×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Lekkerste chocolade

24 artikel(en)

  • Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack

    Goede chocolade hoeft geen serieuze aangelegenheid te zijn. Vijf sardientjes in een blikje ziet er heel realistisch uit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige melkchocolade van 39%. Het blik wordt van bovenaf beschermd door een transparant plastic omhulsel.

    € 14,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Noir 100% Cacao 100g

    Chocolade 100% Cacao. Verwacht verrast te worden wanneer u Bonnat-chocolade voor het eerst proeft. Verwacht het onverwachte, een showcase van smaken en pure, fluweelzachte sensaties van genot.

    € 9,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Lait 55% 100g

    Melkchocolade 55% cacao. Verwacht verrast te worden wanneer u Bonnat-chocolade voor het eerst proeft. Verwacht het onverwachte, een showcase van smaken en pure, fluweelzachte sensaties van genot.

    € 9,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Java 65% 100g

    Melkchocolade Herkomst Indonesië 65% cacao. Verwacht verrast te worden wanneer u Bonnat-chocolade voor de eerste proeft. Verwacht het onverwacht, een showcase van smaken en pure, fluweelzachte sensaties van genot.

    € 9,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g

    Pure chocolade Herkomst Ivoorkust 75% cacao. Verwacht verrast te worden wanneer u Bonnat-chocolade voor het eerst proeft. Verwacht het onverwachte, een showcase van smaken en pure, fluweelzachte sensaties van genot.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Grand'Anse 65% 100g

    Hoog percentage - 65% - melkchocolade bereid uit cacaobonen geteeld in Haïti. De smaak van deze chocolade doet denken aan Caribisch fruit en komt in geleidelijke golven, zoals de zee die de plantage beschermt en wast. Als je aan het einde van de proeverij een vleugje zout ruikt, is dat een herinnering die de zee zelf heeft achtergelaten.

    € 9,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g

    Hoog percentage - 45% - melkchocolade met stukjes gezouten karamel (18%) met gezouten boter (0,02%). Een vleugje gezouten karamel accentueert verrassend de subtiele zoetheid van deze zachte, fluweelzachte chocolade. Echt een interessante traktatie!

    € 7,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Intro Premier Cru Degustation Set 10 pack

    Een proefpakket om u kennis te laten maken met de donkere plantagechocolades van Michel Cluizel Premier Cru. Het bevat 10 individueel verpakte chocolaatjes van 7 plantages.
    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Trinite 75% 100g

    Pure Chocolade Herkomst Trinidad 75% cacao. Verwacht verrast te worden wanneer u Bonnat-chocolade voor het eerst proeft. Verwacht het onverwachte, een showcase van smaken en pure, fluweelzachte sensaties van genot.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Haiti 75% 100g

    Pure Chocolade Herkomst Haïti 75% cacao. Verwacht verrast te worden wanneer u Bonnat-chocolade voor het eerst proeft. Verwacht het onverwachte, een showcase van smaken en pure, fluweelzachte sensaties van genot.

    € 9,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Grand Cru Guayas Orange 70% 100g

    De intense smaak van 70% bittere regionale chocolade wordt benadrukt door de verfrissende zoetzure smaak van gekonfijte schillen van geurige Spaanse sinaasappels. De cacaobonen voor deze chocolade komen uit de Guayas-regio van Ecuador en kenmerken zich door een uitgesproken cacaosmaak met kruidige tonen. De chocolade is glutenvrij en geschikt voor veganisten.

    € 7,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

    Romige 36% witte chocolade, het toppunt van chocolatierkunst. Het smelt langzaam op de tong en brengt de smaak van boterkoekjes en vanillemelk met zich mee, die geleidelijk overgaan in de smaak van vanillepudding. De waterval van smaken wordt afgewerkt met zachte tonen van karamel en frisheid. Cacaoboter is afkomstig van een mix van Kayambe-cacaobonen. Michel Cluizel creëerde het met een zorgvuldig geselecteerde combinatie van bonen uit Midden-Amerika, Afrika en Java om een volle maar toch delicate chocoladesmaak te bereiken.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Cuba 75% 100g

    Zwarte Chocolade Herkomst Cuba 75% cacao. Verwacht verrast te worden wanneer u Bonnat-chocolade voor het eerst proeft. Verwacht het onverwachte, een showcase van smaken en pure, fluweelzachte sensaties van genot.

    € 9,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Mana 65% 100g

    Hoog percentage - 65% - melkchocolade, bereid uit cacaobonen geteeld in de Filippijnen, biedt een scala aan bedwelmende aroma's. De cacaobomen van deze plantage zouden bijna 500 jaar geleden aan boord van Spaanse schepen vanuit Mexico zijn aangekomen.

    € 9,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Grand Cru Guayas Café Bio 70% 70g

    70% chocolade van cacaobonen uit de Guayas-regio van Ecuador met gemalen koffiebonen van de aromatische Arabica-variëteit uit Brazilië (min. 9%). De grote hoogte van de regio Chiapas en de ecologische landbouwmethoden geven de koffiebonen een gastronomisch aroma en een uitzonderlijke smaak die zelfs de meest veeleisende connaisseur zal aanspreken.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bonnat Madre de Dios 75% 100g

    De chocolade is smaakvol in balans met een zeer fijne bitterheid en aangename fruitigheid. De consistentie is traditioneel zeer zacht en fluwelig en de afdronk is extreem lang. Cacaobonen komen uit het Madre de Dios-gebied in het Amazonebekken in Peru.

    € 14,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

    De Mangaro-plantage ligt in het Ambohimarina-gebied, in de Sambirano-riviervallei in het noordwesten van Madagaskar. Het dankt zijn naam aan de naam van de jungle die de cacaobomen met zijn schaduw omringt - Mangamaro "Land waar de mangobomen groeien". De grond, die de mangobomen al eeuwenlang voeden, geeft de cacaobonen een unieke exotische smaak. Hier worden cacaobonen van de zeer aromatische en zeldzame Criollo-variëteit verbouwd.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Plantation Riachuelo 70% 70g

    70% plantagechocolade van de Braziliaanse plantage "Riachuelo" in het hart van het regenwoud. In de chocolade worden de smaaktonen van geroosterde cacao, gedroogd fruit en rood fruit harmonieus gecombineerd, waardoor de zure tonen flitsen. Uiteindelijk zakt alles geleidelijk weg in een kruidige en chocolade-karamel nasmaak. De plantage ligt in de regio Bahia, in de regio Ilhéus, vlakbij de Atlantische kust. Cacaobomen groeien hier samen met veel lokale exotische bomen zoals Massaranduba- of Pau d'Arco-bomen. Zo'n Braziliaanse permacultuur in de praktijk.

    € 7,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

    Zachte chocolade met een evenwichtige ronde smaak valt op door een vol cacaoaroma met een vleugje houtachtige tonen met een druppeltje zoethout. Deze 72% chocolade is gemaakt van een zorgvuldig geselecteerde combinatie van verschillende soorten cacaobonen uit Midden-Amerika, Afrika en Java genaamd Kayambe.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g

    Fijne pure chocolade met een uitzonderlijk lange afdronk. Een intieme kennismaking met deze chocolade leidt via de smaken van exotisch fruit, via tonen van gedroogd fruit, de smaak van geroosterde cacaobonen naar een recordbrekende tien minuten durende intens chocoladeclimax. De chocolade is biologisch, glutenvrij en vegan.

    € 7,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Francois Pralus Madagascar 100% 100g

    Onze bar in Madagascar belichaamt de liefde van François Pralus voor dit kleurrijke eiland. Wij betrekken onze bonen uit Ambaja, in de regio Sambirano, rijk aan criollosbomen.

    € 11,90

    € 9,90

    Niet in voorraad

  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g

    Hoog percentage - 45% - melkchocolade. De chocolade heeft een zeer zachte, fluweelzachte textuur met subtiele smaken van karamel en gecondenseerde melk. Het kreeg zijn "precies goede" zoetheid dankzij het hoge gehalte aan cacaomassa. Het is gemaakt van een geselecteerde combinatie van cacaobonen uit Midden-Amerika, Afrika en Java genaamd Kayambe, die wordt gekenmerkt door een volledig uitgebalanceerde smaak en een intens aroma.

    € 7,90

    € 5,90

    Niet in voorraad

  • Michel Cluizel Noir Infini 99% 70g

    Noir Infini 99% chocolade, uitzonderlijk vanwege zijn cacaogehalte, is sinds de creatie in 1989 een van de meest intense chocoladesoorten ter wereld. In 2021 presenteert Michel Cluizel hem in een nieuwe editie.

    € 7,90

    € 6,90

    Niet in voorraad

  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g

    De rijke kleur van de chocolade is een voorafschaduwing van de intensiteit van de smaak. Arcango is gemaakt van een geselecteerde mix van cacaobonen. De houtachtige en kruidige tonen die de cacaobonen uit Afrika aan de chocolade geven, worden gevolgd door tonen van kruidig fruit (bijvoorbeeld grapefruit) en bloemen dankzij de bonen uit Midden-Amerika. In de afdronk zijn de bitterheid van cacao en tonen van gebrande koffie waarneembaar.

    € 7,90

    € 5,90

    Niet in voorraad

24 artikel(en)

Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.