere uitstulping. Draag hem tijdens een intense nacht in de slaapkamer of verstop hem onder je kleding om extra aandacht te trekken met je bobbel. De ballstretcher is gemaakt van zeer zacht en flexibel siliconen voor een perfecte pasvorm en een groot draagcomfort.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Power Ring M

    Zeer fantasierijk en ergonomisch ontwerp, zacht, hygiënisch, niet-poreus, geurloos, anti-allergisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, ftalatenvrij. Materiaal: 100% siliconen, Ø 4,0cm.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    De eenvoudig te gebruiken Neo Ring is een van de meest comfortabele cockringen op de markt. Met vier individuele drukknopen kun je de maat van de ring gemakkelijk en veilig aanpassen naarmate je lul groter wordt.

    € 16,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Cockringen glijden naar de basis van de penis om sterkere, langduriger erecties te creëren, en in deze veelzijdige set krijg je vier verschillende vormen en texturen om uit te kiezen. Probeer de klassieke dikke of diamantvormige ringen, of kietel je partner met de pleziernoppen op de wielvorm of de flaporen op de konijntjesvorm. Geniet veilig onder water van dit speelgoed en ruim het in een handomdraai op met speelgoedreiniger en spoeling met warm water.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Glans Ring Silver

    Open roestvrijstalen ring met 2 juweelbolletjes, geschikt voor zowel besneden als onbesneden penissen. De dunne ring wordt direct op de rand van de eikel aangebracht.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Na een jaar van testen en dimensioneren van ons ontwerpconcept, duurde het bijna kapot toen we de aanbevolen versie van ons nieuwe seksspeeltje testen!

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Verdubbel het plezier en verdubbel het plezier met de ongelooflijke dubbele penetrator met afstandsbediening! Stop met vechten om de afstandsbediening en geniet van de sensatie van dubbele penetratie zonder een derde partner in de mix te introduceren!

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Glorious Duo

    De compacte maar toch volumineuze vorm, de vibrerende clitorisstimulator en twee ringen voor de penis en testikels maken de siliconen Satisfyer Glorious Duo de ideale metgezel voor lange nachten.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    TOYJOY is het merk voor kleurrijk, trendy en betaalbaar intiem speelgoed. Het merk heeft diverse kwalitatieve collecties voor een perfecte match!

    € 7,90

    € 2,69

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Diamond Cock Ring Set samengesteld uit 3 ringen in verschillende maten (Ø 2,6 cm, 3,0 cm en 3,5 cm) en een zeer fantasierijk en ergonomisch ontwerp gemaakt van siliconen. Zacht, hygiënisch, niet-poreus, geurloos, anti-allergisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, ftalatenvrij.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 701 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.